Durup dururken kolda oluşan morluklar

Canım bende aynısı vardı doktora gittim kanımı ölctü birşey yok dedi bir süre sonra bacağımın arkasında agrı olmaya başladı ve onun üzerine 1hafta sonra yogun bakımda ölümle burun burunaydım bacamdaki tıkanıklık cözülmüş ciğerlerimi tıkamış cok şükür Rabbime kurtuldum sende aynısı olucak demiyorum ama kontorl etir ve lütfen haberdar et beni de Rabbim kalıcı şifalar versin canım

Korktum şimdi . Kanser falan demişler . Bendede oluyor o bu ara ama bacaklarımda . Hiç doktora falan da gitmedim. Vurdum mu diyip geçtim .
Bende bacağımda gördüğümde kesin vurmuşumdur dedim,şimdi belime kollarıma yayılınca korktum bende,vurmadığıma eminim çünkü birden çıktı ve acıma falan yok

Kan tahlillerim temiz çıkıyordu çok kötü bir tablo gözükmüyor yani,pıhtılaşmanın az olduğunu biliyorum bazenleri aspirin kullanıyorum doktorum alışkanlık edin hergün bi tane al bana ileride dua ediceksin demişti,çok büyük hastalıklaro bile çözüyormuş,sağlıklı yaşıyormuşsun.

Amin canım inşallah kötü bişey yoktur etiketleirm yarın artık ne olduğu belli olucak.

Sana da çok geçmiş olsun bu arada allah herkese acil şifalar versin

Peki bir Hematoloji polikinliğinde mi yaptırdın tahlilleri çünkü ben öncesinde normal bir hastanede yaptırmıştım hemotolaji yoktu burda tam detay görünmez hemotolojide daha detaylı bakılır dendiği için gittim .Benim kızımın geç pıhtılaşıyormuş o yüzden ona aspirin yasak mesela sulandırıcı etkisinden dolayı belki seninde düğün stresin var ya o arttırmıştır morarmaları ama ihmal etme ablacım kötü birşey olduğunu düşünmüyorum ama detaylı da mutlaka baktır olur mu

Konuyla alakası yok ama evlimisinZ nişanlı mısınz anlamadım bazı yorumlarda evli olduğunuzu yazmışssınz .. Allah şifa versin canım ama löseminin ileri evreleridir vucutta morarma bence tedirgin olmayın :)

Yok canım normal hastanede yaptırdım bende. O kadar detaylı bilmiyorum ama sanırım hematolojiye doktor gerekli görürse yönlendiriyormuş santral öyle söyledi yarın gel yardımcı olabiliriz dedi
Doktorum bana sadece bebe asprini ya da normal asprin günde 1 tane alabilirsin dedi
Tıkanıklığa kalp beyin rahatsızlıklarına iyi geliyormuş ve tekrarlama oranını bayağı azaltıyormuş
Yine de bi bakacağım ablacım.
Peki senin kızın nasıl oldu,çok geçmiş olsun?

Konuyla alakası yok ama evlimisinZ nişanlı mısınz anlamadım bazı yorumlarda evli olduğunuzu yazmışssınz .. Allah şifa versin canım ama löseminin ileri evreleridir vucutta morarma bence tedirgin olmayın :)
Nikahlı ama düğünsüz bir bayanım :) nikahı erken yaptık şuan nişanlılık evresindeyiz düğüne 1 aydan az kaldı :) amin canım teşekkür ederim yine de internette herşey kansere varıyor bacağım kaşınsa kanser oldum diyecek kadar evhamlıyım bi de :)

Teşekkür ediyorum canım kızımın ki strese girince çok artıyor ama görsel olarak sıkıntı hocanın dediği gibi...Allah sanada şifa versin canım çok geçmiş olsun

Teşekkür ediyorum canım kızımın ki strese girince çok artıyor ama görsel olarak sıkıntı hocanın dediği gibi...Allah sanada şifa versin canım çok geçmiş olsun
Kızınıza da çok geçmiş olsın,eğer ergenlik çağındaysa ister isremez o stres oluyor,benim kardeşimde de stres var iyiki kötü bişey çıkmamış hepimize geçmiş olsun :)

doktor degilim ama, kandaki dolaşım bozukluğu vs de de olabiliyor bu durum.en iyisi doktora gorunun

Kaç gündür aynı sıkıntı bende de var.daha doğrusu önceden oluyordu ama uzun zamandır yoktu.benimki kaşınıyor sonra morarıyor.iğne batması gibi bir ağrı oluyor.biliyorum i zaman moraracağını.umarım kötü bişey değildir.geçmiş olsun.sonucunu da yazın lütfen

Siz neden Dr gitmiyor sunuz çok tehlikeli olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…