Durup dururken kolda oluşan morluklar

orada baska seylere de bakiyorlar sonuc farkli ise ona gore kan alimi ve kontrol oluyor hic ihmal etmeyin lutfen.eklemlerinizde asiri agri ve hlsizlik de oluyor mu

Yok canım acile gitme, şuan yarın için randevu al, sabahtan da git.
Korkma durduk yerde, ama şakın ihmal etme.
Bizi de haberdar et.
İçim bir garip oldu canım,tabiki haberdar ederim yarın giderim öyleyse. Hangi doktora randevu alacağım ki?

orada baska seylere de bakiyorlar sonuc farkli ise ona gore kan alimi ve kontrol oluyor hic ihmal etmeyin lutfen.eklemlerinizde asiri agri ve hlsizlik de oluyor mu
Ben hep halsizim hep yorgun hissederim kendimi normalde de sadece mesela kalkarken bacağım kasılıyor 1-2 dakika üzerine basamıyorum yürüyemiyorum

Ani morluklar ve sebepsiz kilo verme beni korkuttu. Hastalık adı anmayacagim Allah korusun. Acil bir şey yapmaz. Başka bir polikliniğe sevk eder belki. Yarın erkenden doktora görünün. Umarım bir şey yoktur. Ben ayağımı basitçe burkmustum da ortopedi doktoru yok diye beni geri çevirmisti özel hastane hey Allah'ım topallaya topallaya başka hastaneye gitmiştim.

Nasıl anlatsam böyle çevresine yayılmış gibi içlerinde bir kırmızılık var beze gibi oynuyor dokunduğumda kayıyor falan,kilo da verdim ama hiç kötü hissetmiyorum kendimi
Kilo ile alakalı olabilir mi bilmiyorum fakat 39 kilo bence hiç normal değil korkarım

InşaAllah kötü bisey değildir canım
Korkma aklina kötü şeyler getirme
Iyi düşün iyi olsun inşaAllah

Tam emin olmamakla birlikte trombosit azlığında da görülebiliyordu. Bir de bazı şeker hastalarında da olabiliyor. Umarım basit bir şeydir m ihmal etmeyin, bizi de haberdar edin. Şımdiden geçmiş olsun.

Löseminin ilk belirtileriymiş canım,hatta en belirgin belirtisiymiş kolda bacakta ve kaval kemiğinde morluklar,ani kilo veriyorum zaten normalde de 164 boy 41 kilo

Dahiliyeden sıra alın, test sonuçlarına göre gerekirse hematolojiye yönlendirilirsiniz. Umarım herkesin aklına gelen şey değildir.
Canım ben yeni doktora gittim kan sayımında hiçbir sorun gözükmemişti ama bende şuan haberlere bakınca tedirgin oldum en belirgin özellil buymuş.

Löseminin ilk belirtileriymiş canım,hatta en belirgin belirtisiymiş kolda bacakta ve kaval kemiğinde morluklar,ani kilo veriyorum zaten normalde de 164 boy 41 kilo
Evet Allah korusun. Söylemek istemedim. Umarım ciddi bir şey yoktur dönemsel bir şeydir belki. Ne bileyim belki uyurken bir yere vurmussunuzdur. İyi düşünmek lazım. Korkmayın ama ihmal de etmeyin. En kısa zamanda doktora görünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…