En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Sultanım hoşgeldinBen de diyorum topic neden parlamış
Bu pinkstrap var ya arkadan hep atıp tutuyor

Hoş gördüm nevoşum sağol,prensesim benim ben geldim ya ondandır dermişim
Yok yok atmaz pinkstrap canına eceline susamaz

Sen ablama senin saçların beyazdır ben de beyaz yok mu demek istiyorsun

Hahahahahaa yok öyle demedi nevoşum,beyazım çıksın diye boyamıyorum dedi

Ne güzel işte ilerde boyama derdin çok olmayacak pinkocanım

Abla, bizim nevoşa birşeyler oldu, sürekli ortalığı karıştırma modunda, içine birşey kaçmış sanki Ne yapsak doktora mı götürsek

Abla, bizim nevoşa birşeyler oldu, sürekli ortalığı karıştırma modunda, içine birşey kaçmış sanki Ne yapsak doktora mı götürsek

Mikserlik etti gene demi,ağzına biber sürecem onun yakacam onu yok anacım doktor çare olmaz içine 2.nevoş kaçmış

Mikserlik etti gene demi,ağzına biber sürecem onun yakacam onu yok anacım doktor çare olmaz içine 2.nevoş kaçmış
Ay sorma bu ara ya ortalık karıştırıyor ya beni kızdırıyor Hamile kadına yapılacak şey mi yani Bol tuz yedirip, Su mu koysak yanına? Çıkar belki içinden

Ay sorma bu ara ya ortalık karıştırıyor ya beni kızdırıyor Hamile kadına yapılacak şey mi yani Bol tuz yedirip, Su mu koysak yanına? Çıkar belki içinden

Neeee gebe kadınımı kızdırıyor bakalım,şimdi tuz yemez şişerim der,başka haince planlar bulmamız lazım

Ablam pek güvenme senin arkanı dönmeni bekliyor
Hoşgeldin sefalar getirdin
Beyazları çıkmış zaten saklıyor

Su yerine bir demlik çay verseniz olmaz mıŞekerde istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…