- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede yiyemem gibi yemek istesem valla gidip yerdim ama dediğin gibi İtalya çok yakın hint yemeklerini de yiyorum bazıları da işte hepsi uymuyor bende katılcam özel bi tarifle dermişim kız jelo 2. madalya mı aldın illa söylemem mi lazım.en sevdiğim dünya mutfağın dan Meksika İtalyan birde bize uyanlar yani:)))) suşi denedim yok arkadaş bana göre değil ıhh:))
Abla sen de mi katılacaksın?Daha vakit var ve bir sürü de tarif var eminim ki sen de yapabilirsin .
Ben de yarın katılıcam inşallah ve ilk defa yapıcam , sen de katılırsan çok sevinirim
Abla sen de mi katılacaksın?
Ne güzel işteEvet canım , ne oldu kiiii :)))
Ne güzel işte
Beraber yarışırız.
Ellerine sağlık canımBu yarışmaların en sevdiğim tarafı yeni tarifler öğrenmek ve paylaşmakCanım Nevrestem
Bugün kaşarlı karnabahar yaptım senin tarifini. Eşim çok sevdi.
Seni aradım aradım aradım sonra buldum hallettikPinkom
Anladım o sebeple olduğunuCevap vermemiş gibi olmak için buradan bir daha yazdımSeni aradım aradım aradım sonra buldum hallettik
Öyle ya da böyle bulurum seniAnladım o sebeple olduğunuCevap vermemiş gibi olmak için buradan bir daha yazdım
Bulamazsan arayıp niye bana bakmıyorsun diye trip atabilirsinSon 29 haftanÖyle ya da böyle bulurum seni
Benim için en az 112 kadar gereklisin, acil aranacak, bulunacak listemde üst sıradasın
Atacaktım ama hemen cevap verdin Tam profiline yazmak için girmiştim baktım bildirim geldiBulamazsan arayıp niye bana bakmıyorsun diye trip atabilirsinSon 29 haftan
Canım benim her zaman
Neyse çabuk kurtarmışımAtacaktım ama hemen cevap verdin Tam profiline yazmak için girmiştim baktım bildirim geldi
Hissettin gelen tarihi tabiNeyse çabuk kurtarmışım
Telepati diyelimHissettin gelen tarihi tabi
Ayy abla su bulcam diye ölmüş devenin şeyini sıkıp içmisti bağırsaklardan onu mu diyosunBexy başlattı
Sen yine ennnn seyredilebilir kısımları söylüyorsun, şu su bulma kısmına da yazsana ya da yazma vallahi okuyanların içi dışına çıkar