- 13 Eylül 2015
- 21.887
- 68.756
- 598
Bu mantıyı nerede görsem,o minicik çimdik çimdik kapatılmasına bayılırım,ama hiç tatmadım,eminim çok lezzetlidir,ellerine saglık'Çerkes Mantısı-Hingel(Psihalive)' Oy Verenler
@ozlemim @rhodora @sheremune @dilber @AzRASILAM @Tatlicadi Meg @Nesli Han -@Gulbeseker- @_Jadaloz_ @NzLi @Mihail Zoscenko @tontriko @after_before @nicksizbirisiSamsonn @justholdmetight @Muren @pamukskr @fthdry @ayneyn @tuana31 @Violet Life @VEdeBU @mavimli @Papatya gelini @demirleke @kukrim27 @chocolate19 IcimdekiSonsuzDeniz @melekler-engelchen Triplimelek Megi @biriiicik @eszinbb07 @ipeqbojuqu @Akaibu @Zeynepcikcik @Tatlici35 @novasa @Efsane9 @glkeb @Tubay03 @Tedyjun @Pembe_dusler @Sisyphe @JustPeace BlueSpace @ayselmamedova123 @diyar56 @Ladeny @Tuzum @Selimerve
Yemegimi begenip oylarini layik gorerek beni onurlandiran hepinize tek tek çok tesekkur ediyorum, cok mutlu ettiniz beni. Keske hepinize ikram edebilseydim cok isterdim can-ı gonulden soyluyorum. Tekrar tesekkurler oy veren elleriniz dert gormesin
Oy icin tesekkurler canim:)bu kadar guzel tarif arasindan oyunu kaptigim icin cok mutlu oldum
ben de yapmayı deneyeceğim . teşekkür ederiz böyle güzel bi tarifi paylaştığın için'Çerkes Mantısı-Hingel(Psihalive)' Oy Verenler
@ozlemim @rhodora @sheremune @dilber @AzRASILAM @Tatlicadi Meg @Nesli Han -@Gulbeseker- @_Jadaloz_ @NzLi @Mihail Zoscenko @tontriko @after_before @nicksizbirisiSamsonn @justholdmetight @Muren @pamukskr @fthdry @ayneyn @tuana31 @Violet Life @VEdeBU @mavimli @Papatya gelini @demirleke @kukrim27 @chocolate19 IcimdekiSonsuzDeniz @melekler-engelchen Triplimelek Megi @biriiicik @eszinbb07 @ipeqbojuqu @Akaibu @Zeynepcikcik @Tatlici35 @novasa @Efsane9 @glkeb @Tubay03 @Tedyjun @Pembe_dusler @Sisyphe @JustPeace BlueSpace @ayselmamedova123 @diyar56 @Ladeny @Tuzum @Selimerve
Yemegimi begenip oylarini layik gorerek beni onurlandiran hepinize tek tek çok tesekkur ediyorum, cok mutlu ettiniz beni. Keske hepinize ikram edebilseydim cok isterdim can-ı gonulden soyluyorum. Tekrar tesekkurler oy veren elleriniz dert gormesin
Eline sağlık canım ya, nasıl da güzel kapatmışsın. Hamarat bir hatun olduğun belli. Patatesli mi bu? Etlisi, patateslisi hepsi başka güzel bu yemeğin..uff şimdi bile olsa lop lop kayardı valla, sabah , öğle, akşam demem.Ben yaptim
Tesekkurler
Eline sağlık canım ya, nasıl da güzel kapatmışsın. Hamarat bir hatun olduğun belli. Patatesli mi bu? Etlisi, patateslisi hepsi başka güzel bu yemeğin..uff şimdi bile olsa lop lop kayardı valla, sabah , öğle, akşam demem.
canım kategori belli olduğunda pizza yapan kazanır demiştim şu an henüz oy vermedim yorumlardan yola çıkıyorum birçok tarif çok başarılı gerçekten zorlanacağım verirken. hatta @Lunya ile de konuşmuştuk oda demişti pizza ilk akla gelen diye bende risksiz ve herkesin sevdiği bi tarif demiştim bence hepsi güzel olmuş şimdilik 3 indirip sonra vericem ama favorilerimin içinde tatlı var yani gönlüm ondan yana ama bakıcam yine de :))@Kyohei14 sakın yanlış anlama bu söyliceğimi.. benimde aklıma ilk pizza geldi. Ama hani çok bilindik kazanamam diye korktum vazgeçtim. Daha zor bişeyler deniyim dedim. Ama maşallah birinci oldun şimdiden.. bunu da bugün bende pizza yaparak kutladım.
BALIM'Çerkes Mantısı-Hingel(Psihalive)' Oy Verenler
Sadece bu sayfadaki sunumlarla geçerli değil yarışma.Tüm tariflerin detaylı resimleri,tarifi ve ölçüleri mevcut..Resimlerin üzerindeki linkleri tıklarsanız.Tariflere ulaşabilirsiniz..Arkadaşlar
Benim anlamadığım bişey var ,tatmadan bi yiyeceği seçmek çok ilginç değil mi ?
Fotoğrafı daha güzel olanın tadının daha kötü olmadığı içindeki malzemelerin ölçüsünün ve yapımının doğru olduğu ne malum ?
Şişesine bakıp parfüm seçmek gibi geldi bana ,
Sadece ben mi böyle düşünüyorum yoksa ?
bir çerkes olarak tabi ki en sevdiğim yemektir :)'Çerkes Mantısı-Hingel(Psihalive)' Oy Verenler
Cok tesekkur ediyorum keske beraber tadabilseydikBu mantıyı nerede görsem,o minicik çimdik çimdik kapatılmasına bayılırım,ama hiç tatmadım,eminim çok lezzetlidir,ellerine saglık
Benimde en sevdigim yemek cok tesekkur ediyorum oy icinmantı der susarım.. dünyada daha güzel bir yemek yok heralde
o kadar çok severim..
Cok mutlu oldum denediginizde yorumunuzu beklerim simdiden afiyet olsunben de yapmayı deneyeceğim . teşekkür ederiz böyle güzel bi tarifi paylaştığın için
Patatesli konumda yapilisi ve sekli yapmam da var, ay cok tesekkur ederim cok sevindim dusuncelerinizden oturu sarilabilir miyimEline sağlık canım ya, nasıl da güzel kapatmışsın. Hamarat bir hatun olduğun belli. Patatesli mi bu? Etlisi, patateslisi hepsi başka güzel bu yemeğin..uff şimdi bile olsa lop lop kayardı valla, sabah , öğle, akşam demem.
Benimde en sevdigim yemek cok tesekkur ederim oy icinbir çerkes olarak tabi ki en sevdiğim yemektir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?