• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Cook guzel gorunuyordu ellerine saglikkkk canim...;))

Hayirli kolay dogum yapar bebisini kucagina alırsın insallah ablacim:)
Sagol canım. Benim :KK51:

Rabbim hayırlı kolay bir doğum nasip etsin. Sağlıkla kavusun birbirinize.:KK46:

Biliyorsaniz İnşirah süresini okuyun çokça anlamıyla birlikte. Sizin için okuyorum bir tane. :KK36:
Sürekli okuyorum onu canım
Çok sağol allah razı olsun :KK51::KK19:
Allah kolaylık versin canım:anneadayı::nazar:Hayırlısı olsun inşaallah:KK60:

Sagol.nevosummm:KK19:

Tebrikler canım çok güzel görünüyordu biraz kilo verince ilk fırsatta ödül niyetine yapacağım tarifini ;)

@manolya1458 ilk basta sana canim benim:KK200: destek verdigin fikir verdigin beni katilmaya tesvik ettigin icin sunum fotosunu bile cekerken yardimci oldugun icin cook tesekkur ederim sana ablam :)
@AKovser :KK200:canim:)destekledigin icin ve bana inandığın icin cok tesekkurler :)ilk üce gir dedin bak birinci oldum istee:KK70:
Colorayzn Colorayzn canim:):KK200:
  • :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
  • KIZLAR HEPİNİZE TEKER TEKER TEŞEKKÜR EDİYORUM :KK36::KK36:
  • Oylarınız sayesinde 170 oyla birinci oldum ve sayenizde ilk madalyami alicam insallah:sampiyon:oy veren ellerinize tertemiz yureklerinize saglik canlar hepinize tek tek tesekkur ederim tekrardan :KK37:beni coook mutlu ettiniz:KK73::KK73:
Aa cok sevindim hayirlisi olsun madalyan. Gercekten guzel bir pizzaydi

@manolya1458 ilk basta sana canim benim:KK200: destek verdigin fikir verdigin beni katilmaya tesvik ettigin icin sunum fotosunu bile cekerken yardimci oldugun icin cook tesekkur ederim sana ablam :)
@AKovser :KK200:canim:)destekledigin icin ve bana inandığın icin cok tesekkurler :)ilk üce gir dedin bak birinci oldum istee:KK70:
Colorayzn Colorayzn canim:):KK200:
  • :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
  • KIZLAR HEPİNİZE TEKER TEKER TEŞEKKÜR EDİYORUM :KK36::KK36:
  • Oylarınız sayesinde 170 oyla birinci oldum ve sayenizde ilk madalyami alicam insallah:sampiyon:oy veren ellerinize tertemiz yureklerinize saglik canlar hepinize tek tek tesekkur ederim tekrardan :KK37:beni coook mutlu ettiniz:KK73::KK73:
Tebrik ederiim canimmm :)

Tebrikler cnm başarının devamı gelsin inş

Cagirmissiniz ama ben oy kullanmistim M Mitsuomi yenidenmi kullanicaz bakmadim konuya valla yalan yok

Back