- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
hosbulduk tesekkur ederim
sadece ana yemek olarak mı oluyor yoksa mesela dunya mutfagından bir tatlı da olabilir mi merak ettim
Evet canım hepsi olabilir genele açık bir kategori
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosbulduk tesekkur ederim
sadece ana yemek olarak mı oluyor yoksa mesela dunya mutfagından bir tatlı da olabilir mi merak ettim
nerelerdesin balım gözlerim arıyor seni
tarifini bekliyorummm merakla
Tabi ki herşey dahilhosbulduk tesekkur ederim
Sen bir yere gidemezsinBen de kaçayım o zaman buralardan
Ben gidip kendimi bir yerlerden atayımMune'nin yanında ne yaparsam yapayımmmm kıtırımmm nevooo kıtırımmmmm
Bir tanedir benim ablam bi taneMune'nin yanında ne yaparsam yapayımmmm kıtırımmm nevooo kıtırımmmmm
Duygu sömürüsü yapıyor inanmayalımBir tanedir benim ablam bi tane
Duygu sömürüsü yapıyor inanmayalım
Benim ablam yapmazDuygu sömürüsü yapıyor inanmayalım
hiç yemedim suşi benim tek yediğim pizza galiba
Tamam inşaallah canım bekliyorumNevoşuuuuuum
Yarın bu saatlerde yarışmada olucam inşallah
Bekleyin beni
Beni de bekleyin demeyi isterdim ama diyemiyorumTamam inşaallah canım bekliyorum
BekliyorumBeni de bekleyin demeyi isterdim ama diyemiyorum
Beklemeyin dedim ya fazla idialı değilim ,belki sonlarında fasulyeden bir ihtimal katılabilirim ama düşük bir ihtimal.Bekliyorum
Fasulyede nimetten sayılırBeklemeyin dedim ya fazla idialı değilim ,belki sonlarında fasulyeden bir ihtimal katılabilirim ama düşük bir ihtimal.
Beni de bekleyin demeyi isterdim ama diyemiyorum
Bu kategori hakkında çok fazla yapabileceğim bir şey yok.2 tane aklımda vardı biri yapıldı ,diğeri de yapılır zaten.Şimdi yapsam yoğunum ,imkan yok.Ben de isterdim sağ gösterip sol vurmayı .Neden ve niye diyorum
Ama yine de bekliyorum
Yoksa sağ gösterip sol mu yapıcaksın Deynebim
Bu kategori hakkında çok fazla yapabileceğim bir şey yok.2 tane aklımda vardı biri yapıldı ,diğeri de yapılır zaten.Şimdi yapsam yoğunum ,imkan yok.Ben de isterdim sağ gösterip sol vurmayı .