En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Bu mantıyı nerede görsem,o minicik çimdik çimdik kapatılmasına bayılırım,ama hiç tatmadım,eminim çok lezzetlidir,ellerine saglık

mantı der susarım.. dünyada daha güzel bir yemek yok heralde
o kadar çok severim..

ben de yapmayı deneyeceğim . teşekkür ederiz böyle güzel bi tarifi paylaştığın için

canım kategori belli olduğunda pizza yapan kazanır demiştim şu an henüz oy vermedim yorumlardan yola çıkıyorum birçok tarif çok başarılı gerçekten zorlanacağım verirken. hatta @Lunya ile de konuşmuştuk oda demişti pizza ilk akla gelen diye bende risksiz ve herkesin sevdiği bi tarif demiştim bence hepsi güzel olmuş şimdilik 3 indirip sonra vericem ama favorilerimin içinde tatlı var yani gönlüm ondan yana ama bakıcam yine de :))

BALIM

Sadece bu sayfadaki sunumlarla geçerli değil yarışma.Tüm tariflerin detaylı resimleri,tarifi ve ölçüleri mevcut..Resimlerin üzerindeki linkleri tıklarsanız.Tariflere ulaşabilirsiniz..

bir çerkes olarak tabi ki en sevdiğim yemektir :)

yarısma 31ine kadar degil miydi ühühühühü nasıl kacırdım ben de yapacaktım bu ay o kadar cok dosyam oldu ki haftasonları bile calıstım kaçırdım

ben de size bresaola pizza ve caprese salata yapacaktım neyse bir dahaki yarısmaya artık simdi kendime yaptım elimdeki malzemeler eksikti, feslegen olmadıgı icin feslegenli yag kullandım, bresaolayı da yanına koydum :)

Eklentiler

• IMG_5143.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 56
Patatesli konumda yapilisi ve sekli yapmam da var, ay cok tesekkur ederim cok sevindim dusuncelerinizden oturu sarilabilir miyim
Keske sizinle beraber yiyebilseydik bende her öğün yiyebilirim psihaliveyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…