• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
'Çerkes Mantısı-Hingel(Psihalive)' Oy Verenler

@ozlemim @rhodora @sheremune @dilber @AzRASILAM @Tatlicadi Meg @Nesli Han -@Gulbeseker- @_Jadaloz_ @NzLi @Mihail Zoscenko @tontriko @after_before @nicksizbirisi Samsonn Samsonn @justholdmetight @Muren @pamukskr @fthdry @ayneyn @tuana31 @Violet Life @VEdeBU @mavimli @Papatya gelini @demirleke @kukrim27 @chocolate19 IcimdekiSonsuzDeniz IcimdekiSonsuzDeniz @melekler-engelchen Triplimelek Megi Triplimelek Megi @biriiicik @eszinbb07 @ipeqbojuqu @Akaibu @Zeynepcikcik @Tatlici35 @novasa @Efsane9 @glkeb @Tubay03 @Tedyjun @Pembe_dusler @Sisyphe @JustPeace BlueSpace BlueSpace @ayselmamedova123 @diyar56 @Ladeny @Tuzum @Selimerve

Yemegimi begenip oylarini layik gorerek beni onurlandiran hepinize tek tek çok tesekkur ediyorum, cok mutlu ettiniz beni. Keske hepinize ikram edebilseydim cok isterdim can-ı gonulden soyluyorum. Tekrar tesekkurler oy veren elleriniz dert gormesin :KK200::KK19:
Bu mantıyı nerede görsem,o minicik çimdik çimdik kapatılmasına bayılırım,ama hiç tatmadım,eminim çok lezzetlidir,ellerine saglık:sampiyon:

mantı der susarım.. dünyada daha güzel bir yemek yok heralde :KK45:
o kadar çok severim..

@ozlemim @rhodora @sheremune @dilber @AzRASILAM @Tatlicadi Meg @Nesli Han -@Gulbeseker- @_Jadaloz_ @NzLi @Mihail Zoscenko @tontriko @after_before @nicksizbirisi Samsonn Samsonn @justholdmetight @Muren @pamukskr @fthdry @ayneyn @tuana31 @Violet Life @VEdeBU @mavimli @Papatya gelini @demirleke @kukrim27 @chocolate19 IcimdekiSonsuzDeniz IcimdekiSonsuzDeniz @melekler-engelchen Triplimelek Megi Triplimelek Megi @biriiicik @eszinbb07 @ipeqbojuqu @Akaibu @Zeynepcikcik @Tatlici35 @novasa @Efsane9 @glkeb @Tubay03 @Tedyjun @Pembe_dusler @Sisyphe @JustPeace BlueSpace BlueSpace @ayselmamedova123 @diyar56 @Ladeny @Tuzum @Selimerve

Yemegimi begenip oylarini layik gorerek beni onurlandiran hepinize tek tek çok tesekkur ediyorum, cok mutlu ettiniz beni. Keske hepinize ikram edebilseydim cok isterdim can-ı gonulden soyluyorum. Tekrar tesekkurler oy veren elleriniz dert gormesin :KK200::KK19:
ben de yapmayı deneyeceğim . teşekkür ederiz böyle güzel bi tarifi paylaştığın için

@Kyohei14 sakın yanlış anlama bu söyliceğimi.. benimde aklıma ilk pizza geldi. Ama hani çok bilindik kazanamam diye korktum vazgeçtim. Daha zor bişeyler deniyim dedim. Ama maşallah birinci oldun şimdiden.. bunu da bugün bende pizza yaparak kutladım. :hamarat:
canım kategori belli olduğunda pizza yapan kazanır demiştim şu an henüz oy vermedim yorumlardan yola çıkıyorum birçok tarif çok başarılı gerçekten zorlanacağım verirken. hatta @Lunya ile de konuşmuştuk oda demişti pizza ilk akla gelen diye bende risksiz ve herkesin sevdiği bi tarif demiştim bence hepsi güzel olmuş şimdilik 3 indirip sonra vericem ama favorilerimin içinde tatlı var yani gönlüm ondan yana ama bakıcam yine de :))

BALIM:KK200::KK200::KK200:

Arkadaşlar
Benim anlamadığım bişey var ,tatmadan bi yiyeceği seçmek çok ilginç değil mi ?
Fotoğrafı daha güzel olanın tadının daha kötü olmadığı içindeki malzemelerin ölçüsünün ve yapımının doğru olduğu ne malum ?
Şişesine bakıp parfüm seçmek gibi geldi bana ,
Sadece ben mi böyle düşünüyorum yoksa ?
Sadece bu sayfadaki sunumlarla geçerli değil yarışma.Tüm tariflerin detaylı resimleri,tarifi ve ölçüleri mevcut..Resimlerin üzerindeki linkleri tıklarsanız.Tariflere ulaşabilirsiniz..

bir çerkes olarak tabi ki en sevdiğim yemektir :)

yarısma 31ine kadar degil miydi :( ühühühühü nasıl kacırdım :( ben de yapacaktım :( bu ay o kadar cok dosyam oldu ki haftasonları bile calıstım :( kaçırdım :(

ben de size bresaola pizza ve caprese salata yapacaktım:KK43: neyse bir dahaki yarısmaya artık :KK70: simdi kendime yaptım elimdeki malzemeler eksikti, feslegen olmadıgı icin feslegenli yag kullandım, bresaolayı da yanına koydum :)

Eklentiler

• IMG_5143.jpg
    IMG_5143.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 56
Eline sağlık canım ya, nasıl da güzel kapatmışsın. Hamarat bir hatun olduğun belli. Patatesli mi bu? Etlisi, patateslisi hepsi başka güzel bu yemeğin..uff şimdi bile olsa lop lop kayardı valla, sabah , öğle, akşam demem. :kk77:
Patatesli konumda yapilisi ve sekli yapmam da var, ay cok tesekkur ederim cok sevindim dusuncelerinizden oturu sarilabilir miyim :KK74:
Keske sizinle beraber yiyebilseydik :kk77: bende her öğün yiyebilirim psihaliveyi :KK53:

Back