- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
Ah kuzum nete vakitmi kalıyo anca arada takıma bakıyorumAeben'cim sen nerelerdesin hiç uğramıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah kuzum nete vakitmi kalıyo anca arada takıma bakıyorumAeben'cim sen nerelerdesin hiç uğramıyorsun
Kayınvalidecigimle aram acılacak deseneTabi ki bunu bilmiyor muydun
Sen ablama senin saçların beyazdır ben de beyaz yok mu demek istiyorsun
Yok artık ne alakası var
Ben kendi saçımın beyazları ortaya çıksın diye boyamıyorum ama henüz çıkan beyaz yok dedim
Bizim evde herkesin saçı bembeyaz, benden 7 yaş küçük kardeşimin saçı görsen 17 yaşındayken başlamıştı beyazlamaya, ırsiyse ben kime çektim acaba
Abla, bizim nevoşa birşeyler oldu, sürekli ortalığı karıştırma modunda, içine birşey kaçmış sanki Ne yapsak doktora mı götürsekHoş gördüm nevoşum sağol,prensesim benim ben geldim ya ondandır dermişim
Yok yok atmaz pinkstrap canına eceline susamaz
Hahahahahaa yok öyle demedi nevoşum,beyazım çıksın diye boyamıyorum dedi
Ne güzel işte ilerde boyama derdin çok olmayacak pinkocanım
Abla, bizim nevoşa birşeyler oldu, sürekli ortalığı karıştırma modunda, içine birşey kaçmış sanki Ne yapsak doktora mı götürsek
Ay sorma bu ara ya ortalık karıştırıyor ya beni kızdırıyor Hamile kadına yapılacak şey mi yani Bol tuz yedirip, Su mu koysak yanına? Çıkar belki içindenMikserlik etti gene demi,ağzına biber sürecem onun yakacam onu yok anacım doktor çare olmaz içine 2.nevoş kaçmış
Ay sorma bu ara ya ortalık karıştırıyor ya beni kızdırıyor Hamile kadına yapılacak şey mi yani Bol tuz yedirip, Su mu koysak yanına? Çıkar belki içinden
Bağlayıp kuyuya atalım Şiddetin dozu artıyorNeeee gebe kadınımı kızdırıyor bakalım,şimdi tuz yemez şişerim der,başka haince planlar bulmamız lazım
NedenMemnun olması lazımYeni yemekler,tariflerKayınvalidecigimle aram acılacak desene
Ablam pek güvenme senin arkanı dönmeni bekliyorHoş gördüm nevoşum sağol,prensesim benim ben geldim ya ondandır dermişim
Yok yok atmaz pinkstrap canına eceline susamaz
Hahahahahaa yok öyle demedi nevoşum,beyazım çıksın diye boyamıyorum dedi
Ne güzel işte ilerde boyama derdin çok olmayacak pinkocanım
Su yerine bir demlik çay verseniz olmaz mıŞekerde istememAy sorma bu ara ya ortalık karıştırıyor ya beni kızdırıyor Hamile kadına yapılacak şey mi yani Bol tuz yedirip, Su mu koysak yanına? Çıkar belki içinden
Takımda sürekli görüyorumAh kuzum nete vakitmi kalıyo anca arada takıma bakıyorum
Olmaz, biz keyif yapmanı istemiyoruz ki içindeki cadının çıkmasını istiyoruzSu yerine bir demlik çay verseniz olmaz mıŞekerde istemem
Ben su yerine genelde çay içiyorum ondan demiştimNasıl yani benim içimde cadı mı varSen görümcene cadımı diyorsunOlmaz, biz keyif yapmanı istemiyoruz ki içindeki cadının çıkmasını istiyoruz
Bağlayıp kuyuya atalım Şiddetin dozu artıyor
Ablam pek güvenme senin arkanı dönmeni bekliyor
Hoşgeldin sefalar getirdin
Beyazları çıkmış zaten saklıyor
Aynen öyle kocam gelsin ağlayıp doldurcam sana karşıBen su yerine genelde çay içiyorum ondan demiştimNasıl yani benim içimde cadı mı varSen görümcene cadımı diyorsun
Ben su yerine genelde çay içiyorum ondan demiştimNasıl yani benim içimde cadı mı varSen görümcene cadımı diyorsun
Aynen öyle kocam gelsin ağlayıp doldurcam sana karşı
Benim bile yok ama onun vardır diye düşünüyorumHahahahahaaha düşünmek lazım bunu
Eceline susar o zaman varya cesaret dahi edemez
Beyazları yoktur onun daha
Hain gelinAynen öyle kocam gelsin ağlayıp doldurcam sana karşı
Hangimiz fena şimdiGörümce görümceeee bu gelin fena
Gelin gelinnnnn bu görümce fena