Durumumuz sıkışık klima alamıyoruz

annenin evindeki klimalardan birini iste, torununa kim kıyar, bence maddi durumları iyise yenisini de isteyebilirsin, bebekler için çok sıkıntı 40 derece nem desen bin beter

Allahım Urfa'nın sıcağını hatırladım

Allah sabır versin, bebişin ihtiyaçlarının içinde anneye klima da olmalı o zaman ne diyeyim yaşamayan bilemez.

Evet yaşadığınız şehir gerçekten sıcak. Bende Adana'dayım. Farklı sayılmaz. Cehennem sıcağı yaşarız ve Kasım ayından öncr de buralara kış gelmez maalesef. Temmuz ayında doğum yaptım sizi çok iyi anlıyorum. Yazın sıcağının üzerine hamilelik harareti +70 derece gibi hissediyordum. Gündüz vantilatör ile idare ettim. Bol bol ılık duş aldım. Bolca soğuk su içtim kar etmedi. Allah yardımcın olsun. Vantilatör iş görüyor ama 100 TL ye aldık biz.

Ben de klimalı ortamda baş ağrısı çekiyorum diye eşim özellikle almıyor. Vantilatör ile çok seviyeli bir ilişki yaşıyoruz :)))))

Şu klimayı icat eden adamcağız nurlar içinde yatsın..
Iklimler değişti,her yaz bir öncekinden daha dayanılmaz sıcaklar oluyor. Bu kadarı bünyeyi zorluyor.
Klima artık lüx değil,özellikle bazı bölgeler için gerekliliği var bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…