Evet sunum çok önemli ama şu 1-1.5 yıldır şunu keşfettim klasik bilindik tarifler daha çok oy alıyorTamam da yaptığın işi öne çıkaran sunum değil midir? Sadece burası olarak bakma her aldığımızı görünüşe göre almaz mıyız?
Yemek bölümünde zaman geçirmeyenler oturup tek tek tarifleri incelemiyor, resimlere bakıp en beğendiğini, en damak tadına uygun olanına oy veriyor, demek ki sunumla öne çıkarmak lazım. Günlerce düşünürdük sunumu nasıl yapalım diye nevoşu çok yemişimdir şöyle mi yapsam böyle mi yapsam, tarife daha az kafa yoruyorduk kategori zaten belli illa bir tarifin oluyor ama sunum da ayrı olay.
Nevoşu makarnalarda ben de çok rahatsız ettimTamam da yaptığın işi öne çıkaran sunum değil midir? Sadece burası olarak bakma her aldığımızı görünüşe göre almaz mıyız?
Yemek bölümünde zaman geçirmeyenler oturup tek tek tarifleri incelemiyor, resimlere bakıp en beğendiğini, en damak tadına uygun olanına oy veriyor, demek ki sunumla öne çıkarmak lazım. Günlerce düşünürdük sunumu nasıl yapalım diye nevoşu çok yemişimdir şöyle mi yapsam böyle mi yapsam, tarife daha az kafa yoruyorduk kategori zaten belli illa bir tarifin oluyor ama sunum da ayrı olay.
O da değişik bir olay aslında, klasik olanı zaten biliyorsun zaten bıkacak yemişsin, niye illa oEvet sunum çok önemli ama şu 1-1.5 yıldır şunu keşfettim klasik bilindik tarifler daha çok oy alıyor
Yani antin kuntin tarifler çok cazip gelmiyor.
Beraber karar verince daha güzel fikirler çıkıyor..Ben her seferinde farklı birşey tasarlıyorum ani birşey gelişiyor ve farklı birşey yapıyorumNevoşu makarnalarda ben de çok rahatsız ettim
Bir gün bir tarif hakkında şöyle yapsam mı ,2.gün yoksa şunumu yapsam ,kaç tarif değiştirdim,en sonunda bambaşka bir tarifle çıktım.
He işte bizim her yarışma öyle geçerdi, o kadar bıkmış ki, ben bırakınca hiç gel katıl demediNevoşu makarnalarda ben de çok rahatsız ettim
Bir gün bir tarif hakkında şöyle yapsam mı ,2.gün yoksa şunumu yapsam ,kaç tarif değiştirdim,en sonunda bambaşka bir tarifle çıktım.
Bilmediğim birşeye neden oy verelim diye düşünebilirlerO da değişik bir olay aslında, klasik olanı zaten biliyorsun zaten bıkacak yemişsin, niye illa o
Aşkolsun hiç öyle şey olur muHe işte bizim her yarışma öyle geçerdi, o kadar bıkmış ki, ben bırakınca hiç gel katıl demedi
Burdan öğrendiğim bir sürü yeni, pratik inanılmaz lezzetli tarifler var, hepsini severek yapıyorum şimdi. O kadar hoş tarifler var ki yarışmada her kategori bana en az 1 tarif öğretmiştir. Denemekten korkmamak lazımBilmediğim birşeye neden oy verelim diye düşünebilirlerBen hiç o açıdan bakmıyorum İçeriğinden lezzeti zaten anlaşılır..
Eskiden katılanlar pes etmiş galiba.Çoğu kişinin yarışmaya katıldığını bile bilmiyordum.Tariflere bakarken gördüm.He işte bizim her yarışma öyle geçerdi, o kadar bıkmış ki, ben bırakınca hiç gel katıl demedi
Aşkolsun hiç öyle şey olur muSen benden bıktın gelmiyorsun zannettim
Bana bu yarışma neler neler öğrettiBurdan öğrendiğim bir sürü yeni, pratik inanılmaz lezzetli tarifler var, hepsini severek yapıyorum şimdi. O kadar hoş tarifler var ki yarışmada her kategori bana en az 1 tarif öğretmiştir. Denemekten korkmamak lazım
Pes etme değil ya, Yeni isimler de iyidir :) hayırlı gecelerEskiden katılanlar pes etmiş galiba.Çoğu kişinin yarışmaya katıldığını bile bilmiyordum.Tariflere bakarken gördüm.
Bana da der mi acep katılma diye,o günleri görür müyüm acaba
Ben kaçaringo,size iyi geceleringo,uykum geldiko
Kimler geldi kimler geçtiEskiden katılanlar pes etmiş galiba.Çoğu kişinin yarışmaya katıldığını bile bilmiyordum.Tariflere bakarken gördüm.
Bana da der mi acep katılma diye,o günleri görür müyüm acaba
Ben kaçaringo,size iyi geceleringo,uykum geldiko
Sayende bizde o bölümü genişletiriz..Ben artık Bebek menüleriyle ilgilenirim
Ben kimden öğrenerek genişleteyim?Sayende bizde o bölümü genişletiriz..
Deneyerek öğreneceksinBen kimden öğrenerek genişleteyim?
Hadi anneler... Uyumayın, gelin tariflerinizi yazın çocuğumuz aç mı kalsın?
Sen bana ne bakıyorsun ,benim kendime faydam yokSunum önemli gerçekten. Meseladeynepnaz ablam kızdı bana tabağa az koymuşun dedi.
Sunum yapmadan önce ona sorsaydim keşke.Acemilik tabi bi dahakine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?