Durup dururken kolda oluşan morluklar

Canım ben yeni doktora gittim kan sayımında hiçbir sorun gözükmemişti ama bende şuan haberlere bakınca tedirgin oldum en belirgin özellil buymuş.
Kan sayımınızda plt değeriniz kaç?
Bana çarpma morluğu geldi. Bastırınca ağrıyor mu ağırmıyor mu? Hemen kansere yormayın test yapmadan bilemez kimse. Kayınpederimin de her yerinde özellikle belinde çıkıyordu ama hiçbir sorun çıkmadı.
Alerjiniz de olabilir, karaciğerle ilgili bir sorun da olabilir. Yarın hematoloji uzmanına görünün derim. Lösemi olsaydı kan değerlerinizde anormal durumlar görülürdü merak etmeyin.

Geçmiş olsun. Benimde ilk önce kırmızılık ardından morarma ile devam eden şikayetim oldu.Hem kolumda hem bacağımda çıkıyordu;dahiliyeye gittim kan tahlili istedi ciddi demir ve b12 vitamini eksikliği çıktı. Uzun zaman igne yedim.
Siz de biran önce doktora gidin.

Plt değerim 153.
Hayır çarpma morluğu olmadığına eminim çünkü önde bacağımda çıktı daha sonrakolumda çıktı,o attığım fotoğraftaki kırmızı alanlara dokunduğumda kayıyor beze gibi yerinde durmuyor. Ve nişanlım kendisi vücuduma baktı bu daha önce yoktu dedi belimdeki için. Ani kilo kaybım var ama uykusuzluğa yoruyordum ben. Zaten bayağı bir zayıfım. Umarım kötü birşey yoktur ysrın bi gidip baktıracağım.

Öyle yapacağım canım,inşallah basit bir eksikliktir de hemen giderilir. Yorumun için teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun.

Trombosit sayınız düşük. Evet normali 150-400 arası ama 153 bana düşük gibi geldi. Wbc değeriniz kaç peki? Tabiki uzmanlar daha iyi bilir. Burnunuz da kanıyor mu bazen? Ya da dişleriniz? muhakkak dediğim bölüme gidin. “Hematoloji”

Wbc 4.9 canım o normal sanırım.
Dişlerim hiç kanamaz burnumda öyle. Bugüne kadar grip bile doğru düzgün olmamışımdır. Ama korkuttu. Randevu bakıyorum şuan yarın sabaha alıp gideyim

Wbc 4.9 canım o normal sanırım.
Dişlerim hiç kanamaz burnumda öyle. Bugüne kadar grip bile doğru düzgün olmamışımdır. Ama korkuttu. Randevu bakıyorum şuan yarın sabaha alıp gideyim
Hiç korkma, önemli bir şey oluğunu düşünmüyorum ben. Çok geçmiş olsun. Doktordan gelince beni de etiketlersen sevinirim.

Hiç korkma, önemli bir şey oluğunu düşünmüyorum ben. Çok geçmiş olsun. Doktordan gelince beni de etiketlersen sevinirim.
Tabiki canım. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Hematolojiye direk randevu verilmiyormuş,sevk yaptırmam gereliyormuş,dahiliyeden alacağım yardımcı olurlar dedi santral.

Canım hemen doktora git damar tıkanması var heralde bacagında kanında koyu oldu icin morluklar oluşuyor vücudunda hemen ne olur git bacakdaki tıkanlık cözülürse ya cigerlere ya beyni tıkıyor

Ağrı kesici içtin mi hiç yakın zmnda. Bende ağrı kesici böyle yapıyor. Hatta biara çok içmiştim sinüzitten dolayı, her yerim mosmordu. Doktorada gittim tahliller yapıldı ve ağrı kesiciden dolayı olduğu ortaya çıktı.

Buraya yazana kdr doktora git canim ya kesin bilgiyi orda alablrsn. Gecmis olsn

Canım hemen doktora git damar tıkanması var heralde bacagında kanında koyu oldu icin morluklar oluşuyor vücudunda hemen ne olur git bacakdaki tıkanlık cözülürse ya cigerlere ya beyni tıkıyor
Yarın için aldım canım ama sanırım damar tıkanıklığı değil erkeklerde ve 50 yaş üzerinde gözüküyormuş ama inşallah bende de yoktur kesin konuşmamak lazım.

Hayır canım aspirin içiyorum bazen doktor tavsiyesiydi,damar tıkanıklığını vs önlüyor demişti.

Korktum şimdi . Kanser falan demişler . Bendede oluyor o bu ara ama bacaklarımda . Hiç doktora falan da gitmedim. Vurdum mu diyip geçtim .

Daha bugün bu problemle ilgili Araştırma üniversitesinde bir Prof a gitmiştik kızım için tahlil sonuçlarını aldık.şükürler olsun kötü birşey yokmuş ama doğuştan kan pıhtılaşma rahatsızlığı varmış hayatını etkileyecek bir sorun değil sadece seni görsel olarak rahatsız edecek bir rahatsızlık dedi strese girince artarmış ki öyle oluyor hemen bir Hematoloji uzmanına görünün ve gerekli tahlilleri yaptırın Allah şifa versin hemen çok kötü senaryolar düşünmeyin çünkü ben öyle yapıp günlerce uyuyamadım ihmal de etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…