• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Yol bayağı uzun sürüyor ama :skandal:Kestirme yolları kullanıyorum(bilindik tarif,sunum)yine de bir işe yaramıyor.:KK70:
valla tiramisu bekliyordum bende neyse 2. oldun oda güzel ben ya dipteyim ya başta :D sonuncu olmakta güzelmiş
A a benim profilim mi:KK70: cok sasirdim nedenki:KK70:

Ben hic yapmadim parfe bi ara deneyeyim :)
Öylemi:KK70:yasin kacti?karsimdaki benden 5 yastan buyuk olunca oyle hitap ediyorum agiz aliskanligi yani:))
Bende tekrar tesekkur ederim :KK36:
büyüğümdür sanırım senden de önemli değil 29.5 :Ddd bi 5 sene bu yaşta kalırım ben

valla tiramisu bekliyordum bende neyse 2. oldun oda güzel ben ya dipteyim ya başta :KK70: sonuncu olmakta güzelmiş

büyüğümdür sanırım senden de önemli değil 29.5 :KK70:dd bi 5 sene bu yaşta kalırım ben
Hee iyi o zaman abla diyebiliyomusum:KK70: 9 yas var aramizda :) ablacim senin haberin yok mu kadinlar zaten 30dan sonra geri sayima geciyo yani 30 sonra 29 28:KK70:

Hee iyi o zaman abla diyebiliyomusum:KK70: 9 yas var aramizda :) ablacim senin haberin yok mu kadinlar zaten 30dan sonra geri sayima geciyo yani 30 sonra 29 28:KK70:
ben zaten hiç yaşımı göstermiyorum boyum kısa minyonum 3-5 sene götürür beni bu yaş :D sonra da yerimizde sayarız diyecem ama boyum kadar kızım var çeneme geliyor cimcimem

Back