Bende bacağımda gördüğümde kesin vurmuşumdur dedim,şimdi belime kollarıma yayılınca korktum bende,vurmadığıma eminim çünkü birden çıktı ve acıma falan yokKorktum şimdi . Kanser falan demişler . Bendede oluyor o bu ara ama bacaklarımda . Hiç doktora falan da gitmedim. Vurdum mu diyip geçtim .
Kan tahlillerim temiz çıkıyordu çok kötü bir tablo gözükmüyor yani,pıhtılaşmanın az olduğunu biliyorum bazenleri aspirin kullanıyorum doktorum alışkanlık edin hergün bi tane al bana ileride dua ediceksin demişti,çok büyük hastalıklaro bile çözüyormuş,sağlıklı yaşıyormuşsun.Daha bugün bu problemle ilgili Araştırma üniversitesinde bir Prof a gitmiştik kızım için tahlil sonuçlarını aldık.şükürler olsun kötü birşey yokmuş ama doğuştan kan pıhtılaşma rahatsızlığı varmış hayatını etkileyecek bir sorun değil sadece seni görsel olarak rahatsız edecek bir rahatsızlık dedi strese girince artarmış ki öyle oluyor hemen bir Hematoloji uzmanına görünün ve gerekli tahlilleri yaptırın Allah şifa versin hemen çok kötü senaryolar düşünmeyin çünkü ben öyle yapıp günlerce uyuyamadım ihmal de etmeyin
Amin canım inşallah kötü bişey yoktur etiketleirm yarın artık ne olduğu belli olucak.Canım bende aynısı vardı doktora gittim kanımı ölctü birşey yok dedi bir süre sonra bacağımın arkasında agrı olmaya başladı ve onun üzerine 1hafta sonra yogun bakımda ölümle burun burunaydım bacamdaki tıkanıklık cözülmüş ciğerlerimi tıkamış cok şükür Rabbime kurtuldum sende aynısı olucak demiyorum ama kontorl etir ve lütfen haberdar et beni de Rabbim kalıcı şifalar versin canım
Sana da çok geçmiş olsun bu arada allah herkese acil şifalar versinCanım bende aynısı vardı doktora gittim kanımı ölctü birşey yok dedi bir süre sonra bacağımın arkasında agrı olmaya başladı ve onun üzerine 1hafta sonra yogun bakımda ölümle burun burunaydım bacamdaki tıkanıklık cözülmüş ciğerlerimi tıkamış cok şükür Rabbime kurtuldum sende aynısı olucak demiyorum ama kontorl etir ve lütfen haberdar et beni de Rabbim kalıcı şifalar versin canım
Peki bir Hematoloji polikinliğinde mi yaptırdın tahlilleri çünkü ben öncesinde normal bir hastanede yaptırmıştım hemotolaji yoktu burda tam detay görünmez hemotolojide daha detaylı bakılır dendiği için gittim .Benim kızımın geç pıhtılaşıyormuş o yüzden ona aspirin yasak mesela sulandırıcı etkisinden dolayı belki seninde düğün stresin var ya o arttırmıştır morarmaları ama ihmal etme ablacım kötü birşey olduğunu düşünmüyorum ama detaylı da mutlaka baktır olur muKan tahlillerim temiz çıkıyordu çok kötü bir tablo gözükmüyor yani,pıhtılaşmanın az olduğunu biliyorum bazenleri aspirin kullanıyorum doktorum alışkanlık edin hergün bi tane al bana ileride dua ediceksin demişti,çok büyük hastalıklaro bile çözüyormuş,sağlıklı yaşıyormuşsun.
