- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.967
- 1.423
- 60
Ablamın bebeği oldu ona almaya gitmişti aslında da bayağı olmuş, tam mı cumhuriyet mi anlamadım, tam da Atatürk oluyor mu?
İyiolmuş güle güle kullan canısı,aldığı Atamı acaba pek anlamam bende onları.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablamın bebeği oldu ona almaya gitmişti aslında da bayağı olmuş, tam mı cumhuriyet mi anlamadım, tam da Atatürk oluyor mu?
Ne alakası var hep bana laf soktun, kızdırdınZaten ne yapıyorum şurada uslu uslu muhabbet ediyorum
Çok erken çıkmış ablamGenler etkiliyor36 olacağım hala yokNe güzel benimde ilk beyazım 25 yalında filandım herhalde çıktığında
NedenMemnun olması lazımYeni yemekler,tarifler
Haketmişsindir yoksa niye laf sokayımNe alakası var hep bana laf soktun, kızdırdın
Ya hani bebeğe hangisini alalım diye konuştukta ne farkı var diye baktı netten, Cumhuriyet'te Atatürk var dedi, şimdi de tam aldım dedi baktım Atatürk var. Anlayamadım bende neyse artık ya, çok bir farkı yok.İyiolmuş güle güle kullan canısı,aldığı Atamı acaba pek anlamam bende onları.
Onu da buraya alalımO pek yeniliklere acık degil nevreste.
Benim de aynı onun gibi olmamı istiyor.
Hak etmedim Daha yeni barıştıkHaketmişsindir yoksa niye laf sokayım
Bu tam altın içindiHani keyfin yerin de ya şansımı denemek istemiştimHak etmedim Daha yeni barıştık
Ya hani bebeğe hangisini alalım diye konuştukta ne farkı var diye baktı netten, Cumhuriyet'te Atatürk var dedi, şimdi de tam aldım dedi baktım Atatürk var. Anlayamadım bende neyse artık ya, çok bir farkı yok.
Heee doğru doğru tam sırasıBu tam altın içindiHani keyfin yerin de ya şansımı denemek istemiştim
İşim var yoksa yanmıştınHeee doğru doğru tam sırası
Yok Ablam ben zaten bebeğinkini merak ettim. Bayağı baktım kardeşe ne takılır, ne uygun olur diye de, herkes durumuna göre yapıyormuş. Ondan dedim çok farkı yok.Olsun ya sonuçta almış sana ne güzel,manevi değeri öenmli onun..
Sanmıyorum gelecegini.Onu da buraya alalım
Hadi git hallet, görüşürüzİşim var yoksa yanmıştın
Hadi kaçtım
Yok Ablam ben zaten bebeğinkini merak ettim. Bayağı baktım kardeşe ne takılır, ne uygun olur diye de, herkes durumuna göre yapıyormuş. Ondan dedim çok farkı yok.
Öyleymiş.Bebeğe zaten yarım yada tam altın takılyorlar çoğunlukla.
Öyleymiş.
Bizim pazarlar aynı gün kuruluyormuş senin ki yakınlar da mı?
Metro mu etkiledi?Şu anda yürüme mesafesinde,5-6 ay sonra kendi yerine taşınacak.