duşakabin patladı çok korktum

Ask ve isyan

💓💓💓
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
1.144
12.753
33
merhaba hanımlar bugün öğleden sonra saat 3 gibi cocugumu uyuttum. hazır oğlum uyurken bende dusakabini temizleyeyim dedim.tam durularken duşa kabin yerinden çıktığı takarken kırarım en iyisi kenara koyayim yarın sabah eşim gelince düzeltir dedim.elime almamla tuzla buz oldu başımdan aşağı cam parçaları döküldü her yerim yara bere içinde kaldı.şok geçirdim yardım istemek için kendimi nasıl komşunun kapısına attım bilmiyorum. o kadar çok korktum ki hale kendime gelemedim ya cocugumu yıkarken olsaydı ne yapardım ben?

Son düzenleme:
Kim size niye ve nasil beddua etti ..? Cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis ..

Geçmiş olsun nasıl bir şey olduğunu tahmin edebiliyorum. Ben de fırın camına yağ çöz sıktım ve sıkmamla patlaması bir oldu. Mutfak dolabının üstü bile cam olmuştu. Neden oluyor bilmiyorum da çok tehlikeli Allah beterinden korusun

Geçmiş olsun.
Temper camlarda patlama çok sık görülüyor aslında.
Hatta biraz önce baktım yerinden oynatılması en büyük sebepmiş,ondan oldu büyük ihtimal.
Hakkına girmediğiniz bir insanın ahının tutanağını sanmam.
Fakat nazara inanırım.
Onun için okunan Ayet-i Kerimeler bile var.
Allah beterinden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…