Geçen Harbiler geldi ya, kocamın aklını çeldiler tutturdu Malatya'ya taşınalım diye, ev bakıyor şimdi sürekli. Gidersek yaparsın artıkPinkomBen sana yapsam daha güzel olacak ama mümkün olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen Harbiler geldi ya, kocamın aklını çeldiler tutturdu Malatya'ya taşınalım diye, ev bakıyor şimdi sürekli. Gidersek yaparsın artıkPinkomBen sana yapsam daha güzel olacak ama mümkün olmuyor
Ben de oğlumda hayatımda hiç yemediğim bir meyveyi çok yedim şimdi hayatta yememAma ne olduğunu yazmamDaha zamanı gelmediBu da güzel Ben de hiç tarhana yemezdim, şimdi acayip tarhana yiyorum, benimki ne olacak acaba
Ayyy hadi inşaallahHep beraber oraya taşınalımBir de biz kalıyormuşuz siz gidiyormuşsunuzGeçen Harbiler geldi ya, kocamın aklını çeldiler tutturdu Malatya'ya taşınalım diye, ev bakıyor şimdi sürekli. Gidersek yaparsın artık
Vala kanala girmiş Nevosum bugün kontrolüm vardı. Doktor pazartesi tekrar çağırdı.Cimcime doğum ne zaman
benim sipa tersNiye tatlı ya? Sen kız doğuracaksın ekşilere yönelmen lazımdı Gerçi ekşi tarif yok
Zamanı gelince söyle o zaman, merak ettimBen de oğlumda hayatımda hiç yemediğim bir meyveyi çok yedim şimdi hayatta yememAma ne olduğunu yazmamDaha zamanı gelmedi
Hakkınızda hayırlısı olsun canımVala kanala girmiş Nevosum bugün kontrolüm vardı. Doktor pazartesi tekrar çağırdı.
benim sipa ters
1 ay daha sabredelimZamanı gelince söyle o zaman, merak ettim
Ben yok gitmeyelim diyorum da bakalım hangimiz kazanacak Buradan o kadar nefret ediyor ki Konya ya bile taşınalım dediAyyy hadi inşaallahHep beraber oraya taşınalımBir de biz kalıyormuşuz siz gidiyormuşsunuz
İstanbul da bulurum aslında ama neyse riske girmeyelim1 ay daha sabredelim
En iyisi Malatya'ya taşının Harbi'de geliyor muBen yok gitmeyelim diyorum da bakalım hangimiz kazanacak Buradan o kadar nefret ediyor ki Konya ya bile taşınalım dedi
DüşünüyorlarmışEn iyisi Malatya'ya taşının Harbi'de geliyor mu
Gulbesekerin etiketi cikmiyor -Gulbeseker-'Çerkes Mantısı-Hingel(Psihalive)' Oy Verenler
@ozlemim R rhodora @sheremune dilber AzRASILAM @Tatlicadi Meg Nesli Han -@Gulbeseker- _Jadaloz_ @NzLi Mihail Zoscenko tontriko A after_before N nicksizbirisi Samsonn @justholdmetight Muren pamukskr F fthdry ayneyn T tuana31 Violet Life VEdeBU mavimli @Papatya gelini @demirleke @kukrim27 chocolate19 @DenizinYosunKokusu M melekler-engelchen @ozlemm1990 biriiicik eszinbb07 ipeqbojuqu A Akaibu Zeynepcikcik Tatlici35 novasa @Efsane9 G glkeb T Tubay03 T Tedyjun Pembe_dusler Sisyphe @JustPeace @Hymph A ayselmamedova123 D diyar56 Ladeny Tuzum S Selimerve
Yemegimi begenip oylarini layik gorerek beni onurlandiran hepinize tek tek çok tesekkur ediyorum, cok mutlu ettiniz beni. Keske hepinize ikram edebilseydim cok isterdim can-ı gonulden soyluyorum. Tekrar tesekkurler oy veren elleriniz dert gormesin
Ya oyle mi ne kadar isterdim yaptigimdan yedirebilmek keske oyle bir imkan olsaymis cok tesekkur ediyorumVaa bend ehic yemedim ama hep.merak etmisidir
Bererirsiniz tabi yaEllerinize saglik cok incesiniz.bi gun deneyecegim insallah beceririm