• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hım anladım bilmiyordum yapacak bişey yok
Bu büyü işi çok karışık. İnanın araştırdıkça insan kafayı yiyecek gibi oluyor.
En iyisi sirkeli suyla evinizi ve özellikle dükkanınız var madem,dükkanınızı temizleyin. Kapı eşikleri,zil,lamba açma kapama yerleri,aynalar falan. Okuyun bol bol. Allah korusun kötülüklerden.

Arkadaşlar merhaba evde temizlik yaparken kapı girişinden vestiyerin en üstünde kağıt buldum ama defalarca banta sarılmış ki kağıt suya at bişey olmaz yani içini açıp baktığımda dükkanımınız kartları kesilmiş iki adet aynı yerden kart buldum dış kağıtta bunlara göre kesilmiş ve katlanmış bantlanılmış sizce bu büyümüdür biz hiç bir anlam veremedik çok tuhaf
Eşinizle sahile gidin denize atın arkanıza bakmadan eve gidin irdelemeyin

Arkadaşlar merhaba evde temizlik yaparken kapı girişinden vestiyerin en üstünde kağıt buldum ama defalarca banta sarılmış ki kağıt suya at bişey olmaz yani içini açıp baktığımda dükkanımınız kartları kesilmiş iki adet aynı yerden kart buldum dış kağıtta bunlara göre kesilmiş ve katlanmış bantlanılmış sizce bu büyümüdür biz hiç bir anlam veremedik çok tuhaf
Büyü diye birşey yok fakat büyü amacıyla yaptırmış hasta ruhlu bir tanıdığınız var,bu durumlarla o kadar sık karşılaşıyorum duyuyorumki,kendi başarısızlığının,tembelliğinin,çirkinliğinin bedelini başkalarına ödetip bunuda kendi sefil dünyalarında hakları olarak görüyorlar,çevrenizdeki bu tip insanları bilirsiniz aşağı yukarı bu tipler belli eder kendini,baktıki büyüyle zarar veremiyor somut bir eyleme geçebilir,sonuçta büyüye inanıyorki zarar vermek amaçlı yaptırıyor demekki zarar vermeye meyli var evinizden uzak tutun olmadık şey olur hasta sonuçta.

Mune Mune bu işleri çok iyi çözüyor. Üfürüğü de kuvvetli, hisseder gelir birazdan.

"dükkanımınız kartları kesilmiş iki adet aynı yerden kart buldum "

Bu ne demek anlamadım ben? Büyü konuları vb. yasak maalesef bu topikte.

Dükkan kartı mı😂 Birileri büyü yaptırmak isteyip hocaya gittiyse para verip hoca da bir güzel onları keklemiş, paralarına konmuş muhtemelen 😂 Ya da tamamen çocukların boş zamanında uğraştığı bir şeydir. İçiniz ferah olsun, dualarınızı edin Allah'ın izniyle bir şey olmaz.

Hoca isine girmeyin cogu sahtekar sabah namazlarinizi aksatmadan kilin akar suya birakin büyüyü o bozuyormus bizede alim bir hoca söylemişti para tuzağı cinci hocalara giderseniz hayatiniz daha cok mahvolur

Bu zamanda öyle büyü filan yapabilecek bilgiye sahip insan olduğunu sanmıyorum. Bence dikkate almaya değmez.

Yani ustune birseyler yazilsa buyu suphesini yine anlarim ama bu herkesin bildigi birsey diye düşünüyorum
Hayır öyle değil biz o dolabı hiç kullanmadığımız eşyaları koyup kapattık öyle dengeleyecepimiz bişey yok orda aylardan beride açmayız çünkü orda kullandığımız hiç bişey yok şans eseri açtık buldum

Biz eve yeni taşındık ve servis davlumbazı takarken o delikte muska buldu. Muhtemel bizden önce çıkana ait bir şey çünkü yeni girmiştik eşyalar taşınıyordu.

Hayır mevzu muska falan değilde mesela çok sonra bulsam düşün dur kim girdi evime diye 😅 yabancıyız burda yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back