- 23 Aralık 2012
- 7.447
- 50.334
orada baska seylere de bakiyorlar sonuc farkli ise ona gore kan alimi ve kontrol oluyor hic ihmal etmeyin lutfen.eklemlerinizde asiri agri ve hlsizlik de oluyor muTam kan sayımında kan değerlerim yüksek çıkıyor kansızlık vitamin eksikliği falan yok,damarlarım yeşilimsi lacivertimsi birazda genişlemiş bu ara çok kilo verdim yemek yediğim halde hiç dikkat etmemiştim buraya sorana kadar
İçim bir garip oldu canım,tabiki haberdar ederim yarın giderim öyleyse. Hangi doktora randevu alacağım ki?Yok canım acile gitme, şuan yarın için randevu al, sabahtan da git.
Korkma durduk yerde, ama şakın ihmal etme.
Bizi de haberdar et.
Evet cnm. Sabah git ama mutlaka. Umarız önemli birşeye dayalı değildir. Geçmiş olsun.Teşekkür ederim canım öyle yapacağım,acildekiler pratisyen hekim sanırım
Ben hep halsizim hep yorgun hissederim kendimi normalde de sadece mesela kalkarken bacağım kasılıyor 1-2 dakika üzerine basamıyorum yürüyemiyorumorada baska seylere de bakiyorlar sonuc farkli ise ona gore kan alimi ve kontrol oluyor hic ihmal etmeyin lutfen.eklemlerinizde asiri agri ve hlsizlik de oluyor mu
İnşallah canım benim. Çok teşekkür ederim yorumun için.Evet cnm. Sabah git ama mutlaka. Umarız önemli birşeye dayalı değildir. Geçmiş olsun.
anladim eger gidebilirseniz simdi gidin derim ozel degil guzel bir devlet hastahanesineBen hep halsizim hep yorgun hissederim kendimi normalde de sadece mesela kalkarken bacağım kasılıyor 1-2 dakika üzerine basamıyorum yürüyemiyorum
Kilo ile alakalı olabilir mi bilmiyorum fakat 39 kilo bence hiç normal değil korkarımNasıl anlatsam böyle çevresine yayılmış gibi içlerinde bir kırmızılık var beze gibi oynuyor dokunduğumda kayıyor falan,kilo da verdim ama hiç kötü hissetmiyorum kendimi
Okuduğum haberde maalesef kanser belirtisiydiNe okumuştun ki bibi tam olarak?
Allah korusunOkuduğum haberde maalesef kanser belirtisiydi
Löseminin ilk belirtileriymiş canım,hatta en belirgin belirtisiymiş kolda bacakta ve kaval kemiğinde morluklar,ani kilo veriyorum zaten normalde de 164 boy 41 kiloAni morluklar ve sebepsiz kilo verme beni korkuttu. Hastalık adı anmayacagim Allah korusun. Acil bir şey yapmaz. Başka bir polikliniğe sevk eder belki. Yarın erkenden doktora görünün. Umarım bir şey yoktur. Ben ayağımı basitçe burkmustum da ortopedi doktoru yok diye beni geri çevirmisti özel hastane hey Allah'ım topallaya topallaya başka hastaneye gitmiştim.
Löseminin en belirgin özelliğiymiş canım..Okuduğum haberde maalesef kanser belirtisiydi
Canım ben yeni doktora gittim kan sayımında hiçbir sorun gözükmemişti ama bende şuan haberlere bakınca tedirgin oldum en belirgin özellil buymuş.Dahiliyeden sıra alın, test sonuçlarına göre gerekirse hematolojiye yönlendirilirsiniz. Umarım herkesin aklına gelen şey değildir.
Vitamin eksikliklerindede olabiliyor. Zayıflamışsın. Kötü düşünmeyelim ama tedbiride bırakmamalı. Yarın hbr ver bize deLöseminin en belirgin özelliğiymiş canım..
Evet Allah korusun. Söylemek istemedim. Umarım ciddi bir şey yoktur dönemsel bir şeydir belki. Ne bileyim belki uyurken bir yere vurmussunuzdur. İyi düşünmek lazım. Korkmayın ama ihmal de etmeyin. En kısa zamanda doktora görünün.Löseminin ilk belirtileriymiş canım,hatta en belirgin belirtisiymiş kolda bacakta ve kaval kemiğinde morluklar,ani kilo veriyorum zaten normalde de 164 boy 41 kilo
Bir sorun yoktu diye hatırlıyorum canım evlenmeden hemen önce yaptırmıştımtam kan sayiminda trombosit degerine de bakiliyor