- 8 Nisan 2017
- 56.921
- 298.995
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah canim cok tesekkur ederimStresten ve östrojen hormonundan dolayı böyle çıkmış canım öğrendim.
Eğer istersen dahiliye seni yönlendiriyor hematolojiye inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Amin canım. :) kendine dikkat et sağlığımız herşeyden daha önemli.ben de uzaktan endişheyle takip ediyordum, çok çok geçmiş olsun, bende yaşamıştım aynını, aşırı zayıfladıgım bir dönem, doğal beslenmeyle kendıme gelmiştim, allah kımseyı korktuguna ugratmasın ...
Canım beyaz kan eksikliğinden olabilir bende de oluyor bazen bi kan testi yaptır çok düşük çıkarsa takip gerekebilir inşallah ciddi birşey yokturMune abla benim için önemli bir konu lütfen taşımasan olur mu?
Kızlar başlıktan anlaşıldığı gibi kolumun farklı yerlerinde durup dururken morluklar oluşmaya başladı. 2-3 gün önce bacağımda çıkmıştı ama bir yere vurdum da unuttum diye önemsememiştim şuan kolumda 2-3 yerde ve belimin hemen altında bir tane morluk var. Açıkçası vücudumu nişanlıma kontrol ettirdiğimde o da tedirgin oldu hastaneye gidelim dedi ama ben korkmasın telaşlanmasın diye çarptım falan dedim. Durup dururken neden morluk çıkar ki bu attığım en hafifi belimdeki de aynı şekilde ama daha yaygın ve içerisinde bariz kırmızılıklar sarılıklar falan var. Vücudum gökkuşağı gibi oldu tamda düğünden önce.
Gidebiliyorsan git canım önemli olabilir kuzeni de vardı ilik nakli oldu bende de başlayınca korkmustuk ama baba tarafimda hep olur beyaz kan biraz düşük çıkıyor tedaviye gerek görmüyorlar çıkıyor geçiyor sonra sanki kalemle boyanmış gibi nokta noktaYarın bi gidiyim diyorum acaba şuan acile mi gitsem bilemiyorum ki
Canım östrojen hormonundan da kaynaklanabiliyormuş ve stresten de geçiyorsa sorun yok ama bir doktora görün yine de.Bende de zaman zaman oluyor kollarımda bacaklarımda ama zayıflama yok beraberinde bende doğum sonra sı kan kaybettim ama ara sıra olur bende de aile hekimi baktı bir sorun yok dedi ama burayı okuyunca yine de tedirgin oldum
Benimki de lacivertimsi sarımsı yeşilimsi canım ama bende bir sorun yokmuş allaha şükürGidebiliyorsan git canım önemli olabilir kuzeni de vardı ilik nakli oldu bende de başlayınca korkmustuk ama baba tarafimda hep olur beyaz kan biraz düşük çıkıyor tedaviye gerek görmüyorlar çıkıyor geçiyor sonra sanki kalemle boyanmış gibi nokta nokta
Stres yapmamak gerekiyormus demek ki ama vücut yapıyor illa ki çok geçmiş olsun sevindim senin adinaCanım östrojen hormonundan da kaynaklanabiliyormuş ve stresten de geçiyorsa sorun yok ama bir doktora görün yine de.
Benimki de lacivertimsi sarımsı yeşilimsi canım ama bende bir sorun yokmuş allaha şükür
Ayy çok sevindimmm :) hepimiz korktuk bir an :) Allah tekrar korkutmasın inşallah saglık versinKızlar sabah doktora gitmiştim benden bir sürü kan tahlili istemişti sonuçları hemen az önce gösterdim allaha şükür bütün değerlerim normal çıktı açıklaması da şu oldu östrojen hormonu bazen kılcal damarları zayıflatıp böyle sorunlara yol açabiliyormuş (bende tam yumurtlama dönemindeyim) luteal faz'dan sonra geçer dedi ayrıca bir de düğün stresi eklenince bu tablo ortaya çıkmış dedi vücut tepki gösteriyor dedi yani şöyle düşünmek gerekirse stresten nasıl adetimiz gecikiyorsa aşırı stresten ve değişen hormonlardan dolayı vücudumuz böyle tepkiler verebiliyormuş,önemli bişey değilmiş. Aspirin konusundan da bahsettim,aspirin kanı sulandırıyormuş ve damarlarda tıkanıklığı önlüyormuş ileride daha sağlıklı ve uzun ömürlü olmaya faydası varmış aspirinin,hayati durumlarda bile kullanıldığı oluyormuş. Ben normal aspirin içiyordum zaten günde bir tane ama sizde bebe asprini içebilirsiniz doktora sorarak. :) merak eden iyi dileklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız :)