- 23 Mart 2014
- 2.357
- 11.070
-
- Konu Sahibi Ask ve isyan
Çok değiştim eski ben değilim
ay aynen, o günden beridir banyonun kapisini kilitlemem korkuyorumBende duş yaparken patlamıştı. Her yerimde camlar yardım alıcam alamıyorum banyo kapısı kilitli mecburen cam parçalarına basa basa kapıyı açmak zorunda kalmıştım. Çok geçmiş olsun. Bedduaya yormayın maalesef cam olanlar çok çabuk patlıyor
Lucifer deyince bir ürkmedim değilÇok değiştim eski ben değilim
yok ya gayet korkulacak bir durum , herseyden habersiz dus aliyorsunuz ve buyuk bir bom sesi ile ustunuze camlar saciliyor tuzla buz bir sekilde , zaten "bu neydi la" diye bir sok durumu oluyor , klasik ay bardak kırıldı cam kırılması gibi degil ,vucudu da kesiyor ve kanatiyor ustunuzde patladigi icinDuşakabin camı patlar, gayet olağan bir durum. Doğa üstü güçlere bağlamak biraz komik olmuş. O kadar korkacak da bir şey yok, cam bu kırılır yani ne var?
yok ya gayet korkulacak bir durum , herseyden habersiz dus aliyorsunuz ve buyuk bir bom sesi ile ustunuze camlar saciliyor tuzla buz bir sekilde , zaten "bu neydi la" diye bir sok durumu oluyor , klasik ay bardak kırıldı cam kırılması gibi degil ,vucudu da kesiyor ve kanatiyor ustunuzde patladigi icin
sabahı nasıl zor edeceğim kısmını okumamıştım :)Biliyorum, birkaç hafta önce patladı üzerime. Evet ilk başta insan korkuyor, ne yapacağını bilemiyor ama sabahı nasıl edeceğim denilecek bir durum da değil. Cam kırığı işte alt tarafı.
ay aynen, o günden beridir banyonun kapisini kilitlemem korkuyorum
tşk ederim önemsiz bir konu yüzünden tartıştığım üye beddua etti.Kim beddua etti size ve neden ? Çok geçmiş olsun bu arada.
Ben kirada oturuyorum ev bize ait değil o yüzden yaptıramam.Yenisini plastik olanlardan yaptırın. Bir arkadaşımın başına da geldi. Beddua diye de düşünmeyin olacağı varmış olmuş.
tşk ederim evet haklısınız beddua ile alakalı değil olacağı varmışKim size niye ve nasil beddua etti ..? Cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis ..
çok sk ederim evet başıma geldikten sonra nette araştırdim çoğu patlıyormuş. çok şükür iyiyim cam falan kalmadı.çok tşk ederim inceliğin ve içtenliğin içinGecmis olsun ya eminmisin bi yerlerinde cam parçası kalmadığından
O cam duş kabinleri illaki patliyor hep duyuyoruz,bedduaya yorup sıkma canini
Ben sürekli beddua alıyorum demedim ki ben bile kendime beddua etsem tutar diyorum. yani haklısınız beddua ile kazayı bir saymak saçmaBeddua alıcak kime ne yapıyosun ki, ilginç bi zihniyet
tabi birden başından aşağı camlar dökülmesi çok normal korkmak saçma di miDuşakabin camı patlar, gayet olağan bir durum. Doğa üstü güçlere bağlamak biraz komik olmuş. O kadar korkacak da bir şey yok, cam bu kırılır yani ne var?
demek ki herkesin bünyesi sizin kolay atlattığınız bir olayı ben çok daha abartarak yaşabiliyorumBiliyorum, birkaç hafta önce patladı üzerime. Evet ilk başta insan korkuyor, ne yapacağını bilemiyor ama sabahı nasıl edeceğim denilecek bir durum da değil. Cam kırığı işte alt tarafı.