Tesekkur ederiiiimmmTebrikler canım hakkettin
Sagol canım. BenimHayirli kolay dogum yapar bebisini kucagina alırsın insallah ablacim:)
Sürekli okuyorum onu canımRabbim hayırlı kolay bir doğum nasip etsin. Sağlıkla kavusun birbirinize.
Biliyorsaniz İnşirah süresini okuyun çokça anlamıyla birlikte. Sizin için okuyorum bir tane.
Allah kolaylık versin canımHayırlısı olsun inşaallah
Aa cok sevindim hayirlisi olsun madalyan. Gercekten guzel bir pizzaydi@manolya1458 ilk basta sana canim benimdestek verdigin fikir verdigin beni katilmaya tesvik ettigin icin sunum fotosunu bile cekerken yardimci oldugun icin cook tesekkur ederim sana ablam :)
@AKovsercanim:)destekledigin icin ve bana inandığın icin cok tesekkurler :)ilk üce gir dedin bak birinci oldum istee
Colorayzn canim:)
- KIZLAR HEPİNİZE TEKER TEKER TEŞEKKÜR EDİYORUM
- Oylarınız sayesinde 170 oyla birinci oldum ve sayenizde ilk madalyami alicam insallah
oy veren ellerinize tertemiz yureklerinize saglik canlar hepinize tek tek tesekkur ederim tekrardan beni coook mutlu ettiniz
tebrikler canım drvamı gelsin başarıların
tebrikler canım drvamı gelsin başarıların
Cok tesekkurler begenmene cok sevindim canim :)Cook guzel gorunuyordu ellerine saglikkkk canim...)
Tebrik ederiim canimmm :)@manolya1458 ilk basta sana canim benimdestek verdigin fikir verdigin beni katilmaya tesvik ettigin icin sunum fotosunu bile cekerken yardimci oldugun icin cook tesekkur ederim sana ablam :)
@AKovsercanim:)destekledigin icin ve bana inandığın icin cok tesekkurler :)ilk üce gir dedin bak birinci oldum istee
Colorayzn canim:)
- KIZLAR HEPİNİZE TEKER TEKER TEŞEKKÜR EDİYORUM
- Oylarınız sayesinde 170 oyla birinci oldum ve sayenizde ilk madalyami alicam insallah
oy veren ellerinize tertemiz yureklerinize saglik canlar hepinize tek tek tesekkur ederim tekrardan beni coook mutlu ettiniz
Cok tesekkurler begenmene cok sevindim canim :)Cook guzel gorunuyordu ellerine saglikkkk canim...)
Teşekkürler canim begenmene cok sevindim:)simdiden ellerine saglikTebrikler canım çok güzel görünüyordu biraz kilo verince ilk fırsatta ödül niyetine yapacağım tarifini
Evet canim 1.oldumAa cok sevindim hayirlisi olsun madalyan. Gercekten guzel bir pizzaydi
Cok guzel gorunuyor.. ellerinize saglik
Tebrik ederiim canimmm :)
Cook tesekkurler kizlarr:)
Biliyorum ablacim oylamaya daha var ama simdiden tesekkur etmek istedim:) sonra yeni konu acilinca zor oluyor etiketlemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?