- 2 Aralık 2015
- 31.699
- 105.667
- 598
.Aslında Kyohe yumurta kırmayı bile bilmiyormuşSahi miPeki Pizzayı kim yapmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.Aslında Kyohe yumurta kırmayı bile bilmiyormuşSahi miPeki Pizzayı kim yapmış
Ben deynepnaz 'ın yalancısıyımAmin inşallah, kurmuşsunuz yuvarlak masayı, arkadan bıçaklamalar ayak kaydırmalar görüyorum
Bunu 1. olmadan neden söylemedin.Aslında Kyohe yumurta kırmayı bile bilmiyormuş
İftira ,bizim yuvarlak masamız yok,kuru sandalyede ,kare masada oturuyoruz ,işte ispatı]Amin inşallah, kurmuşsunuz yuvarlak masayı, arkadan bıçaklamalar ayak kaydırmalar görüyorum
Tebrikler cnm başarının devamı gelsin inş
Sahi miPeki Pizzayı kim yapmış
.Aslında Kyohe yumurta kırmayı bile bilmiyormuş
cok guldum yaaaBunu 1. olmadan neden söylemedin
Lutfen ama ismimdeki 'i'harfini unutma adim kyohei.Aslında Kyohe yumurta kırmayı bile bilmiyormuş
O kadar yazdığıma dua etOna bile dönüp baktım neydi diyeLutfen ama ismimdeki 'i'harfini unutma adim kyohei
Say kız Recep İvedik'in dalgıç sahnesi aklıma geldicok guldum yaaa
Kiz ben yumurtanin belki 30 cesit yemegini yaparim ne yumurta kirmasiii
Kimse nickimi doğru bilmiyor yaaO kadar yazdığıma dua etOna bile dönüp baktım neydi diye
yok enerjimi bosa harcamayayim daha yoresel yemek yapicaz enerji lazimSay kız Recep İvedik'in dalgıç sahnesi aklıma geldi
Geçen gün Kyohe yazacağıma etiket yaparken Khoye yazmışım .Diyorum niye nicki çıkmıyor Öncekinden daha kolay nickin,alıştım benKimse nickimi doğru bilmiyor yaa
Ben de yazarken çok zorlanıyorum..Kimse nickimi doğru bilmiyor yaa
canim nickim benimalistiysan sorun yok o zamanGeçen gün Kyohe yazacağıma etiket yaparken Khoye yazmışım .Diyorum niye nicki çıkmıyor Öncekinden daha kolay nickin,alıştım ben
Hadiyaa bu kadar mi zormus hic haberim yoktuBen de yazarken çok zorlanıyorum..
Nickine bakmadan etiket yapamıyorumHadiyaa bu kadar mi zormus hic haberim yoktu
Off cok kotuymus yaa K Y O H E İ kodlayayim mi acaba kastamonu k siNickine bakmadan etiket yapamıyorum
Ky tamam akılda ama sonrası karışıyorOff cok kotuymus yaa K Y O H E İ kodlayayim mi acaba kastamonu k si
bak ablacim bi kere seslen artik aklinda kalicak emin ol simdi de bak KYOOHEEEKy tamam akılda ama sonrası karışıyor
Ne yapalım biz de bir gün öğrenirizbak ablacim bi kere seslen artik aklinda kalicak emin ol simdi de bak KYOOHEEE
Okunurken i yok kyohei diye yaziliyor kyoohee diye okunuyor