• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
En Büyük KK:KK60:
bencede yiyemem gibi yemek istesem valla gidip yerdim ama dediğin gibi İtalya çok yakın hint yemeklerini de yiyorum bazıları da işte hepsi uymuyor bende katılcam özel bi tarifle :KK70: dermişim kız jelo 2. madalya mı aldın illa söylemem mi lazım. :KK11:

hahhahah kız yinemi birinci oldun vay anam vay helal sana :KK60: valla kaçırmışım özür tebrikler kuzum aferin sana :sampiyon::KK37:

En Büyük KK:KK60:

hahhahah kız yinemi birinci oldun vay anam vay helal sana :KK60: valla kaçırmışım özür tebrikler kuzum aferin sana :sampiyon::KK37:
kız ne özrü saçmalama. evet 1. oldum :cool:teşekkür ederim canım yine katıldım bu sefer bak tarifime müsait olunca ara konuşalım. çalışıyorsun diye aramıyorum.

kız ne özrü saçmalama. evet 1. oldum :cool:teşekkür ederim canım yine katıldım bu sefer bak tarifime müsait olunca ara konuşalım. çalışıyorsun diye aramıyorum.

tamam kuuzm bakarımmmm araşalımmm yazışalım hangi ara yapıyon yemekleri yarışmalara katılıyorsun ya kızdan iyi vakit buluyorsun aferin terapi olur ne güzel sana da :KK60:

Öpücük atıyor yaaaa :olamaz:

ne öpücüğü, bildiğin deliiii yapıyor
xenforo-smilies-kk3.gif

:KK70::KK53:

Back