En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Yol bayağı uzun sürüyor ama Kestirme yolları kullanıyorum(bilindik tarif,sunum)yine de bir işe yaramıyor.
valla tiramisu bekliyordum bende neyse 2. oldun oda güzel ben ya dipteyim ya başta sonuncu olmakta güzelmiş
A a benim profilim mi cok sasirdim nedenki

Ben hic yapmadim parfe bi ara deneyeyim :)
Öylemiyasin kacti?karsimdaki benden 5 yastan buyuk olunca oyle hitap ediyorum agiz aliskanligi yani:))
Bende tekrar tesekkur ederim
büyüğümdür sanırım senden de önemli değil 29.5 dd bi 5 sene bu yaşta kalırım ben

valla tiramisu bekliyordum bende neyse 2. oldun oda güzel ben ya dipteyim ya başta sonuncu olmakta güzelmiş

büyüğümdür sanırım senden de önemli değil 29.5 dd bi 5 sene bu yaşta kalırım ben
Hee iyi o zaman abla diyebiliyomusum 9 yas var aramizda :) ablacim senin haberin yok mu kadinlar zaten 30dan sonra geri sayima geciyo yani 30 sonra 29 28

Hee iyi o zaman abla diyebiliyomusum 9 yas var aramizda :) ablacim senin haberin yok mu kadinlar zaten 30dan sonra geri sayima geciyo yani 30 sonra 29 28
ben zaten hiç yaşımı göstermiyorum boyum kısa minyonum 3-5 sene götürür beni bu yaş sonra da yerimizde sayarız diyecem ama boyum kadar kızım var çeneme geliyor cimcimem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…