Neyse ,yapmaya karar vermeden sen beni ayıktırdınValla salyangozla hic bir hayal kuramıyorum ben.
sana bravo
Belli değil canım.Oğlum okuldan izin aldı üniversite sınavı için ,ders çalışıyor evde.Biraz yoğunum haliyle .Zor biraz.
Dök dökKendisi birkaç gün olamayacak buralarda zaten haberi olmaz ,dur kahvemi de alayım HanimKelesimiGetir in dedikodusunu yapalım.
Sağdan çıkmasınŞuan kendimi hiç güvende hissetmiyorum
Çıkarsa çıksın ben seni korurumO kadar korktuğuna göre çok kötü şeyler yapmış olmalı
Ha şu smiley gibi intihar etmişim, ha ötmüşüm hiçbir farkı yok
Şimdi gitmiştirDökebilirsin
Ya Nevoş son sayfayı okumadan yapışırdım yazıyı, sonra devam ettim okumaya bir bakım buradaymış
O sırada ben de okuyordum çok güldümYaşlılar bu saatte oturmaz kesin uyumuştur dökülebilirsin
Özellikle bakmasın döküldü mü dökülmedi mi diye?
Bilmediğimiz şeyler mi var
Senin bilmediğin ne olabilirBenim bildiğimi sen de biliyorsundur illa yani
Tanıdıklarımızın çoğu Ortak değil mi NevoşE bana anlatılan sana da anlatılıyordur
Tamam şimdi oldu
Bak görüyorsun hanım abla bütün ısrarlara rağmen ağzımı açmadımŞuuu smileyi şuraya koyayımda mesajımı vereyim demi şekerler ..
Bak görüyorsun hanım abla bütün ısrarlara rağmen ağzımı açmadım
Hoşgeldin, Nasıl geçti?
Yok yok ben böyle sessiz sedasız iyiyimAferin hep böyle ol pinkocanşayet deme gafletinde bulunsaydın sen biliyon ne olacağını dimi
Hoş gördüm sağol canısı,iyiydi ya yedik içtik geldik yinehavada çok güzeldi orada.
Yok yok ben böyle sessiz sedasız iyiyim
Ne güzel değişiklik oldu işte sana da. Haftasonu da kızın gelecekBurda da bugün hava çok güzel, dün güneşi görmedik resmen, karşıyı bilmiyorum ama
Güneşi sen getirdin diyebiliriz o zamanBencede kendi kabuğundan çıkma sessiz sakin ol çocuğum
Evet iyi oldu hava zaten harikaydı orada,akşamları birazesiyordu gerçi..
Perşembe günü geliyorlar,kalacak bir kaç burada.
Dün havaalanında iyiydi güneş vardı sonra kapadı hava
Güneşi sen getirdin diyebiliriz o zaman
Aynen ya, hala sarışınsın demiDemi yani güneş gibi hatunum oysaki
Aynen ya, hala sarışınsın demi
Vayy yakışırTabisi yani saçlar victoria kesimi bende
Vayy yakışır
Ben beyazlaması için bıraktım artık, gerçi beyazlamıyorda
Ben ilk defa katildım. Bana da mı alışkanlik yapacak yoksaYeni kategori hayırlı olsun bayanlar
Bir sürü tarifte gelmiş bile
Yankız şunu farkettim geçen yarışmaya katınlar bayanların çogu tekrar katılmışhastalık gibi bişi dimi bu yarışma alışkanlık yapıyor. .
Aeben'cim sen nerelerdesin hiç uğramıyorsunYeni kategori hayırlı olsun bayanlar
Bir sürü tarifte gelmiş bile
Yankız şunu farkettim geçen yarışmaya katınlar bayanların çogu tekrar katılmışhastalık gibi bişi dimi bu yarışma alışkanlık yapıyor. .
Tabi ki bunu bilmiyor muydunBen ilk defa katildım. Bana da mı alışkanlik yapacak yoksa
Sultanım hoşgeldinBen kaçtım pazara gidiyorum görüşürüz
Sen ablama senin saçların beyazdırVayy yakışır
Ben beyazlaması için bıraktım artık, gerçi beyazlamıyorda
Yok artık ne alakası varSen ablama senin saçların beyazdırben de beyaz yok mu demek istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?