• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
tabi benim asla kazanamıcam belli olduğu için ben etiketlerim diyosun dimi nevroş :deli:

şaka şaka çok teşekkürler cankurtaranım :KK37::KK200: öyle bir şey olursa bu mesajı hatırlatırım ona göre :halay:
Tamam hatırlat bekliyorum.:KK200:
Nereye gittin:skandal:
Bir akıllı olmuyorsunuz:KK4:

Daha önceden yaptığın tarifi yapsana .:KK45:Biz de diyelim başka yemek bilmiyor musun diye:KK53:

Böcek dolması olmaz.Ben dolma yapmıştım ,tutmadı.Gerçi benim ki böcekli değildi ama.:skandal:Böceği iç harçta mı kullanacaksın ,başka türlü olmaz çünkü.Böceğin büyüklüğü ne ki içini açıp dolma yapacaksın:KK53:Tamam tamam sustum.:dondurma:
Buldum :KK58:Dolma olmasın Le sarma yap sen.:KK70:
Yooo salyangozun içini dolduracağım,üstüne de bol limon sıkarız acılıca,midye misali hüüppp diye içimize çekeriz:kk77:Şaka kız, yarışmaya katılmayacağım ben.

ttttttttt.jpg

Sen de vardır özel tarifler:KK8:Böcek dolması mı:kusmuk:Düşündüm de seni hiç yormayalım:KK70:
Var Nevoşum da bu sıra aşırı üşengecim,belki daha sonra inşallah canım benim:KK5:

Yooo salyangozun içini dolduracağım,üstüne de bol limon sıkarız acılıca,midye misali hüüppp diye içimize çekeriz:kk77:Şaka kız, yarışmaya katılmayacağım ben.

Eki Görüntüle 1963209

Var Nevoşum da bu sıra aşırı üşengecim,belki daha sonra inşallah canım benim:KK5:
Bir an icin gercekten bu tarifle katilacagini düsundüm:KK53:

Bir an icin gercekten bu tarifle katilacagini düsundüm:KK53:
Hahahaha:KK70:
Ama neden olmasın ki,valla üşenmesem sırf değişiklik olsun,topiğe hareket gelsin diye yapabilirdim,Fransa da ve bazı ülkelerde çok pahalıya satılıyormuş bu dolma.Hem mutlaka koskaca forumda bu yemeği yiyebilecek seven birileri vardır.Zaten maksat kazanmak değil eğlenmek:KK49:

Ev toparlıyor olmasam deneyebilirdim,bence bir arkadaş bunu denesin:KK45:

Hahahaha:KK70:
Ama neden olmasın ki,valla üşenmesem sırf değişiklik olsun,topiğe hareket gelsin diye yapabilirdim,Fransa da ve bazı ülkelerde çok pahalıya satılıyormuş bu dolma.Hem mutlaka koskaca forumda bu yemeği yiyebilecek seven birileri vardır.Zaten maksat kazanmak değil eğlenmek:KK49:

Ev toparlıyor olmasam deneyebilirdim,bence bir arkadaş bunu denesin:KK45:
Bilemedim şimdi seven de çıkabilir söylediğin gibi.:KK48:

Ne güzel de sıralamışsın madalyaları gözümü aldı vallahi:KK8::63:

Insallah bir tane de bize nasip olur.
Ilk defa katildigım icin heyecan yaptim ben:KK17:

Bilemedim şimdi seven de çıkabilir söylediğin gibi.:KK48:

Ne güzel de sıralamışsın madalyaları gözümü aldı vallahi:KK8::63:

Insallah bir tane de bize nasip olur.
Ilk defa katildigım icin heyecan yaptim ben:KK17:
Evet arada parlatıyorum onları,tozlarını alıp cilalıyorum.
Hiç kıskanmadın değil mi?:-)
Çok ama çok başarılar dilerim canım,tabiiki nasip olur,kazanamazsan bile sakın vazgeçme,gördüm yemeğini cidden nefis görünüyor,ellerine sağlık.En önemlisi hepiniz emek verip katılmışsınız,hepiniz birincisiniz:sampiyon::KK5:

Evet arada parlatıyorum onları,tozlarını alıp cilalıyorum.
Hiç kıskanmadın değil mi?:-)
Çok ama çok başarılar dilerim canım,tabiiki nasip olur,kazanamazsan bile sakın vazgeçme,gördüm yemeğini cidden nefis görünüyor,ellerine sağlık.En önemlisi hepiniz emek verip katılmışsınız,hepiniz birincisiniz:sampiyon::KK5:

Tabiki de kiskanmadım. :63:
Ne münasebet:KK53:

Evet kiskandim:olamaz:
Kendi emeginle yarısip kazanmıssın ne diyebilirim ki :KK39:

Yine Dünya mutfagıydı galiba, katildıgin bir tarifi gördüm. Sadece sosları yapman başli başina şaheserdi.
Bu konuda başarılı olduğun aşikar.

Tesekkür ederim.Sadece sonradan sunumumu biraz eksik gördüm. O da yeni eve taşinacagim icin. Tabaklarımin yarısı orda yarısı burda, o yüzden.

Sen de mi taşinıyorsun?

Eki Görüntüle 1963209

Bunlar antepfıstıklı mı:olamaz:

Back