duşakabin patladı çok korktum

Bende duş yaparken patlamıştı. Her yerimde camlar yardım alıcam alamıyorum banyo kapısı kilitli mecburen cam parçalarına basa basa kapıyı açmak zorunda kalmıştım. Çok geçmiş olsun. Bedduaya yormayın maalesef cam olanlar çok çabuk patlıyor
ay aynen, o günden beridir banyonun kapisini kilitlemem korkuyorum :KK70:

Duşakabin camı patlar, gayet olağan bir durum. Doğa üstü güçlere bağlamak biraz komik olmuş. O kadar korkacak da bir şey yok, cam bu kırılır yani ne var?
yok ya gayet korkulacak bir durum , herseyden habersiz dus aliyorsunuz ve buyuk bir bom sesi ile ustunuze camlar saciliyor tuzla buz bir sekilde , zaten "bu neydi la" diye bir sok durumu oluyor , klasik ay bardak kırıldı cam kırılması gibi degil ,vucudu da kesiyor ve kanatiyor ustunuzde patladigi icin

yok ya gayet korkulacak bir durum , herseyden habersiz dus aliyorsunuz ve buyuk bir bom sesi ile ustunuze camlar saciliyor tuzla buz bir sekilde , zaten "bu neydi la" diye bir sok durumu oluyor , klasik ay bardak kırıldı cam kırılması gibi degil ,vucudu da kesiyor ve kanatiyor ustunuzde patladigi icin

Biliyorum, birkaç hafta önce patladı üzerime. Evet ilk başta insan korkuyor, ne yapacağını bilemiyor ama sabahı nasıl edeceğim denilecek bir durum da değil. Cam kırığı işte alt tarafı.

Gecmis olsun ya eminmisin bi yerlerinde cam parçası kalmadığından :KK43:
O cam duş kabinleri illaki patliyor hep duyuyoruz,bedduaya yorup sıkma canini
çok sk ederim evet başıma geldikten sonra nette araştırdim çoğu patlıyormuş. çok şükür iyiyim cam falan kalmadı.çok tşk ederim inceliğin ve içtenliğin için

Geçmiş olsun. Nazar cikti derler ona yoralim bari, cam dusa kabinler patlıyor kac haberde okudum. En iyisi plastik olan sanirim

Biliyorum, birkaç hafta önce patladı üzerime. Evet ilk başta insan korkuyor, ne yapacağını bilemiyor ama sabahı nasıl edeceğim denilecek bir durum da değil. Cam kırığı işte alt tarafı.
demek ki herkesin bünyesi sizin kolay atlattığınız bir olayı ben çok daha abartarak yaşabiliyorum

X