Belki rüyaların çıkıyordurYani korkma nasıl etiketlerim diyeBen sana destek olurumkazandım da etiketlemek kaldı ancak rüyamda görürüm -ki görüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki rüyaların çıkıyordurYani korkma nasıl etiketlerim diyeBen sana destek olurumkazandım da etiketlemek kaldı ancak rüyamda görürüm -ki görüyorum
tabi benim asla kazanamıcam belli olduğu için ben etiketlerim diyosun dimi nevroşBelki rüyaların çıkıyordurYani korkma nasıl etiketlerim diyeBen sana destek olurum
Tamam hatırlat bekliyorum.tabi benim asla kazanamıcam belli olduğu için ben etiketlerim diyosun dimi nevroş
şaka şaka çok teşekkürler cankurtaranım öyle bir şey olursa bu mesajı hatırlatırım ona göre
Ben Nevoş yardımcı olur ,bana yardımcı olur diyecektim de 300 deyince tırstımTamam hatırlat bekliyorum.
Nereye gittin
Bir akıllı olmuyorsunuz
Yok yok ben yardımcı olurumBen Nevoş yardımcı olur ,bana yardımcı olur diyecektim de 300 deyince tırstım
Yooo salyangozun içini dolduracağım,üstüne de bol limon sıkarız acılıca,midye misali hüüppp diye içimize çekerizŞaka kız, yarışmaya katılmayacağım ben.Daha önceden yaptığın tarifi yapsana .Biz de diyelim başka yemek bilmiyor musun diye
Böcek dolması olmaz.Ben dolma yapmıştım ,tutmadı.Gerçi benim ki böcekli değildi ama.Böceği iç harçta mı kullanacaksın ,başka türlü olmaz çünkü.Böceğin büyüklüğü ne ki içini açıp dolma yapacaksınTamam tamam sustum.
Buldum Dolma olmasın Le sarma yap sen.
Var Nevoşum da bu sıra aşırı üşengecim,belki daha sonra inşallah canım benimSen de vardır özel tariflerBöcek dolması mıDüşündüm de seni hiç yormayalım
Bir an icin gercekten bu tarifle katilacagini düsundümYooo salyangozun içini dolduracağım,üstüne de bol limon sıkarız acılıca,midye misali hüüppp diye içimize çekerizŞaka kız, yarışmaya katılmayacağım ben.
Eki Görüntüle 1963209
Var Nevoşum da bu sıra aşırı üşengecim,belki daha sonra inşallah canım benim
HahahahaBir an icin gercekten bu tarifle katilacagini düsundüm
Bilemedim şimdi seven de çıkabilir söylediğin gibi.Hahahaha
Ama neden olmasın ki,valla üşenmesem sırf değişiklik olsun,topiğe hareket gelsin diye yapabilirdim,Fransa da ve bazı ülkelerde çok pahalıya satılıyormuş bu dolma.Hem mutlaka koskaca forumda bu yemeği yiyebilecek seven birileri vardır.Zaten maksat kazanmak değil eğlenmek
Ev toparlıyor olmasam deneyebilirdim,bence bir arkadaş bunu denesin
Evet arada parlatıyorum onları,tozlarını alıp cilalıyorum.Bilemedim şimdi seven de çıkabilir söylediğin gibi.
Ne güzel de sıralamışsın madalyaları gözümü aldı vallahi
Insallah bir tane de bize nasip olur.
Ilk defa katildigım icin heyecan yaptim ben
Evet arada parlatıyorum onları,tozlarını alıp cilalıyorum.
Hiç kıskanmadın değil mi?
Çok ama çok başarılar dilerim canım,tabiiki nasip olur,kazanamazsan bile sakın vazgeçme,gördüm yemeğini cidden nefis görünüyor,ellerine sağlık.En önemlisi hepiniz emek verip katılmışsınız,hepiniz birincisiniz
Bunlar antepfıstıklı mıYooo salyangozun içini dolduracağım,üstüne de bol limon sıkarız acılıca,midye misali hüüppp diye içimize çekerizŞaka kız, yarışmaya katılmayacağım ben.
Eki Görüntüle 1963209
Var Nevoşum da bu sıra aşırı üşengecim,belki daha sonra inşallah canım benim
Bunlar antepfıstıklı mı
İç harcı ne ile yapılmış çok merak ettimGaliba krema doldurulup fıstğa batırılmış
Baktım geldim tarifine.İç harcı ne ile yapılmış çok merak ettimGaliba krema doldurulup fıstğa batırılmış
Ne güzel hayal kuruyordumNeden hayallerimi yıkıyorsunBaktım geldim tarifine.
Fıstık yok. Haşlayıp blendırda ćekip tekrar dolduruyorlarmış. Kendi rengi yeşil olsa gerek
Valla salyangozla hic bir hayal kuramıyorum ben.Ne güzel hayal kuruyordumNeden hayallerimi yıkıyorsun