• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Evet anla diye ikisini de söyledim :) Başka adı da mı var?:KK70:
İkisini de bilmiyorum:KK45:Hudayı biz de aşılanmamış, ekşi olan kayısıya derler :KK45:Diğerini bilmiyorum:KK45:Nasıl kurutulmuş İkiye bölünmüş olarak mı;)Öyle ise hoşaf yapılır veya ekşi hoşuna giderse yiyebilirsiniz..

İkisini de bilmiyorum:KK45:Hudayı biz de aşılanmamış, ekşi olan kayısıya derler :KK45:Diğerini bilmiyorum:KK45:Nasıl kurutulmuş İkiye bölünmüş olarak mı:KK66:Öyle ise hoşaf yapılır veya ekşi hoşuna giderse yiyebilirsiniz..
Gitmez, gün kurusunu yapayım o zaman olmaz mı? O daha yumuşak diye yiyemiyorum hem tatlı da. Kayısı yemem lazım diye evi kayısı doldurdular bari öyle değerlendireyim,hava da ısındı iyi gider şimdi

Gitmez, gün kurusunu yapayım o zaman olmaz mı? O daha yumuşak diye yiyemiyorum hem tatlı da. Kayısı yemem lazım diye evi kayısı doldurdular bari öyle değerlendireyim,hava da ısındı iyi gider şimdi
Ondan hoşaf yapabilirsin içine biraz şeker eklersin tatlanır;)
Gün kuru ile de olur..Şifa olsun inşaallah:nazar::KK46::anneadayı:Gönlün nasıl istiyorsa öyle ye canım:KK19:Truf falanda yapabilirsin gün kurusu ile:kk77:

Back