Ben de bir öneride bulunmak isterim. Profesyonel temizlik ürünleri kullandınız mı bilmiyorum ama marketlerde satılanlardan çok daha etkili kireç için sanox max Yada biraz pahalı gibi ama ecolabın ürettiği into denen ürünü kullanabilirsiniz ayrıca diverseyin ürettiği clonet extra banyo temizliğinde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çok etkili ürünler. Lavabo ve musluklar duşakabinler hem de ovmadın ışıl ışıl oluyor. Ben hepsini de kullandım. Çok memnun kaldım. Hatta bulaşık sepetini de onlarla temizliyorum. Sıkar sıkmaz kireçleri köpürtmeye başlıyor zaten. Dışardan alacaksanız Bunlardan sadece clonet extra yı bauhose da bulabilirsiniz. Diğerlerini internetten sipariş verebilirsiniz. Hastaneler oteller genelde bunlar gibi profesyonel ürünler kullanır. Ben de iş yerinde kullanıldığı için biliyorum bunları. Ayrıca bauhose da diversey in r6 diye bir ürünü var klozet içlerine çamaşır suyu yerine kullanabilirsiniz. Metal aksamlara değdirmesen tabi. Çamaşır suyunun kanserojen etkisinden de korunmuş olursunuz. Ayrıca çok daha hijyenik. Üstelik tuzruhu Yada porçöz dökmüşsünüz gibi sarartıları temizliyor. İnternetten alacaksanız ecolabın plax ürünü de olabilir fiyatı bir tık daha yüksek ama daha kaliteli . Ben r6 kullanıyorum. İstediğim sonucu veriyor.