- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.741
- 198
- Konu Sahibi Benbirdost
Arkadaşlar duş kabinini nasıl temizliyorsunuz kireç lekesi kalıyor heppp 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım yarın denicem... :)Elde bulaşık yikama deterjanlari oluyorya onunla iyice kopurterek temizle hem kolay temizleniyor hem daha uzun süre temiz kalıyor
Porçözü kullanıyorum ama her hafta değil kokusu rahatsız ediyor..Her banyodan sonra kuruluyorum ama gene de oluyor
En son artık haftada bir porçöz sıkıp siliyorum
Bizim burda sular çok kireçli maalesefPorçözü kullanıyorum ama her hafta değil kokusu rahatsız ediyor..
Aynen canım ya bizim burasıda çok kireçli..Bizim burda sular çok kireçli maalesef
Silmezsem çok çirkin oluyo
Evet canım sirkeyi ben camlarda ve yerleri silmek için kullanıyorum.. çok güzel parlatıyor büyü gibi şeyleride bozarmış:))her dustan sonra kuruluyorum
haftada bırde sırkeyle yıkıyorum sırke ve bulasık telı ... sonra durulayıp kuruluyorum
sırke ıle muslukları dusu ocak fırını sılın yıkayın farkı goreceksınız
Hmm ilginç teşekkürler canım :)Ben denemedim ama bulasik makinasi parlaticisiyla temizliyorlar ve cok ovuyorlar instagramda.isterseniz bi deneyin bakalim.
Su leke birakmayan bezler var ya hani onlardan bir tane asiyorum ustune her dus alan dustan sonra kuruluyor :)) Arada da porçöz ün fisfislilari ondan sıkıp fircaliyorum. Tertemiz kaliyor.Arkadaşlar duş kabinini nasıl temizliyorsunuz kireç lekesi kalıyor heppp![]()
Diş fırçası mıCam duşkabini şampuanla lifle temizleyip sicak su tutuyorum su lekesi kalmiyor.
Plastik kisimlarda ince incede olsa kirec oluyor illaki onlarada kirec cozuculerden sıkıyorum dis fircasiyla temizlemeye calisiyorum.
Tamam canım teşekkür ederim:)High ... diye bi silikonlu temizleyici var . Ben onu keşfettim. Onunla beraber süngerle ovalıyorum ben , tertemiz oluyor.
Her duştan sonra kuruyana kadar açık bırakın mutlaka
Sizinki en zahmetsizi her düş alan kuruluyorSu leke birakmayan bezler var ya hani onlardan bir tane asiyorum ustune her dus alan dustan sonra kuruluyor :)) Arada da porçöz ün fisfislilari ondan sıkıp fircaliyorum. Tertemiz kaliyor.
Tsk ederim. Cozumu boyle buldum. Sart koydum yani. Evdeki yatili misafir girersede arkasindan ben kuruluyorum.Sizinki en zahmetsizi her düş alan kuruluyorsüpersin :))))
Diş fırçası mı:)))