Duş kabini temizliği??

Tel cizer. Porcozun fisfislilari cikti. Eski porcozler kadar zararli degil. Onu sıkıp fircalayin. Durulayin arkasindanda kurulayin. Zaten her dustan sonra kuruladiktan sonra diger islem ayda 1 kere yetiyor.

Aynen canım bence en iyisi bez :)))

Ben dusakabin camina limonu ikiye bolup guzelce suruyorum,ardindan karbonati guzelce suruyorum elime eldiven gecirip bi saat falan bekletiyorum piril piril oluyor,camasir suyu ne denediysem cikmadi su lekeleri.Bizzat kendim denedim tavsiye ederim.

Ben dusakabin camina limonu ikiye bolup guzelce suruyorum,ardindan karbonati guzelce suruyorum elime eldiven gecirip bi saat falan bekletiyorum piril piril oluyor,camasir suyu ne denediysem cikmadi su lekeleri.Bizzat kendim denedim tavsiye ederim.
Teşekkür ederim canım.. :))

Şokta satılan mintax diye bir temizlik ürünü var disi beyaz banyo icin olan..İste onu kesfettigimden beri cok rahatim gercekten harika parlatiyor temizliyor.Herkese de tavsiye ederim dusa kabin ayrica lavabolarda muhtesem.

Şokta satılan mintax diye bir temizlik ürünü var disi beyaz banyo icin olan..İste onu kesfettigimden beri cok rahatim gercekten harika parlatiyor temizliyor.Herkese de tavsiye ederim dusa kabin ayrica lavabolarda muhtesem.
Ayyy onun kokusu çok hoşuma gidiyor ya kullanıyorum bende :)))

Her duştan sonra çekçek ile kurutuyoruz camda kireç lekesi oluşmuyor ama silikonların arası zamanla kararıyor onu napicam bilmiyorum .

Her duştan sonra çekçek ile kurutuyoruz camda kireç lekesi oluşmuyor ama silikonların arası zamanla kararıyor onu napicam bilmiyorum .
Ben de bir öneride bulunmak isterim. Profesyonel temizlik ürünleri kullandınız mı bilmiyorum ama marketlerde satılanlardan çok daha etkili kireç için sanox max Yada biraz pahalı gibi ama ecolabın ürettiği into denen ürünü kullanabilirsiniz ayrıca diverseyin ürettiği clonet extra banyo temizliğinde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çok etkili ürünler. Lavabo ve musluklar duşakabinler hem de ovmadın ışıl ışıl oluyor. Ben hepsini de kullandım. Çok memnun kaldım. Hatta bulaşık sepetini de onlarla temizliyorum. Sıkar sıkmaz kireçleri köpürtmeye başlıyor zaten. Dışardan alacaksanız Bunlardan sadece clonet extra yı bauhose da bulabilirsiniz. Diğerlerini internetten sipariş verebilirsiniz. Hastaneler oteller genelde bunlar gibi profesyonel ürünler kullanır. Ben de iş yerinde kullanıldığı için biliyorum bunları. Ayrıca bauhose da diversey in r6 diye bir ürünü var klozet içlerine çamaşır suyu yerine kullanabilirsiniz. Metal aksamlara değdirmeden tabi. Çamaşır suyunun kanserojen etkisinden de korunmuş olursunuz. Ayrıca çok daha hijyenik. Üstelik tuzruhu Yada porçöz dökmüşsünüz gibi sarartıları temizliyor. İnternetten alacaksanız ecolabın plax ürünü de olabilir fiyatı bir tık daha yüksek ama daha kaliteli . Ben r6 kullanıyorum. O da İstediğim sonucu veriyor.

Son düzenleme:
Ayrıca derz aralarını temizlemek için bir ürün var . Ben ona hasta oldum. Iduna markasının çıkardığı tenozid 8 adlı ürün. İnanılmaz etkili. Doğal asitlerden yapılmış bir ürün. Tuzruhu gibi değil. İduna nın ürünlerinde kanserojen maddeler de pek yok diye biliyorum. İş yerinde Satış için gelen arkadaşlar öyle anlattılar. Ben mutfakta kullandım. Işıl ışıl oldu. Ayrıca derz aralarını boşaltmadan ağartarak temizliyor. Benim tuz ruhuyla çıkaramadığım asma yaprağının lekesini bile çıkardı derzden. Yalnız ağartma özelliği olduğu için benim düştüğüm hataya düşmeyin. Benim duşakabin gri. Onda bölgesel olarak kullandım ve kullandığım yerin rengi maalesef açıldı alacalı oldu. Bu ürünü ben de bir internet sitesinden sipariş ediyorum. Marketlerde yok. Iduna nın bir de yağ sökücüsü var. Ben de şimdi onu merak ediyorum. Alıp denediğimde onunla ilgili düşüncelerimi de sizlerle paylaşırım

Arkadaşlar duş kabinini nasıl temizliyorsunuz kireç lekesi kalıyor heppp
Valla ben temizlik.malzemesi satan yerden banyo fisifisi aldım oyle.pahalıdan degol cokk uygun kokusu da müthiş istersen resmini atarım sana sıkıyorum onu övüyorum 10 dakka sonra duruluyor bide ben çok kuru bez biriktirdim dusakabin için bide kuruluyorum oh mis gibi ayna gibi parliyor

Teşekkür ederim . Ben astonish ve ersag ürünlerini kullanıyorum . Çamaşır suyunu sadece mutfak evyesi çaydan ötürü sararınca oraya kullanıyorum.
Bu bahsettiğiniz ürünlerden hangisi duşakabin , küvet vs yerlerin iç çevresindeki silikonları karartı ve küf gibi görüntülerinden arındırır . Denemek isterim gayet bilgilendirici olmuş mesajınız . Netten alırım büyük ihtimal siz hangisini ilk önerisisiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…