Durumumuz sıkışık klima alamıyoruz

Bizde klima var ama acmiyorum dondurucuya girmis gibi. Hasta da etti zaten. Ben de birinci ayardaki vantilatorumle mutluyum. O benim ya z askim.

Kızlar onu demek istem3dim ...annemin yanında kaldım yaz tatilinde şimdi evimdeyim esmiyor da hic .Dun 55 dereceydi.ailemden istesem mutlaka alırlar hatta alamazlarsa bile verirler .ama diyemem asla .... normalde alışkınım sıcağa ama bu aralar hamilelikten mı bilmiyorum dayanamaz oldum . Sağlık ocağına gittim tansiyonum düşmüş baya.sicaktsndir dedi doktor ...Allahim kimseyi darda bırakmasın.biri demiş ki çocuk niye yaptın? O benim dünyam.onun masrafını karşılamak için almıyorum .yoksa gidip alabilirim.cocugumu ışın içine karıştırmayın!

Tavan vantilatörü baya iş görüyor, düşünmez misiniz? Öyle çok pahalı da değil 200-300 arası. Bir bakın derim.

Vantilatör kullanıyorum ben klima bana dokunuyor .bu şehirde bile vantilatör etki ediyorsa ...
100 TL ye aldim üstelik vantilatoru

Gaziantepden selamlar

Babamın evinde 3 klima vardı demeniz komik olmuş..prensesler gibiydim baba evindeyi unutup artık "koca evinde" olduğunuzu idrak edin..prenses sendromuna sahip kişiler neden istedikleri standartlarda adamlarla evlenmezlerde sonradan şikayet ederler anlamak güç.

İstanbul da vantilatörle gayet idare ediyorum hatta 3 ten yukarı getiremiyorum epeyce esinti yapıyor. Duvara çeviriyorum ordan yansıyan da süper serinletiyor. Çok da vah vah edilecek bir şey değil.

Hergun eglenceli bir konu oluyor cok guldum valla allah iyiliginizi versin klimam yok diye uzuleni ilk kez gordum. Sanirim bende uzulmeliyim klimayi gectim vantilatorum bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…