Yok canım normal hastanede yaptırdım bende. O kadar detaylı bilmiyorum ama sanırım hematolojiye doktor gerekli görürse yönlendiriyormuş santral öyle söyledi yarın gel yardımcı olabiliriz dediPeki bir Hematoloji polikinliğinde mi yaptırdın tahlilleri çünkü ben öncesinde normal bir hastanede yaptırmıştım hemotolaji yoktu burda tam detay görünmez hemotolojide daha detaylı bakılır dendiği için gittim .Benim kızımın geç pıhtılaşıyormuş o yüzden ona aspirin yasak mesela sulandırıcı etkisinden dolayı belki seninde düğün stresin var ya o arttırmıştır morarmaları ama ihmal etme ablacım kötü birşey olduğunu düşünmüyorum ama detaylı da mutlaka baktır olur mu
Nikahlı ama düğünsüz bir bayanım :) nikahı erken yaptık şuan nişanlılık evresindeyiz düğüne 1 aydan az kaldı :) amin canım teşekkür ederim yine de internette herşey kansere varıyor bacağım kaşınsa kanser oldum diyecek kadar evhamlıyım bi de :)Konuyla alakası yok ama evlimisinZ nişanlı mısınz anlamadım bazı yorumlarda evli olduğunuzu yazmışssınz .. Allah şifa versin canım ama löseminin ileri evreleridir vucutta morarma bence tedirgin olmayın :)
Sana da çok geçmiş olsun bu arada allah herkese acil şifalar versin
Teşekkür ediyorum canım kızımın ki strese girince çok artıyor ama görsel olarak sıkıntı hocanın dediği gibi...Allah sanada şifa versin canım çok geçmiş olsunYok canım normal hastanede yaptırdım bende. O kadar detaylı bilmiyorum ama sanırım hematolojiye doktor gerekli görürse yönlendiriyormuş santral öyle söyledi yarın gel yardımcı olabiliriz dedi
Doktorum bana sadece bebe asprini ya da normal asprin günde 1 tane alabilirsin dedi
Tıkanıklığa kalp beyin rahatsızlıklarına iyi geliyormuş ve tekrarlama oranını bayağı azaltıyormuş
Yine de bi bakacağım ablacım.
Peki senin kızın nasıl oldu,çok geçmiş olsun?
Kızınıza da çok geçmiş olsın,eğer ergenlik çağındaysa ister isremez o stres oluyor,benim kardeşimde de stres var iyiki kötü bişey çıkmamış hepimize geçmiş olsun :)Teşekkür ediyorum canım kızımın ki strese girince çok artıyor ama görsel olarak sıkıntı hocanın dediği gibi...Allah sanada şifa versin canım çok geçmiş olsun
amin canım benim..Sagol canım Amin tüm hastalarımıza kalıcı şifalar versin Rabbim
Özellere gitme, devlette vakit kaybetme, direk araştırma hastanesine git..Eğitim araştırma hastanesi yürüme mesafemde oraya bi uğrasam mı ki
Bende öyle yapacağım sabah erkenden canım.Özellere gitme, devlette vakit kaybetme, direk araştırma hastanesine git..
doktor degilim ama, kandaki dolaşım bozukluğu vs de de olabiliyor bu durum.en iyisi doktora gorununMune abla benim için önemli bir konu lütfen taşımasan olur mu?
Kızlar başlıktan anlaşıldığı gibi kolumun farklı yerlerinde durup dururken morluklar oluşmaya başladı. 2-3 gün önce bacağımda çıkmıştı ama bir yere vurdum da unuttum diye önemsememiştim şuan kolumda 2-3 yerde ve belimin hemen altında bir tane morluk var. Açıkçası vücudumu nişanlıma kontrol ettirdiğimde o da tedirgin oldu hastaneye gidelim dedi ama ben korkmasın telaşlanmasın diye çarptım falan dedim. Durup dururken neden morluk çıkar ki bu attığım en hafifi belimdeki de aynı şekilde ama daha yaygın ve içerisinde bariz kırmızılıklar sarılıklar falan var. Vücudum gökkuşağı gibi oldu tamda düğünden önce.
Kaç gündür aynı sıkıntı bende de var.daha doğrusu önceden oluyordu ama uzun zamandır yoktu.benimki kaşınıyor sonra morarıyor.iğne batması gibi bir ağrı oluyor.biliyorum i zaman moraracağını.umarım kötü bişey değildir.geçmiş olsun.sonucunu da yazın lütfen