En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .

Sağdan çıkmasın Şuan kendimi hiç güvende hissetmiyorum

Çıkarsa çıksın ben seni korurumO kadar korktuğuna göre çok kötü şeyler yapmış olmalı

Ha şu smiley gibi intihar etmişim, ha ötmüşüm hiçbir farkı yok

Şimdi gitmiştirDökebilirsin

Ya Nevoş son sayfayı okumadan yapışırdım yazıyı, sonra devam ettim okumaya bir bakım buradaymış

O sırada ben de okuyordum çok güldümYaşlılar bu saatte oturmaz kesin uyumuştur dökülebilirsin

Özellikle bakmasın döküldü mü dökülmedi mi diye?

Bilmediğimiz şeyler mi var

Senin bilmediğin ne olabilir Benim bildiğimi sen de biliyorsundur illa yani

Tanıdıklarımızın çoğu Ortak değil mi Nevoş E bana anlatılan sana da anlatılıyordur

Tamam şimdi oldu

Şuuu smileyi şuraya koyayımda mesajımı vereyim demi şekerler ..

Bak görüyorsun hanım abla bütün ısrarlara rağmen ağzımı açmadım
Hoşgeldin, Nasıl geçti?

Aferin hep böyle ol pinkocan şayet deme gafletinde bulunsaydın sen biliyon ne olacağını dimi

Hoş gördüm sağol canısı,iyiydi ya yedik içtik geldik yine havada çok güzeldi orada.

Aferin hep böyle ol pinkocan şayet deme gafletinde bulunsaydın sen biliyon ne olacağını dimi

Hoş gördüm sağol canısı,iyiydi ya yedik içtik geldik yine havada çok güzeldi orada.
Yok yok ben böyle sessiz sedasız iyiyim
Ne güzel değişiklik oldu işte sana da. Haftasonu da kızın gelecek Burda da bugün hava çok güzel, dün güneşi görmedik resmen, karşıyı bilmiyorum ama

Yok yok ben böyle sessiz sedasız iyiyim
Ne güzel değişiklik oldu işte sana da. Haftasonu da kızın gelecek Burda da bugün hava çok güzel, dün güneşi görmedik resmen, karşıyı bilmiyorum ama

Bencede kendi kabuğundan çıkma sessiz sakin ol çocuğum

Evet iyi oldu hava zaten harikaydı orada,akşamları birazesiyordu gerçi..
Perşembe günü geliyorlar,kalacak bir kaç burada.
Dün havaalanında iyiydi güneş vardı sonra kapadı hava

Güneşi sen getirdin diyebiliriz o zaman

Yeni kategori hayırlı olsun bayanlar

Bir sürü tarifte gelmiş bile

Yankız şunu farkettim geçen yarışmaya katınlar bayanların çogu tekrar katılmış hastalık gibi bişi dimi bu yarışma alışkanlık yapıyor. .

Aeben'cim sen nerelerdesin hiç uğramıyorsun

Sen ablama senin saçların beyazdır ben de beyaz yok mu demek istiyorsun
Yok artık ne alakası var
Ben kendi saçımın beyazları ortaya çıksın diye boyamıyorum ama henüz çıkan beyaz yok dedim
Bizim evde herkesin saçı bembeyaz, benden 7 yaş küçük kardeşimin saçı görsen 17 yaşındayken başlamıştı beyazlamaya, ırsiyse ben kime çektim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…