Durumumuz sıkışık klima alamıyoruz

Hamilelikte hormonlar tavan yapmış galiba bunun başka açıklaması olamaz

Millet ilaç parası bulamiyor klima yok diye ağlamak öyle komik geldi ki
Sorma valla karı koca memuruz yeri geliyor ucu ucuna yetiyor hastane kontrolleri ilaçlar derken. 15 i gelmiyor. Doğum vs için kenarda bir miktar birikmişimiz var ama aman ellemeyelim çocuğun ihtiyacını alırız diyoruz. Sıcaklar vurunca bi klima lafı geçti ev sahibi izin vermedi zaten fiyatları görünce vantilatör aldım gayet de işe yaradı.

Kızlar yapmayın ya hamile kadın sıcağa dayanamayabilir..
bende antalya da yaşıyorum burada o kadar çok nem var ki anlatamam 3 senedir romatizma başladı genç yaşta nemden tüm vücudum ödem topluyor klima olmasa yaşayamam o biraz hayatta tutuyor beni.
Ama bu antalya sıcağında klimasız hatta vantilatör bile açmayan insanlar var hayret ediyorum herkesin bünyesi farklı işte bu arkadaşta yazık benim gibi etkileniyor demek sıcaktan.

Kızlar konu sahibi urfadaymis
Çok sıcak orası
Hamileyken zaten içinde kalorifer yanar

Her odaya klima lazım orda öyle diyeyim..
Şuan 45 derece kuraktır
Ve gerçekten ağlatır
Hamileyken bende sıcaktan aglardim

Allah yardımcın olsun

Evet çok sıcak oluyor dün 55 derece olmuş...cok sagolun teşekkür ederim

Hamileyken kışın bile yanıyor insan.Fakat ağustosun yarısı yaz,yarısı kış derler.Artık çok sürmez sanıyorum sıcaklar.Tabi Urfa farklı olabilir.Ben vantilatörü bile belki 10 kere açmamışımdır bu yaz.Esintili çünki burası...Hamilelere Allah kolaylık versin...

O yarısı kis kısmı bizim buralara hiç uğramıyor

Buralarda kış Kasımda başlar Nisan'da biter sonra hep yaz hep yaz :))

Tv de vardı bi adam en büyük ćöp kovasina biraz su koymus .İçine buzlu su şiseleri atmış .en üstede vantilatörü kapamış .Bide en üstte delikler vardı .10 saniyede ev buz olur diyordu deneyin bence
Kamplarda suriyelilerde buna benzer birseyler yapiyorlarmış.

Eşim şuan Urfa'da bugun orda işi vardı yolda geliyor şimdi konustuk
Öğlen kalp krizi geçiriyorum sandım sıcaktan dedi

O yarısı kis kısmı bizim buralara hiç uğramıyor

Buralarda kış Kasımda başlar Nisan'da biter sonra hep yaz hep yaz :))
Öyledir,bölge itibarıyla,marmaradayım kartepeye yakınım,onun etkisi sanırım.Hatta ağustosun yarısından sonra canım dondurma yemek istemezdi en düşkün yıllarımda bile.Serin ve rüzgarlı geçer genelde...

Buzlu kova ya ayak sokmak cok ise yariyor kan devir daim yqptigi icin serinlik rahatlatir fakat bebek var simdi bilemedim doktora sormadan yqpmayin yinede

Eki Görüntüle 2032158 Eşim şuan Urfa'da bugun orda işi vardı yolda geliyor şimdi konustuk
Öğlen kalp krizi geçiriyorum sandım sıcaktan dedi
Ben bayılacaktım.isimiz vardı dışarı çıktık .kötü olunca sağlık ocağına gidip tansiyonuna batırdım .hemşire kız çok düşük dedi.klima açtı burda biraz dur bekle dedi

Ailelere guvenipte mi evlendiniz bi de ustune cocuk yaptiniz onlarda 3 klima varsa benimde kv annemlerde klima var biz henuz alamadik napim adamlardan klima mi istiyim

Herkesin evinde klima var da sadece sizde yokmuş gibi yazmişsiniz :) uygun fiyata vantilatör alin iş gorur.. Babamin evinde yoktu evlendim kiraci oldugumuz evde birakmislar saglam istesek kullanirirz ama elektrik cok gelir diye nadir açiyoruz.. Olmasa eksikligini de hissetmem yani

Aman altı üstü klima babanın evini mı istiyorsun bunun için bugün bir program izl din hiç bir bayan baba evinin konforunu beklemesin diyordu eğitmen orada borç yok elektrik su doğalgaz yok istediğini alırsın ama artık bir ev geçindirmek zordur diyordu.
Bunun için sakin baba evimde vardı diye üzülme düşünme bile millet ne sıcaklarda çocuk doğuruyor büyütür Allah yardım eder inşallah bol bol dua et güzelim :)

Canım bende de var ama küçük çocuğum var diye korkudan açamıyorum1 mecbur sıcağı çekiyorum.O çok sıcak günler geçti artık.Bir vantilatör alsan işini görür.Hem istediğin odaya koyarsın.Yemek yaparken mutfağa alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…