Sadece demir eksikliği vardı bende onun dışında kan sayımım iyiydi hatta yüksekti bileVitamin eksikliklerindede olabiliyor. Zayıflamışsın. Kötü düşünmeyelim ama tedbiride bırakmamalı. Yarın hbr ver bize de
Teşekkür ederim canım ama ben evlenmeden önce bütün değerlerime baktırdım 1 ay oldu olmadı bebek istediğim için bakmışlardı hormonlarıma falan. Bir sorun yoktu.Tam emin olmamakla birlikte trombosit azlığında da görülebiliyordu. Bir de bazı şeker hastalarında da olabiliyor. Umarım basit bir şeydir m ihmal etmeyin, bizi de haberdar edin. Şımdiden geçmiş olsun.
Sadece kolumu olsa önemsemezdim de belimde de yayılmış bir morluk var,kalçamın biraz üzerinde. Nişanlım kendisi de daha önce burası mor değildi dedi şuan burası morumsu yeşilimsi inşallah jötü bişey çıkmaz rabbim korusun yaEvet Allah korusun. Söylemek istemedim. Umarım ciddi bir şey yoktur dönemsel bir şeydir belki. Ne bileyim belki uyurken bir yere vurmussunuzdur. İyi düşünmek lazım. Korkmayın ama ihmal de etmeyin. En kısa zamanda doktora görünün.
İnşallah bir şey yoktur. Belki ani kilo vermeden kaynaklıdır. Başka bir şeydir.Sadece kolumu olsa önemsemezdim de belimde de yayılmış bir morluk var,kalçamın biraz üzerinde. Nişanlım kendisi de daha önce burası mor değildi dedi şuan burası morumsu yeşilimsi inşallah jötü bişey çıkmaz rabbim korusun ya
İnşallah öyledir canım benim.InşaAllah kötü bisey değildir canım
Korkma aklina kötü şeyler getirme
Iyi düşün iyi olsun inşaAllah
Bir de özel hastane olacaklar. Özel durumlar dışında özel hastaneyi tercih etmiyorum ya ben,kadın doğumcuya gidiyorum sadece. Onun dışında devlet gerçekten iyi bu konuda.Ani morluklar ve sebepsiz kilo verme beni korkuttu. Hastalık adı anmayacagim Allah korusun. Acil bir şey yapmaz. Başka bir polikliniğe sevk eder belki. Yarın erkenden doktora görünün. Umarım bir şey yoktur. Ben ayağımı basitçe burkmustum da ortopedi doktoru yok diye beni geri çevirmisti özel hastane hey Allah'ım topallaya topallaya başka hastaneye gitmiştim.
Olabilir uyku düzenim bozuk bu aralar. Belki de basit bişeydir. İnşallahta öyledir. Güzel yorumun için teşekkür ederim canım.İnşallah bir şey yoktur. Belki ani kilo vermeden kaynaklıdır. Başka bir şeydir.
Eğitim araştırma hastanesi yürüme mesafemde oraya bi uğrasam mı kianladim eger gidebilirseniz simdi gidin derim ozel degil guzel bir devlet hastahanesine
Devlet iyi tabi. Bize yakın değil. İşten çıkmıştım. Mesai saati bitmişti. Eşimi aradım böyle böyle diye geldi. Bu hastaneler hep yakın bize. İlkine gittim uzman yok bakamayiz dedi. Öyle kalakaldım. Hemen yanında biri daha vardı ona gittik. Röntgen çekildi vs vs. Basit ezilme bir gün rapor aldım dinlendim geçti.Bir de özel hastane olacaklar. Özel durumlar dışında özel hastaneyi tercih etmiyorum ya ben,kadın doğumcuya gidiyorum sadece. Onun dışında devlet gerçekten iyi bu konuda.
Olabilir uyku düzenim bozuk bu aralar. Belki de basit bişeydir. İnşallahta öyledir. Güzel yorumun için teşekkür ederim canım.
Hem tonla para döküyoruz hemde acilinden faydalanamıyoruz ismi acilse neden işlem görmüyoruz diyorum ben.Devlet iyi tabi. Bize yakın değil. İşten çıkmıştım. Mesai saati bitmişti. Eşimi aradım böyle böyle diye geldi. Bu hastaneler hep yakın bize. İlkine gittim uzman yok bakamayiz dedi. Öyle kalakaldım. Hemen yanında biri daha vardı ona gittik. Röntgen çekildi vs vs. Basit ezilme bir gün rapor aldım dinlendim geçti.
En azından uzman olmadığı için müdahale etmemesini takdir ettim. O an çok sinir bozucuydu ama sanırım doğru olan buydu. Ama yakınındaki hastane olmasa ne yapardım bilmiyorumHem tonla para döküyoruz hemde acilinden faydalanamıyoruz ismi acilse neden işlem görmüyoruz diyorum ben.
Devlet candır,hemen ağrı kesici serumu da takıyorlar. En azından boş göndermiyorlar.
Evet haklısın. Bu gözler diş hekiminin karın ağrısı şikayetiyle gelen hastayı muayene ettiğini bile gördü.Düşünsene seni de diş hekiminin muayene ettiğini. :) Allahtan kötü bişey çıkmamış bacağında canım. İyiki gitmişsin hastaneye.En azından uzman olmadığı için müdahale etmemesini takdir ettim. O an çok sinir bozucuydu ama sanırım doğru olan buydu. Ama yakınındaki hastane olmasa ne yapardım bilmiyorum
Canım benim inşallah,basit bir morluk değil de kola yayılması korkuttu beni. Umarım halledilecek bişeydirziyi dileklerin için çok teşekkür ederim,seviliyosun..İnşallah hepimiz korktuğu şey değildir, çok çok basit bir gerekçe ve ilaç bile gerektirmeden tedavisinin hemen olacağı bir durumdur.
Dualarım sizinle
Umarım öyle bişey değildir basit bir tedavi gerektiriyordur canım,hangi bölüme randevu almalıyım ki? İyi dileklerin için teşekkür ederim bu arada.Korkutmak istemem ama bi arkadaşımda da olmuştu araştırırken kan kanseri belirtisi olduğunu okumuştuk bide siz beze gibi bişey var diyorsunuz mutlaka doktora gidin en kısa zamanda inşallah korkulacak bişey değildir geçmiş olsun
Korktum şişip morardi. Ertesi gün işe öyle gidemezdim. Paşa paşa hastaneye yollandik. Sen de ihmal etme e mi.Evet haklısın. Bu gözler diş hekiminin karın ağrısı şikayetiyle gelen hastayı muayene ettiğini bile gördü.Düşünsene seni de diş hekiminin muayene ettiğini. :) Allahtan kötü bişey çıkmamış bacağında canım. İyiki gitmişsin hastaneye.
Allahtan kötü bişry çıkmamışta halledilmiş canım. Hangi bölüme randevu almam gerekir ki?Korktum şişip morardi. Ertesi gün işe öyle gidemezdim. Paşa paşa hastaneye yollandik. Sen de ihmal etme e mi.
Bence dahiliye. Duruma göre onlar seni yönlendirir.Allahtan kötü bişry çıkmamışta halledilmiş canım. Hangi bölüme randevu almam gerekir ki?