- 28 Ağustos 2024
- 215
- -54
- 11
- 25
- Konu Sahibi sevdayorgunu
Kız yok ne sesi o kadar delirmedimCiddi ciddi ses mi duyuyorsunuz mübalağa mı ediyorsunuz?
Neyi bekliyorsunuz psikiyatra gitmek için?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız yok ne sesi o kadar delirmedimCiddi ciddi ses mi duyuyorsunuz mübalağa mı ediyorsunuz?
Neyi bekliyorsunuz psikiyatra gitmek için?
Haklısınız ama geçen gün 2-3dk dışarda kaldı yinede üşüttü ciğerine inmişSen çocuğu yavaş yavaş soğuk havada da dışarı çıkarmaya mikroba hastalığa alıştır ki okul dönemi zorlanma.
Ama nasıl yendiniz bunu yani acaba yada bebeğin gelişi zinhinimi doldurduDoğum yapana kadar hamilelikte deli gibi temizlik yapardım.cok manyakca ama temizlik malzemelerine aşeriyordum hele de cif kokusu.zararli olmasa yiyecektim o derece severdim kokusunu.dogumdan sonra bı dönem ara verdim yine çok temizlik yapıyorum ama eskisi gibi değilim.hatta bazen ben nasi böyle dayaniyorum diye geçiriyorum.
Senin canın sıkılıyo bak boşa o kocayı kurtul temizlik takıntın falan yokMerhaba arkadaşlar son zamanlarda temizlik takıntım oldu deli gibi temizlik yapmak istiyorum beynimin içinde ses susmuyor kalk temizle en ince ayrıntısına kadar diyor ama oğlumdan dolayı onu ihmal ederim diye yapamıyorum haliyle kafamda ki seslerde susmuyor rutin temizlikleri yapıyorum ama ev sanki temizlenmemiş hala kirliymiş gibi hissediyorum nasıl yenerim acaba ya beni mahvetti beynimde ki temizlik sesi
Bence gerçek sorunlarla yüzleşmek gerekiyordur, ama ben de temizliğe devam ediyorumPeki sizce temizliği yapmakmı gerekiyor beynimi susturup yoksa yapınca üstüne dahamı çok artıyor
Son zamanlarda ağır süreçlerden geçtiniz mi?Merhaba arkadaşlar son zamanlarda temizlik takıntım oldu deli gibi temizlik yapmak istiyorum beynimin içinde ses susmuyor kalk temizle en ince ayrıntısına kadar diyor ama oğlumdan dolayı onu ihmal ederim diye yapamıyorum haliyle kafamda ki seslerde susmuyor rutin temizlikleri yapıyorum ama ev sanki temizlenmemiş hala kirliymiş gibi hissediyorum nasıl yenerim acaba ya beni mahvetti beynimde ki temizlik sesi
Maalesef çok ağır gerçekleri öğrendim dediğiniz gibi ama temizliği yapsam daha çok üstüme artarmı yoksa geçermi bilmiyorum ki yapsam bile hala temizlmediğim ince ayrıntılar kalmış gibi hissediyorum üstelik daire yani kendi kendine temiz görünür zaten o kadar rahatsızım ki bu durumdan beynim sürekli sürekli temizlik düşüncesinde yaSon zamanlarda ağır süreçlerden geçtiniz mi?
ÖTelemek istediğiniz bir şeyler var mı ?
Bunu temizliğe sararak kapatmak istiyor olabilir misiniz?
Dimi maalesef korkuyorum ki temizlik hastası olurum oğlumu ihmal ederimBence gerçek sorunlarla yüzleşmek gerekiyordur, ama ben de temizliğe devam ediyorum![]()
Ah ah dediğiniz gibi kolay olsa keşke 2 yaşındaki çocukla nasıl yapacağım ki arkamda ailem olsa keşke en azından güçlü olurdumSenin canın sıkılıyo bak boşa o kocayı kurtul temizlik takıntın falan yok
O kadar rahatsız edici bir durum ki susmuyor ya rahatça evde oturamıyorsun bileAy benim beynimin bir tarafida kalk temizlik yap diyor.Diger tarafta boşver evde kimse yokken hazır anın tadını çıkar diyor.(Bende hep bu tarafı dinliyorum)![]()
Aslında öyle yaptım taş tozu merakım vardı yeni kalıplar filan aldım ama maalesef onu yaparken bile bunu bırak işin var temizlik yapmak gerekiyor diyor kafam oğlumuda çok korkuyorum ya hastalığı ilerler diye şu eksi dereceCocugu disari cikarmiyorsunuz diye hasta oluyordur cikinca, aliskin değil. Her gün ama her gün kar da, yagmurda, camurda cikarin bebenizi, hem o hem kendiniz temiz hava alin.
Takintilariniz ilerlemeden fark etmeniz guzel aslinda, ilginizi ceken hobilere yonelseniz bir süre, kendinizi oyalasaniz?
Allah yardımcın olsun ne diyeyim kiAh ah dediğiniz gibi kolay olsa keşke 2 yaşındaki çocukla nasıl yapacağım ki arkamda ailem olsa keşke en azından güçlü olurdum
Bide 2-3ay oldu öğreneli artık kabullenmiş olmam gerekmiyormu benmi yanlış biliyorumSenin canın sıkılıyo bak boşa o kocayı kurtul temizlik takıntın falan yok
Neyi öğrendinBide 2-3ay oldu öğreneli artık kabullenmiş olmam gerekmiyormu benmi yanlış biliyorum
Eşimin uyuşturucu kullandığını maalesefNeyi öğrendin
Ben bilmiyodum eski konularınıza da bakmadım ama genel olarak bir önceki konuyla sizi hatırlayınca can sıkıntısı eşe tahammülü yok nefes alması bile batıyo diye düşündüm onun dışında ben bağımlı biriyle birlikte olmak istememEşimin uyuşturucu kullandığını maalesef
Hayır yapmayın. Bu düşünceler sızı ele gecırıcek ızın vermeyın bunaMerhaba arkadaşlar son zamanlarda temizlik takıntım oldu deli gibi temizlik yapmak istiyorum beynimin içinde ses susmuyor kalk temizle en ince ayrıntısına kadar diyor ama oğlumdan dolayı onu ihmal ederim diye yapamıyorum haliyle kafamda ki seslerde susmuyor rutin temizlikleri yapıyorum ama ev sanki temizlenmemiş hala kirliymiş gibi hissediyorum nasıl yenerim acaba ya beni mahvetti beynimde ki temizlik sesi