- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
Tesekkur ederim canim :))darisi basina insallah:))hayir canim degilim neden sordun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canim :))darisi basina insallah:))hayir canim degilim neden sordun?
Buralardan gitmiycem sanirim mecbur ögrenirsiniz artikNe yapalım biz de bir gün öğreniriz
Yok canım nereye gideceksinBiz öğreneceğizBuralardan gitmiycem sanirim mecbur ögrenirsiniz artik
Nikin sonu 14 ya ondan.Tesekkur ederim canim :))darisi basina insallah:))hayir canim degilim neden sordun?
Cok simardim ama simdi deynepnazda ogrense tam olacakYok canım nereye gideceksinBiz öğreneceğiz
Ayin 14ü dogum günüm canimondan:)Nikin sonu 14 ya ondan.
Ben pırasa dolmasıyla sezonu açtım onunla da kapattım. Cooook sonra belki.
Ölürüm de Kyohei den vazgecmem ben bu nicki alinca cok düsunerek aldimO zaman baskıya devam edelim kendine kolay ve akılda kalacak bir nick bulsun
Tamam birşey demedikÖlürüm de Kyohei den vazgecmem ben bu nicki alinca cok düsunerek aldim
Profillerimden bile zor vazgeciyorum her degistirmede:/bide nickimi degisirsem ohooTamam birşey demedik
Ben karışmam ''İ'' siz Kyohe derim ,işine gelirseCok simardim ama simdi deynepnazda ogrense tam olacak
Oda olur artik napalim en azindan okunusu öyle zatenBen karışmam ''İ'' siz Kyohe derim ,işine gelirse
Ben acele davranip etiket yaptim:/ simdi dunden beri 7 kisi daha oy vermis kim olduklarini nasil bilip etiket yapicam kara kara düşünüyorum yoksa 2 oyun lafimi olurdeermisim gecen yarisma 64 oyla berabere kalip 4.lügü paylasmisstik ikimiz demek her oy değerli
Yok, o değilKuru dolma mı