- 18 Haziran 2015
- 4.026
- 40.591
- 508
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Sorma valla karı koca memuruz yeri geliyor ucu ucuna yetiyor hastane kontrolleri ilaçlar derken. 15 i gelmiyor. Doğum vs için kenarda bir miktar birikmişimiz var ama aman ellemeyelim çocuğun ihtiyacını alırız diyoruz. Sıcaklar vurunca bi klima lafı geçti ev sahibi izin vermedi zaten fiyatları görünce vantilatör aldım gayet de işe yaradı.Hamilelikte hormonlar tavan yapmış galiba bunun başka açıklaması olamaz
Millet ilaç parası bulamiyor klima yok diye ağlamak öyle komik geldi ki
Evet günde 3 4 ker3 dusa giriyorum :) teşekkür ederimbol bol duşa gir .
vantilatörle idare et bişey kalmadı şurda eylüle..
Evet çok sıcak oluyorKızlar konu sahibi urfadaymis
Çok sıcak orası
Hamileyken zaten içinde kalorifer yanar
Her odaya klima lazım orda öyle diyeyim..
Şuan 45 derece kuraktır
Ve gerçekten ağlatır
Hamileyken bende sıcaktan aglardim
Allah yardımcın olsun
Doğrudur dün bizim burda asfalt eridi orayı tahmin edebiliyorum .... Sıcaktan hasta olursun dikkat et.Evet çok sıcak oluyordün 55 derece olmuş...cok sagolun teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim dikkat etmeye çalışıyorumDoğrudur dün bizim burda asfalt eridi orayı tahmin edebiliyorum .... Sıcaktan hasta olursun dikkat et.
O yarısı kis kısmı bizim buralara hiç uğramıyorHamileyken kışın bile yanıyor insan.Fakat ağustosun yarısı yaz,yarısı kış derler.Artık çok sürmez sanıyorum sıcaklar.Tabi Urfa farklı olabilir.Ben vantilatörü bile belki 10 kere açmamışımdır bu yaz.Esintili çünki burası...Hamilelere Allah kolaylık versin...
Öyledir,bölge itibarıyla,marmaradayım kartepeye yakınım,onun etkisi sanırım.Hatta ağustosun yarısından sonra canım dondurma yemek istemezdi en düşkün yıllarımda bile.Serin ve rüzgarlı geçer genelde...O yarısı kis kısmı bizim buralara hiç uğramıyor
Buralarda kış Kasımda başlar Nisan'da biter sonra hep yaz hep yaz :))
Ben bayılacaktım.isimiz vardı dışarı çıktık .kötü olunca sağlık ocağına gidip tansiyonuna batırdım .hemşire kız çok düşük dedi.klima açtı burda biraz dur bekle dediEki Görüntüle 2032158 Eşim şuan Urfa'da bugun orda işi vardı yolda geliyor şimdi konustuk
Öğlen kalp krizi geçiriyorum sandım sıcaktan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?