• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
:KK70:
Nazar değmesin diye böyle yazıyorum çaktırma :KK70: ay kadının hafıza da kendi gibi zayıfmış desinler :KK70:
Neyse ki burası yemek topiği, benim bir arkadaş var kulakları çınlasın Ausencia Ausencia ona belimi yazıp sinirlendiriyorum, bayılıyorum kızmasına :KK70:
Ay cok merak ettim abla ama simdi burdan yazma nevrosun nazari degebilir mesajimiza yaz :D

:KK70:
Nazar değmesin diye böyle yazıyorum çaktırma :KK70: ay kadının hafıza da kendi gibi zayıfmış desinler :KK70:
Neyse ki burası yemek topiği, benim bir arkadaş var kulakları çınlasın Ausencia Ausencia ona belimi yazıp sinirlendiriyorum, bayılıyorum kızmasına :KK70:

N'oluyooo burdaaa ...?

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. polemik ve sataşma varrr ... Bu üye böyle zaten konulara hep kışkırtma amaçlı yazıyor :rolleyes:

O ölçüleri gözüme soka soka eridimmm bittimmm kadınnnnn huuu :ruh:

Köyler dünya mutfağı için bulunmaz cennet, bir mutfağa uyacak çok böcek bulursun, hem uygun fiyata çıkar, çok masraf etmemiş olursun Bexy:KK70::KK70:
Bende öyle düşünüyorum abla bi kaç otla süslenmiş fırında çekirge veya yeni uyanmış tatlış bir örümcek :D
Hemde beleş :KK8::rolleyes:

Back