- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Büyük ihtimal kucağına almışsındır bebeğini canım Rabb'im analı babalı, sağlıkla büyümesini nasip etsin Upuzun hayırlı ömür versin Rabb'im İnşaAllah@Nevreste sancılarım başladı Nevosum. Bekliyorum gelmesini i
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük ihtimal kucağına almışsındır bebeğini canım Rabb'im analı babalı, sağlıkla büyümesini nasip etsin Upuzun hayırlı ömür versin Rabb'im İnşaAllah@Nevreste sancılarım başladı Nevosum. Bekliyorum gelmesini i
cimcimem doğum mu yaptın@Nevreste sancılarım başladı Nevosum. Bekliyorum gelmesini i
nuryolunun tarifiydi,kerata iyi beceriyor sunum işini
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-kebap-bagdat-baharat-sponsorlugunda.897070/
Ahan da lafın üstüne geldi
Ne zamandır yoksun ,sadece onu yazıp kaçıyor musun kaçakHiç mi özlemedin burayı
Merhaba pinkos,nasılsın görüşmeyeliBen dedim aslında cimcime hazır sancıyı çekiyorken benimkini de çıkarsın diye ama kabul etmedi
İyiyim çok şükür, yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın?Merhaba pinkos,nasılsın görüşmeyeli
Ne olsun her zaman ki gibi kazanamıyorum yarışmayıÖzledim canimcim ozlemmemi
Nasılsın deynepnaz, ne var ne yok bakalımbu kategoride bende varım insh
dimi ya sonuncu olacak kadar da değildi yani :)) valla şimdiye kadar tüm katıldığım tarifler içinde en güzeli buyduFAZLANAZLI sen iddialı tarif yapınca tutmuyorSen klasiklerden vazgeçme
valla tiramisu bekliyordum bende neyse 2. oldun oda güzel ben ya dipteyim ya başta sonuncu olmakta güzelmişYol bayağı uzun sürüyor ama Kestirme yolları kullanıyorum(bilindik tarif,sunum)yine de bir işe yaramıyor.
büyüğümdür sanırım senden de önemli değil 29.5 dd bi 5 sene bu yaşta kalırım benA a benim profilim mi cok sasirdim nedenki
Ben hic yapmadim parfe bi ara deneyeyim :)
Öylemiyasin kacti?karsimdaki benden 5 yastan buyuk olunca oyle hitap ediyorum agiz aliskanligi yani:))
Bende tekrar tesekkur ederim
aramızda kalsın o pinti dir ben gönüllü olarak 1 madalya mı veriyorum hannaz a sayın yetkililer hu hu duyun bizi :)))Olur olur niye olmasın ki ay çok teşekkür ederim
@Nevreste vermedi ödülünü
cimcimem doğum mu yaptın
Aldım vuslatım 28.07.2017 02:40 da :))Büyük ihtimal kucağına almışsındır bebeğini canım Rabb'im analı babalı, sağlıkla büyümesini nasip etsin Upuzun hayırlı ömür versin Rabb'im İnşaAllah
Msj tekrari
aramızda kalsın o pinti dir ben gönüllü olarak 1 madalya mı veriyorum hannaz a sayın yetkililer hu hu duyun bizi :)))
Mis gibi cennet kokusu yayılmıştır şimdi yuvanıza Sen nasılsın canımAldım vuslatım 28.07.2017 02:40 da :))
Allah razı olsun . Aminnnnnnnn inş
Hee iyi o zaman abla diyebiliyomusum 9 yas var aramizda :) ablacim senin haberin yok mu kadinlar zaten 30dan sonra geri sayima geciyo yani 30 sonra 29 28valla tiramisu bekliyordum bende neyse 2. oldun oda güzel ben ya dipteyim ya başta sonuncu olmakta güzelmiş
büyüğümdür sanırım senden de önemli değil 29.5 dd bi 5 sene bu yaşta kalırım ben
Cok tesekkur ederim canım cook mutlu ettin beniguzel sozlerin icin cok sagolamin canim insallahTüm kalbimle tebrik ederim canım daha nice madalyalar da nasip olur inşallah
ben zaten hiç yaşımı göstermiyorum boyum kısa minyonum 3-5 sene götürür beni bu yaş sonra da yerimizde sayarız diyecem ama boyum kadar kızım var çeneme geliyor cimcimemHee iyi o zaman abla diyebiliyomusum 9 yas var aramizda :) ablacim senin haberin yok mu kadinlar zaten 30dan sonra geri sayima geciyo yani 30 sonra 29 28
Ay cimcime Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım ikinizde iyisinizdir inşallahAldım vuslatım 28.07.2017 02:40 da :))
Cimcinem geçmiş olsun , gözünüz aydın kuzumAldım vuslatım 28.07.2017 02:40 da :))
canım ne demek yöresel lezzetler e sakla kendini şeytanın bacağını kırabilirsinAyyyy Nazlım benim bir duygulandım ki çok teşekkür ederim