• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Sultanım hoşgeldin:KK60:Ben de diyorum topic neden parlamış:KK45:
Bu pinkstrap pinkstrap var ya arkadan hep atıp tutuyor:sus:

Hoş gördüm nevoşum sağol,prensesim benim :KK60: ben geldim ya ondandır dermişim :süslü:
Yok yok atmaz pinkstrap pinkstrap canına eceline susamaz :sus::sus:

Sen ablama senin saçların beyazdır:skandal: ben de beyaz yok mu demek istiyorsun:KK30:

Hahahahahaa yok öyle demedi nevoşum,beyazım çıksın diye boyamıyorum dedi :KK45:

Yok artık ne alakası var:eek:
Ben kendi saçımın beyazları ortaya çıksın diye boyamıyorum ama henüz çıkan beyaz yok dedim:110:
Bizim evde herkesin saçı bembeyaz, benden 7 yaş küçük kardeşimin saçı görsen 17 yaşındayken başlamıştı beyazlamaya, ırsiyse ben kime çektim acaba :KK70:

Ne güzel işte ilerde boyama derdin çok olmayacak pinkocanım :KK45:

Hoş gördüm nevoşum sağol,prensesim benim :KK60: ben geldim ya ondandır dermişim :süslü:

Abla, bizim nevoşa birşeyler oldu, sürekli ortalığı karıştırma modunda, içine birşey kaçmış sanki:eek: Ne yapsak doktora mı götürsek :işsiz:

Abla, bizim nevoşa birşeyler oldu, sürekli ortalığı karıştırma modunda, içine birşey kaçmış sanki:eek: Ne yapsak doktora mı götürsek :işsiz:

Mikserlik etti gene demi,ağzına biber sürecem onun yakacam onu :KK53::KK53: yok anacım doktor çare olmaz içine 2.nevoş kaçmış :skandal::skandal: :KK70:

Mikserlik etti gene demi,ağzına biber sürecem onun yakacam onu :KK53::KK53: yok anacım doktor çare olmaz içine 2.nevoş kaçmış :skandal::skandal: :KK70:
Ay sorma bu ara ya ortalık karıştırıyor ya beni kızdırıyor :KK12: Hamile kadına yapılacak şey mi yani:63: Bol tuz yedirip, Su mu koysak yanına? Çıkar belki içinden :KK53:

Ay sorma bu ara ya ortalık karıştırıyor ya beni kızdırıyor :KK12: Hamile kadına yapılacak şey mi yani:63: Bol tuz yedirip, Su mu koysak yanına? Çıkar belki içinden :KK53:

Neeee gebe kadınımı kızdırıyor bakalım,şimdi tuz yemez şişerim der,başka haince planlar bulmamız lazım :KK53:

Ablam pek güvenme senin arkanı dönmeni bekliyor:sus:
Hoşgeldin sefalar getirdin:KK60:
Beyazları çıkmış zaten saklıyor:sus:

Su yerine bir demlik çay verseniz olmaz mı:KK45:Şekerde istemem:KK53:

Back