Durup dururken kolda oluşan morluklar

Miaelle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2018
2.748
3.784
Mune abla benim için önemli bir konu lütfen taşımasan olur mu?
Kızlar başlıktan anlaşıldığı gibi kolumun farklı yerlerinde durup dururken morluklar oluşmaya başladı. 2-3 gün önce bacağımda çıkmıştı ama bir yere vurdum da unuttum diye önemsememiştim şuan kolumda 2-3 yerde ve belimin hemen altında bir tane morluk var. Açıkçası vücudumu nişanlıma kontrol ettirdiğimde o da tedirgin oldu hastaneye gidelim dedi ama ben korkmasın telaşlanmasın diye çarptım falan dedim. Durup dururken neden morluk çıkar ki bu attığım en hafifi belimdeki de aynı şekilde ama daha yaygın ve içerisinde bariz kırmızılıklar sarılıklar falan var. Vücudum gökkuşağı gibi oldu tamda düğünden önce.

Eklentiler

• Screenshot_20180724-015448.png
    196,2 KB · Görüntüleme: 2.196
Ama bariz eminim bir yere falan vurmadım,o kırmızılıklara dokununca sanki içerde beze var gibi oynuyo sağa sola doğru

Hemen yarın bir Dr git cnm ihmal etme sakın sakın
Tedirgin oldum canım ve sanki bacağımdaki de çevre dokulara yayılmış gibi damarlarım kalınlaşmış gözüküyor ilk kez başıma geliyor ihmal etmicem teşekkür ederim yorumun için

Hemen hastaneye gidin hemen. Nişanlınız telaşlanmasın diye hastaneye gitme teklifi reddedilir mi hiç?

Yarın bi gidiyim diyorum acaba şuan acile mi gitsem bilemiyorum ki
Acile gitmenize gerek yok. Acil zaten sizi bir doktora yönlendirecektir o yüzden sabah ne yapın ne edin sıranızı alın doktora görünün. Bacakta 1 tane olsa hadi 2 tane olsa neyse çıkmaya başlamış birde kolda. Normal değil.

Canım nişanlını dinle ve hemen yarın dr a git.
Geçmiş olsun.
Acile gitsem bişey yaparlar mı ki acaba? Teşekkür ederim canım yorumun için.
Evet Dr a git,geçmiş olsun.
Teşekkür ederim yorumun için acile gitmeyi düşünüyorum.
Hemen hastaneye gidin hemen. Nişanlınız telaşlanmasın diye hastaneye gitme teklifi reddedilir mi hiç?
Kardeşi tümör ameliyatı olacak bi de benden dolayı telaşlanmasın dedim inşallah kötü bişey değildir acile mi gitsem ki
Bir arkadaşımda da olmustu kanser çıkmıştı lütfen ihmal etmeyin
Arkadaşında tek belirti o muydu başka var mıydı? Bende şuan aşırı kilo verme durumu mevcut an itibariyle 39'a düşmüşüm deli gibi yediğim halde.

Nasıl anlatsam böyle çevresine yayılmış gibi içlerinde bir kırmızılık var beze gibi oynuyor dokunduğumda kayıyor falan,kilo da verdim ama hiç kötü hissetmiyorum kendimi

Yok canım acile gitme, şuan yarın için randevu al, sabahtan da git.
Korkma durduk yerde, ama şakın ihmal etme.
Bizi de haberdar et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…