- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
Mis gibi cennet kokusu yayılmıştır şimdi yuvanıza Sen nasılsın canım
Bende iyiyim canım. Dikislerim ve karın ağrım var ama şükür evdeyiz yatıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mis gibi cennet kokusu yayılmıştır şimdi yuvanıza Sen nasılsın canım
canım ne demek yöresel lezzetler e sakla kendini şeytanın bacağını kırabilirsin
Sagol abla amin inşallah. Çok şükür ikimizde iyiyiz .Ay cimcime Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım ikinizde iyisinizdir inşallah
Amin ins abla . Cok sağol:)Cimcinem geçmiş olsun , gözünüz aydın kuzum
Rabbım anasına ,babasına hayırlı evlat rabbına salih kul eylesin . Aminn .
Bende iyiyim canım. Dikislerim ve karın ağrım var ama şükür evdeyiz yatıyorum.
Sana göre öyle olabilir ama değil görüyorsundimi ya sonuncu olacak kadar da değildi yani :)) valla şimdiye kadar tüm katıldığım tarifler içinde en güzeli buydu
Sen bana pinti mi diyorsun4 yıldır şurada duruyorum topu topu 2 madalyam var ona da göz dikmeyinaramızda kalsın o pinti dir ben gönüllü olarak 1 madalya mı veriyorum hannaz a sayın yetkililer hu hu duyun bizi :)))
Oyy kurban olduğum Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah , hayırlı evlat olsunEvet cnm meleğim geldi dünya ya
Çabucak toparlanırsın İnşaAllah canım Benim yerime de kokla cennet kokuluyuBende iyiyim canım. Dikislerim ve karın ağrım var ama şükür evdeyiz yatıyorum.
Iyiyim elhamdülillah,sagolasnİyiyim çok şükür, yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın?
BilmemNe olsun her zaman ki gibi kazanamıyorum yarışmayı
Yine kebap mı yapacaksın yoksa
Cok sevindim canim,Rabbim analı babalı büyütsün insh gülümEvet cnm meleğim geldi dünya ya
Ben nasıl olsa bu kategori katılmayı düşünmüyorum,katılanlar korksunBilmem
Cimcimem tarihi de yanlış atmışsın Mart ayı yerine Temmuz tarihi atmışsın.Aldım vuslatım 28.07.2017 02:40 da :))
Allah razı olsun . Aminnnnnnnn inş
Dolma da da ,bunda da bayağı iddialıydım ama olmadı.valla tiramisu bekliyordum bende neyse 2. oldun oda güzel ben ya dipteyim ya başta sonuncu olmakta güzelmiş
büyüğümdür sanırım senden de önemli değil 29.5 dd bi 5 sene bu yaşta kalırım ben
Cimcimem tarihi de yanlış atmışsın Mart ayı yerine Temmuz tarihi atmışsın.
İnşallah uslu bir bebek olur da sık sık uğrarsın bize
Sagol nurum allah razı olsunCok sevindim canim,Rabbim analı babalı büyütsün insh gülüm
Oyy kurban olduğum Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah , hayırlı evlat olsun