Durup dururken kolda oluşan morluklar

Günaydın sekercim,gecmis olsun
Gittin mi hastaneye uyandin mii???
Simdi uyandım konunu gördüm. Düğün stresinden zayıflamışsındır sen bende zayıflamışım oyle diyor benimki dün sinirimi bozdu ya üfff doktora da sikayet etti yemek yemiyor diye
Sanki yicek yemek var hersey yasak.....

Durumundan haberdar et lütfen

Çok geçmiş olsun. İnşaALLAH kötü bişey yoktur. Merakla bekliyorum hastaneden dönmeni

Kaç gündür aynı sıkıntı bende de var.daha doğrusu önceden oluyordu ama uzun zamandır yoktu.benimki kaşınıyor sonra morarıyor.iğne batması gibi bir ağrı oluyor.biliyorum i zaman moraracağını.umarım kötü bişey değildir.geçmiş olsun.sonucunu da yazın lütfen
Tahlillerimi göstereceğim şimdi canım yazarım birazdan

Günaydın sekercim,gecmis olsun
Gittin mi hastaneye uyandin mii???
Simdi uyandım konunu gördüm. Düğün stresinden zayıflamışsındır sen bende zayıflamışım oyle diyor benimki dün sinirimi bozdu ya üfff doktora da sikayet etti yemek yemiyor diye
Sanki yicek yemek var hersey yasak.....

Durumundan haberdar et lütfen
Takma kafana canım olan zaten bizw oluyor erkekler hep keyfinde. Sabah kan verdim birazdan tahlil sonuçlarını göstericem doktora.

Gittin mi acaba merak ettim ..
Gittim canım sonuçlarımı göstericem birazdan.
gunaydin insallah gitmissinizdie doktora guzel haberlerinizi bekliyoruz
İnşallah canım benim,düşüncelerin için teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun. İnşaALLAH kötü bişey yoktur. Merakla bekliyorum hastaneden dönmeni
Birazdan yazacağım canım teşekkür ederim çok çok

Canim korkutmak istemem ama kuzenimin 5 yasindaki kizida boyleydi heryeri mosmordu hatta sormustuk neden bu kadar morardi diye dusmustur carpmistir diye gecistirdiler megerse kan kanseriymis simdi tedavisini oldu cok sukur atlatti lutfen ihmal etme sende..

Trombosit düşüklüğü olabilir ,ablamda var bu hastalık trombosit sayısı düşünce anlattığınız şekilde morluklar oluyor ,kan tahlilinde çıkar eğer sebep bu ise

Kızlar sabah doktora gitmiştim benden bir sürü kan tahlili istemişti sonuçları hemen az önce gösterdim allaha şükür bütün değerlerim normal çıktı açıklaması da şu oldu östrojen hormonu bazen kılcal damarları zayıflatıp böyle sorunlara yol açabiliyormuş (bende tam yumurtlama dönemindeyim) luteal faz'dan sonra geçer dedi ayrıca bir de düğün stresi eklenince bu tablo ortaya çıkmış dedi vücut tepki gösteriyor dedi yani şöyle düşünmek gerekirse stresten nasıl adetimiz gecikiyorsa aşırı stresten ve değişen hormonlardan dolayı vücudumuz böyle tepkiler verebiliyormuş,önemli bişey değilmiş. Aspirin konusundan da bahsettim,aspirin kanı sulandırıyormuş ve damarlarda tıkanıklığı önlüyormuş ileride daha sağlıklı ve uzun ömürlü olmaya faydası varmış aspirinin,hayati durumlarda bile kullanıldığı oluyormuş. Ben normal aspirin içiyordum zaten günde bir tane ama sizde bebe asprini içebilirsiniz doktora sorarak. :) merak eden iyi dileklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız :)

Kızlar sabah doktora gitmiştim benden bir sürü kan tahlili istemişti sonuçları hemen az önce gösterdim allaha şükür bütün değerlerim normal çıktı açıklaması da şu oldu östrojen hormonu bazen kılcal damarları zayıflatıp böyle sorunlara yol açabiliyormuş (bende tam yumurtlama dönemindeyim) luteal faz'dan sonra geçer dedi ayrıca bir de düğün stresi eklenince bu tablo ortaya çıkmış dedi vücut tepki gösteriyor dedi yani şöyle düşünmek gerekirse stresten nasıl adetimiz gecikiyorsa aşırı stresten ve değişen hormonlardan dolayı vücudumuz böyle tepkiler verebiliyormuş,önemli bişey değilmiş. Aspirin konusundan da bahsettim,aspirin kanı sulandırıyormuş ve damarlarda tıkanıklığı önlüyormuş ileride daha sağlıklı ve uzun ömürlü olmaya faydası varmış aspirinin,hayati durumlarda bile kullanıldığı oluyormuş. Ben normal aspirin içiyordum zaten günde bir tane ama sizde bebe asprini içebilirsiniz doktora sorarak. :) merak eden iyi dileklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız :)
Hadi gözün aydın geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın :)

Geçmiş olsun. Ben de takipteydim. Allah sağlıktan ayırmasin

X