- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.418
- 1.123
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Kac kliman var
Yani elimden gelse yastigima da taktiricamsaka bir tarafa bir tane var fazlasi da elektrik faturasi olarak carpiyor
Evet kızlar ailemin evinde 3 klima varkenkendi evimde klima Yok...
Klimam yok diye uzuleni ilk defa goruyorum
Benim de yok
Isin garibi annemlerde de yok
Baya fakirmisiz ayiktim
Tavan vantilatörü baya iş görüyor, düşünmez misiniz? Öyle çok pahalı da değil 200-300 arası. Bir bakın derim.Kızlar onu demek istem3dim ...annemin yanında kaldım yaz tatilinde şimdi evimdeyimesmiyor da hic .Dun 55 dereceydi.ailemden istesem mutlaka alırlar hatta alamazlarsa bile verirler .ama diyemem asla .... normalde alışkınım sıcağa ama bu aralar hamilelikten mı bilmiyorum dayanamaz oldum . Sağlık ocağına gittim tansiyonum düşmüş baya.sicaktsndir dedi doktor ...Allahim kimseyi darda bırakmasın.biri demiş ki çocuk niye yaptın? O benim dünyam.onun masrafını karşılamak için almıyorum .yoksa gidip alabilirim.cocugumu ışın içine karıştırmayın!
Teşekkür ederim öneriniz içinTavan vantilatörü baya iş görüyor, düşünmez misiniz? Öyle çok pahalı da değil 200-300 arası. Bir bakın derim.
Ay ne kadar pirpirli fakir varsa dolusmus burayasiz zenginin halinden ne anlarsiniz zaten
urfadayim BendeVantilatör kullanıyorum ben klima bana dokunuyor .bu şehirde bile vantilatör etki ediyorsa ...
100 TL ye aldim üstelik vantilatoru
Gaziantepden selamlar
Valla bizde essin diye bekliyoruzBizde vantilatör bilen yok.yandik yandik ki ne yandikk.. .
urfadayim Bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?