- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım benim
Allah ömrünü uzun, bahtını güzel eylesin
Hayirli kolay dogum yapar bebisini kucagina alırsın insallah ablacim:)Amin ins canim
Rabbim hayırlı kolay bir doğum nasip etsin. Sağlıkla kavusun birbirinize.Nevreste sancılarım başladı Nevosum. Bekliyorum gelmesini i
Çok cok tesekkurler canım :)hadi darisi basina
Allah kolaylık versin canımNevreste sancılarım başladı Nevosum. Bekliyorum gelmesini i
Tebrik ederim tatlım@manolya1548 ilk basta sana canim benimdestek verdigin fikir verdigin beni katilmaya tesvik ettigin icin sunum fotosunu bile cekerken yardimci oldugun icin cook tesekkur ederim sana ablam :)
Dahlia_ canim:)destekledigin icin ve bana inandığın icin cok tesekkurler :)ilk üce gir dedin bak birinci oldum istee
@colorfullifen canim:)
- KIZLAR HEPİNİZE TEKER TEKER TEŞEKKÜR EDİYORUM
- Oylarınız sayesinde 170 oyla birinci oldum ve sayenizde ilk madalyami alicam insallah
oy veren ellerinize tertemiz yureklerinize saglik canlar hepinize tek tek tesekkur ederim tekrardan beni coook mutlu ettiniz
@manolya1548 ilk basta sana canim benimdestek verdigin fikir verdigin beni katilmaya tesvik ettigin icin sunum fotosunu bile cekerken yardimci oldugun icin cook tesekkur ederim sana ablam :)
Dahlia_ canim:)destekledigin icin ve bana inandığın icin cok tesekkurler :)ilk üce gir dedin bak birinci oldum istee
- Oylarınız sayesinde 170 oyla birinci oldum ve sayenizde ilk madalyami alicam insallah
oy veren ellerinize tertemiz yureklerinize saglik canlar hepinize tek tek tesekkur ederim tekrardan beni coook mutlu ettiniz
Gönülden tebrik ederim başarınızın devamı dilerim :)@manolya1548 ilk basta sana canim benimdestek verdigin fikir verdigin beni katilmaya tesvik ettigin icin sunum fotosunu bile cekerken yardimci oldugun icin cook tesekkur ederim sana ablam :)
Tebrikler canım hakkettin@manolya1548 ilk basta sana canim benimdestek verdigin fikir verdigin beni katilmaya tesvik ettigin icin sunum fotosunu bile cekerken yardimci oldugun icin cook tesekkur ederim sana ablam :)
Cook tesekkur ederim canim:)Tebrik ederim tatlım
Canimmm cok cok tesekkurler destegin icinCanım benimmmm, çok çok tebrik ederimmm..
Çok mutlu oldum canım kardeşim
Cok tesekkur ederim guzel dileginiz icin:)Gönülden tebrik ederim başarınızın devamı dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?