En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Borch çorbası olabilir mi? Rusların en meşhur çorbası..

Bu arada bu aralar hint hayranlığı var. Jelabi diye bi tatlıları var bizim lokmaya benziyo.. onu yapabilirsin
Bu arada bak ben katıldım..

Borch çorbası olabilir mi? Rusların en meşhur çorbası..

Bu arada bu aralar hint hayranlığı var. Jelabi diye bi tatlıları var bizim lokmaya benziyo.. onu yapabilirsin
Bu arada bak ben katıldım..
Simdi baktım ama bu corba yesil degil ki belkide budur bizim oteldekiler yesil yapmıştır

Ya rus yemegi yaparım yada kore çin falan
Size solucan çorbasi yapabilirim
Yada çekirme kavurma
Hazır köydeyimde
Köyler dünya mutfağı için bulunmaz cennet, bir mutfağa uyacak çok böcek bulursun, hem uygun fiyata çıkar, çok masraf etmemiş olursun Bexy

Hahahahahaaa izledim, Ed Stafford'la kurtuluş öyküleri, man, woman wild da izlediklerim arasında
Hic unutmuyorum bir keresinde cekirge yiyordu kafasini cignerken ayakları dudaginin arasindaydi

Birde kocaman bir solucani yerken kameraya solucanin ici fiskirdi

Kim baslatti bu solucan muhabbetini Allah askina

Hic unutmuyorum bir keresinde cekirge yiyordu kafasini cignerken ayakları dudaginin arasindaydi

Birde kocaman bir solucani yerken kameraya solucanin ici fiskirdi

Kim baslatti bu solucan muhabbetini Allah askina
Bexy başlattı
Sen yine ennnn seyredilebilir kısımları söylüyorsun, şu su bulma kısmına da yazsana ya da yazma vallahi okuyanların içi dışına çıkar

Bölümden kovulacağız kesin, garanti, bak demedi deme

Hem sen bakayım sen ne yapıyorsun sen? Çalışıyor musun sınava, hiç uğramıyorsun profilime falan, illa ben mi gelip teftiş edeyim
Ne sinavi abla kpssyi kazanmak kolay mi ozelde basliyorum dur ozelden anlatiyim

Son düzenleme:
Abartmaa tamam fit oldugunu aciktan soyleme dedim de bu kadar da abart demedim abla sonra nazar degdiriyolar sana kendine haksizlik etme

Nazar değmesin diye böyle yazıyorum çaktırma ay kadının hafıza da kendi gibi zayıfmış desinler
Neyse ki burası yemek topiği, benim bir arkadaş var kulakları çınlasın Ausencia ona belimi yazıp sinirlendiriyorum, bayılıyorum kızmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…