• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duş kabini temizliği??

Teşekkür ederim . Ben astonish ve ersag ürünlerini kullanıyorum . Çamaşır suyunu sadece mutfak evyesi çaydan ötürü sararınca oraya kullanıyorum.
Bu bahsettiğiniz ürünlerden hangisi duşakabin , küvet vs yerlerin iç çevresindeki silikonları karartı ve küf gibi görüntülerinden arındırır . Denemek isterim gayet bilgilendirici olmuş mesajınız . Netten alırım büyük ihtimal siz hangisini ilk önerisisiniz ?
İduna nın tenozid 8 ürününü kullanabilirsiniz. Derz aralarındaki başarısı tartışılmaz zaten :)) Bu ürün zaten bir kireç sökücü o yüzden küvet ve duşakabinde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bütçenizi sarsmayacaksa bu ürünü mutlaka alın. Daha kolay arınan günlük temizlikte de kullanayım diyorsanız etki gücü biraz daha düşük ama aynı zamanda kireç de temizleyen diversey clonet extra. Clonet extradan güçlüsünü istiyorsanız aynı işi yapan ecolabın ürettiği into yu deneyin derim. Bütçeniz uygunsa direkt into derim. Ersağın ürünlerini ben hiç kullanmadım. Ama bir ara merak edip incelemiştim içindekileri yokmuş gibi lanse etselerde onun ürünlerinde de bayağı kimyasal var. Ben şampuan falan düşünmüştüm. Sonra başka bir organik ürün almaya karar vermiştim. Umarım siz memnunsunuzdur. Ha bu arada klozetin içi için de mutlaka diversey in r6 sını deneyin. Azıcık fırçayı sürün ışıl ışıl oluyor ya da bir kalite üstü olan ecolabın ürünü olan plax . YalnızR6 da plax da sadece klozet içine kullanılıyor. Hızlı bir temizlik sağlıyor.

İduna nın tenozid 8 ürününü kullanabilirsiniz. Derz aralarındaki başarısı tartışılmaz zaten :)) Bu ürün zaten bir kireç sökücü o yüzden küvet ve duşakabinde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bütçenizi sarsmayacaksa bu ürünü mutlaka alın. Daha kolay arınan günlük temizlikte de kullanayım diyorsanız etki gücü biraz daha düşük ama aynı zamanda kireç de temizleyen diversey clonet extra. Clonet extradan güçlüsünü istiyorsanız aynı işi yapan ecolabın ürettiği into yu deneyin derim. Bütçeniz uygunsa direkt into derim. Ersağın ürünlerini ben hiç kullanmadım. Ama bir ara merak edip incelemiştim içindekileri yokmuş gibi lanse etselerde onun ürünlerinde de bayağı kimyasal var. Ben şampuan falan düşünmüştüm. Sonra başka bir organik ürün almaya karar vermiştim. Umarım siz memnunsunuzdur. Ha bu arada klozetin içi için de mutlaka diversey in r6 sını deneyin. Azıcık fırçayı sürün ışıl ışıl oluyor ya da bir kalite üstü olan ecolabın ürünü olan plax . YalnızR6 da plax da sadece klozet içine kullanılıyor. Hızlı bir temizlik sağlıyor.
Ersağın bazı temizlik ürünlerini kullanıyorum memnunum . Kişisel bakım ürünleri kişilere göre değişir aslında ama bende pek verim alamadım . Şu anda hediye gelen güneş kremine başladım iyi gibi .

Bahsettiğiniz ürünleri biraz inceleyip en kısa zamanda en azından ilk etapta 1 tanesini temin edip kullanıcam, tekrar teşekkürler

Arkadaşlar duş kabinini nasıl temizliyorsunuz kireç lekesi kalıyor heppp :kızgın:[/QUOTE
Merhaba benim de sıkıntım vardı tüm cam Beninmde bir ürün instagramda dolanıyodu 2 gün önce sipariş ettim.Bugğn elime ulaştı 2 saat kadar önce.Vallahi inanamadım sonuca .Özelden markasını söyliyeyim kapıda ödemeli 3 ürün aldım 2 tanesi muhteşem :KK76::KK76::KK76:

Arkadaşın biri bulaşık teliyle ovuyorum demiş çizilmiyor mu ?
Ben kireçlenince ayda 1 porçöz yapıyorum onun dışında bulaşık deterjanı ile yapıyorum.
Polisil diye bir sprey var o da çok güzel ama biraz pahalı olduğu için bir daha almadım.

Back
X