- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
Büyük ihtimal kucağına almışsındır bebeğini canım@Nevreste sancılarım başladı Nevosum. Bekliyorum gelmesini i

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük ihtimal kucağına almışsındır bebeğini canım@Nevreste sancılarım başladı Nevosum. Bekliyorum gelmesini i
nuryolunun tarifiydi,kerata iyi beceriyor sunum işini
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-kebap-bagdat-baharat-sponsorlugunda.897070/
Ahan da lafın üstüne geldi
Ne zamandır yoksun ,sadece onu yazıp kaçıyor musun kaçakHiç mi özlemedin burayı
Merhaba pinkos,nasılsın görüşmeyeliBen dedim aslında cimcime hazır sancıyı çekiyorken benimkini de çıkarsın diye ama kabul etmedi![]()
İyiyim çok şükür, yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın?Merhaba pinkos,nasılsın görüşmeyeli![]()
Ne olsun her zaman ki gibi kazanamıyorum yarışmayıÖzledim canimcim ozlemmemi
Nasılsın deynepnaz, ne var ne yok bakalımbu kategoride bende varım insh
![]()
valla tiramisu bekliyordum bende neyse 2. oldun oda güzel ben ya dipteyim ya baştaYol bayağı uzun sürüyor amaKestirme yolları kullanıyorum(bilindik tarif,sunum)yine de bir işe yaramıyor.
![]()
büyüğümdür sanırım senden de önemli değil 29.5A a benim profilim micok sasirdim nedenki
Ben hic yapmadim parfe bi ara deneyeyim :)
Öylemiyasin kacti?karsimdaki benden 5 yastan buyuk olunca oyle hitap ediyorum agiz aliskanligi yani:))
Bende tekrar tesekkur ederim![]()
aramızda kalsın o pinti dir
Aldım vuslatım 28.07.2017 02:40 da :))Büyük ihtimal kucağına almışsındır bebeğini canımRabb'im analı babalı, sağlıkla büyümesini nasip etsin
Upuzun hayırlı ömür versin Rabb'im İnşaAllah
![]()
Msj tekrari
aramızda kalsın o pinti dirben gönüllü olarak 1 madalya mı veriyorum hannaz a sayın yetkililer hu hu duyun bizi :)))
Mis gibi cennet kokusu yayılmıştır şimdi yuvanızaAldım vuslatım 28.07.2017 02:40 da :))
Allah razı olsun . Aminnnnnnnn inş
Hee iyi o zaman abla diyebiliyomusumvalla tiramisu bekliyordum bende neyse 2. oldun oda güzel ben ya dipteyim ya baştasonuncu olmakta güzelmiş
büyüğümdür sanırım senden de önemli değil 29.5dd bi 5 sene bu yaşta kalırım ben
Cok tesekkur ederim canım cook mutlu ettin beniTüm kalbimle tebrik ederim canım daha nice madalyalar da nasip olur inşallah![]()
ben zaten hiç yaşımı göstermiyorum boyum kısa minyonum 3-5 sene götürür beni bu yaşHee iyi o zaman abla diyebiliyomusum9 yas var aramizda :) ablacim senin haberin yok mu kadinlar zaten 30dan sonra geri sayima geciyo yani 30 sonra 29 28
![]()
Ay cimcime Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinAldım vuslatım 28.07.2017 02:40 da :))
Cimcinem geçmiş olsun , gözünüz aydın kuzumAldım vuslatım 28.07.2017 02:40 da :))
canım ne demekAyyyy Nazlım benim bir duygulandım ki çok teşekkür ederim![]()