Tedirgin oldum canım ve sanki bacağımdaki de çevre dokulara yayılmış gibi damarlarım kalınlaşmış gözüküyor ilk kez başıma geliyor ihmal etmicem teşekkür ederim yorumun içinHemen yarın bir Dr git cnm ihmal etme sakın sakın
Yarın bi gidiyim diyorum acaba şuan acile mi gitsem bilemiyorum kiÇeşitli yerlerde çıkmaya başlamışsa bir dr görünün derim.
Acile gitmenize gerek yok. Acil zaten sizi bir doktora yönlendirecektir o yüzden sabah ne yapın ne edin sıranızı alın doktora görünün. Bacakta 1 tane olsa hadi 2 tane olsa neyse çıkmaya başlamış birde kolda. Normal değil.Yarın bi gidiyim diyorum acaba şuan acile mi gitsem bilemiyorum ki
Acile gitsem bişey yaparlar mı ki acaba? Teşekkür ederim canım yorumun için.Canım nişanlını dinle ve hemen yarın dr a git.
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim yorumun için acile gitmeyi düşünüyorum.Evet Dr a git,geçmiş olsun.
Kardeşi tümör ameliyatı olacak bi de benden dolayı telaşlanmasın dedim inşallah kötü bişey değildir acile mi gitsem kiHemen hastaneye gidin hemen. Nişanlınız telaşlanmasın diye hastaneye gitme teklifi reddedilir mi hiç?
Arkadaşında tek belirti o muydu başka var mıydı? Bende şuan aşırı kilo verme durumu mevcut an itibariyle 39'a düşmüşüm deli gibi yediğim halde.Bir arkadaşımda da olmustu kanser çıkmıştı lütfen ihmal etmeyin
Ne okumuştun ki bibi tam olarak?Dr a gitmeni tavsiye ederim bi haber okumuştum hiç iyi degildi
Uzman Dr görünsem daha iyi olur cnmYarın bi gidiyim diyorum acaba şuan acile mi gitsem bilemiyorum ki
Tam kan sayımında kan değerlerim yüksek çıkıyor kansızlık vitamin eksikliği falan yok,damarlarım yeşilimsi lacivertimsi birazda genişlemiş bu ara çok kilo verdim yemek yediğim halde hiç dikkat etmemiştim buraya sorana kadarsuan gidip tam kan sayimi yaptirin lutfen yrini beklemeyin
Nasıl anlatsam böyle çevresine yayılmış gibi içlerinde bir kırmızılık var beze gibi oynuyor dokunduğumda kayıyor falan,kilo da verdim ama hiç kötü hissetmiyorum kendimiAcile gitmenize gerek yok. Acil zaten sizi bir doktora yönlendirecektir o yüzden sabah ne yapın ne edin sıranızı alın doktora görünün. Bacakta 1 tane olsa hadi 2 tane olsa neyse çıkmaya başlamış birde kolda. Normal değil.
Yok canım acile gitme, şuan yarın için randevu al, sabahtan da git.Acile gitsem bişey yaparlar mı ki acaba? Teşekkür ederim canım yorumun için.
Teşekkür ederim yorumun için acile gitmeyi düşünüyorum.
Kardeşi tümör ameliyatı olacak bi de benden dolayı telaşlanmasın dedim inşallah kötü bişey değildir acile mi gitsem ki
Arkadaşında tek belirti o muydu başka var mıydı? Bende şuan aşırı kilo verme durumu mevcut an itibariyle 39'a düşmüşüm deli gibi yediğim halde.
Teşekkür ederim canım öyle yapacağım,acildekiler pratisyen hekim sanırımUzman Dr görünsem daha iyi olur cnm