Durumumuz sıkışık klima alamıyoruz

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.907
1.715
63
Evet kızlar ailemin evinde 3 klima varken kendi evimde klima Yok...cunku durumumuz çok sıkışık bebiş de geliyo onunmasraflari var diye alamıyoruz.esim gündüz ise başlıcak onun için sıkıntı yok çünkü klimalı ortamda çalışıyor ama ben napcam.aileme diyemem.gurur yapıyorum.klimanoz varsa kıymet bilin

Valla soz konusu bebegin kiyafeti falan olsa siz alin ailenize soylemeyin diyecektim ama nem'in yuzde yuz oldugu Istanbul'da ailenizden borc diye para isteyip bir klima alin.. yarim saat banyoya gidiyorum nefesim kesiliyor allah yardim etsin..

peki biz ne yapabiliriz?

yanlış anlamayın ama ah vah diyemeyiz.
e akıl versek en fazla dicez ki yapcak bişey yok ailenden iste.

herkesin yeri geldiğinde isteyipte alamadığı şeyler var.

klimamız yok ama yayla gibi evde oturuyorum gece öyle esiyor ki camları kapatıyoruz, havamı da atmış olayım

evli barklı, üstelik bir de çocuk sahibi olmuş çiftlerin hala ailelerinden bişeyler istemesi kadar tuhaf karşıladığım bir durum yok sanırım.
klima çok zaruri bir ihtiyaçsa, onu alacak paranız yokken neden çocuk yaptınız?
klima o kadar da zaruri bir ihtiyaç değilse ailenizden isterken utanmayacak mısınız?
çok bilinmezli denklem...

şey istiyosunuz dimi? ailemin zaten 3 tane kliması var onların düşünüp bana vermesi hatta getirip takması gerek çünkü ben onlara torun veriyorum... Bebeği yapmadan önce düşünmeliydiniz hem durumunuz yok hem de bebek yaptınız hem de klima istiyorsunuz hmmm vantilatör?

2.el alın öyleyse

Hem sonbaharda, gündüz sıcak
Gece serin oluyor
Kalorifer açılmıyor

Klima yine hayat kurtarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…