• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Belli değil canım.Oğlum okuldan izin aldı üniversite sınavı için ,ders çalışıyor evde.Biraz yoğunum haliyle .Zor biraz.

Dök dök:KK45:Kendisi birkaç gün olamayacak buralarda zaten haberi olmaz ,dur kahvemi de alayım HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. in dedikodusunu yapalım.:sus::KK53:

Sağdan çıkmasın :KK70: Şuan kendimi hiç güvende hissetmiyorum o_O

Çıkarsa çıksın ben seni korurum:KK53:O kadar korktuğuna göre çok kötü şeyler yapmış olmalı:skandal:

:silah::ruh: Ha şu smiley gibi intihar etmişim, ha ötmüşüm hiçbir farkı yok :KK70:

Şimdi gitmiştir:sus:Dökebilirsin:KK45:

Ya Nevoş son sayfayı okumadan yapışırdım yazıyı, sonra devam ettim okumaya bir bakım buradaymış:eek:

O sırada ben de okuyordum çok güldüm:KK70:Yaşlılar bu saatte oturmaz kesin uyumuştur:KK45: dökülebilirsin:sus:

Özellikle bakmasın döküldü mü dökülmedi mi diye? o_O

Bilmediğimiz şeyler mi var:skandal:

Senin bilmediğin ne olabilir :KK70:Benim bildiğimi sen de biliyorsundur illa yani:KK8:

Tanıdıklarımızın çoğu Ortak değil mi Nevoş:KK12: E bana anlatılan sana da anlatılıyordur :silah:

Tamam şimdi oldu:dondurma:

Şuuu smileyi şuraya koyayımda mesajımı vereyim demi şekerler ..

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: :dondurma::dondurma::dondurma::dondurma: :ruh::ruh::ruh::ruh:

Bak görüyorsun hanım abla bütün ısrarlara rağmen ağzımı açmadım:ıslık:
Hoşgeldin, Nasıl geçti? :KK74:

Aferin hep böyle ol pinkocan :olamaz: şayet deme gafletinde bulunsaydın sen biliyon ne olacağını dimi :sopa::sopa::KK70:

Hoş gördüm sağol canısı,iyiydi ya yedik içtik geldik yine :KK60: havada çok güzeldi orada.

Aferin hep böyle ol pinkocan :olamaz: şayet deme gafletinde bulunsaydın sen biliyon ne olacağını dimi :sopa::sopa::KK70:

Hoş gördüm sağol canısı,iyiydi ya yedik içtik geldik yine :KK60: havada çok güzeldi orada.
Yok yok ben böyle sessiz sedasız iyiyim :KK70:
Ne güzel değişiklik oldu işte sana da. Haftasonu da kızın gelecek :rolleyes: Burda da bugün hava çok güzel, dün güneşi görmedik resmen, karşıyı bilmiyorum ama:-)

Yok yok ben böyle sessiz sedasız iyiyim :KK70:
Ne güzel değişiklik oldu işte sana da. Haftasonu da kızın gelecek :rolleyes: Burda da bugün hava çok güzel, dün güneşi görmedik resmen, karşıyı bilmiyorum ama:-)

Bencede kendi kabuğundan çıkma sessiz sakin ol çocuğum :KK45:

Evet iyi oldu hava zaten harikaydı orada,akşamları birazesiyordu gerçi..
Perşembe günü geliyorlar,kalacak bir kaç burada.
Dün havaalanında iyiydi güneş vardı sonra kapadı hava :KK60:

Bencede kendi kabuğundan çıkma sessiz sakin ol çocuğum :KK45:

Evet iyi oldu hava zaten harikaydı orada,akşamları birazesiyordu gerçi..
Perşembe günü geliyorlar,kalacak bir kaç burada.
Dün havaalanında iyiydi güneş vardı sonra kapadı hava :KK60:
Güneşi sen getirdin diyebiliriz o zaman:KK8:

Yeni kategori hayırlı olsun bayanlar ;)

Bir sürü tarifte gelmiş bile ;)

Yankız şunu farkettim geçen yarışmaya katınlar bayanların çogu tekrar katılmış :-) hastalık gibi bişi dimi bu yarışma alışkanlık yapıyor. :-).

Yeni kategori hayırlı olsun bayanlar :KK66:

Bir sürü tarifte gelmiş bile :KK66:

Yankız şunu farkettim geçen yarışmaya katınlar bayanların çogu tekrar katılmış :-) hastalık gibi bişi dimi bu yarışma alışkanlık yapıyor. :-).
Aeben'cim sen nerelerdesin hiç uğramıyorsun:KK60:

Sen ablama senin saçların beyazdır:skandal: ben de beyaz yok mu demek istiyorsun:KK30:
Yok artık ne alakası var:eek:
Ben kendi saçımın beyazları ortaya çıksın diye boyamıyorum ama henüz çıkan beyaz yok dedim:110:
Bizim evde herkesin saçı bembeyaz, benden 7 yaş küçük kardeşimin saçı görsen 17 yaşındayken başlamıştı beyazlamaya, ırsiyse ben kime çektim acaba :KK70:

Back