Ben birşey demedim sistem işaret veriyorNe işaretiElimde merdane var,ona göre cevap ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben birşey demedim sistem işaret veriyorNe işaretiElimde merdane var,ona göre cevap ver
He ya, Heryerden hak etmeyi nasıl beceriyorsun Nevoş?Tüm sosyal ağlarda kusuyorsun burası eksik kalsın
Çorbalardan Kanka Çorbam benden meşhur olmuştupinkstrap açtığın konulara baktım da sen de bayağı katılmışsın.Madalyan hangi kategoriden ?
Çok kaçınıyorum galibaHe ya, Heryerden hak etmeyi nasıl beceriyorsun Nevoş?
Ekmek kasesinde çorba olunca bayağı ses getirmiştiÇorbalardan Kanka Çorbam benden meşhur olmuştu
yamukprenses gibi ekmek kasesinde sunum yapmışsın.O da 1.olmuştu sen de.Marifet çorbalarda değil ekmeklerde mi yoksaÇorbalardan Kanka Çorbam benden meşhur olmuştu
Ekmek arası çorba diye adını çıkarmıştınız çorbamın Sırf o isim için gelip bakan vardıEkmek kasesinde çorba olunca bayağı ses getirmişti
Bayağı eğlenceli olmuştuEkmek arası çorba diye adını çıkarmıştınız çorbamın Sırf o isim için gelip bakan vardı
Ben de çok güzel yaparım o çorbayı ama ekmeksizindenEkmek arası çorba diye adını çıkarmıştınız çorbamın Sırf o isim için gelip bakan vardı
Bilmem sence tarif yeterince emekli değil mi?yamukprenses gibi ekmek kasesinde sunum yapmışsın.O da 1.olmuştu sen de.Marifet çorbalarda değil ekmeklerde mi yoksa
Bir sefer daha yapılmıştı o zaman, o çorba 2. olmuştu..yamukprenses gibi ekmek kasesinde sunum yapmışsın.O da 1.olmuştu sen de.Marifet çorbalarda değil ekmeklerde mi yoksa
Evet ya, ben her katıldığım yarışma da gerçekten eğlendim, çok güzeldi. Çorba muhabbeti ayrı güzeldi. Sonra kuğuma taktığınız da vardıBayağı eğlenceli olmuştu
Çoğu zaman oylamada yapılan emek önemli olmuyor ki.En çok damak tadı ve sunum etkili.Bilmem sence tarif yeterince emekli değil mi?
Sunum yarışma da inanılmaz önemli, tarifi öne çıkardığı göz ardı edilemez, bu yüzden çekimler falan da çok önemli. Emek verdiğin şeyi nasıl öne çıkarırım diye bakıp çıkarabiliyorsan alıyorsun yarışmayı
Demek biz sana takılmayı hep seviyordukYine eğlenelimEvet ya, ben her katıldığım yarışma da gerçekten eğlendim, çok güzeldi. Çorba muhabbeti ayrı güzeldi. Sonra kuğuma taktığınız da vardı
Ne hissetcem, her beğenen için hissettiğim şeyi hissettim Herkesten çok güzel tepkiler almıştımKazen'in yorumunu görünce ne hissettin pinkstrap .1.belli 2.kim olacak yazmış
Kazen önceden yazıyordu galiba yemeklere.Ya da şimdi yapılanları beğenmiyor
Tabaktaki sunumun da güzelmiş.İlk başta sunumun öyle sanmıştım.Yorumlarda motive ediyor yarışmalarda.Ne hissetcem, her beğenen için hissettiğim şeyi hissettim Herkesten çok güzel tepkiler almıştım
Tamam da yaptığın işi öne çıkaran sunum değil midir? Sadece burası olarak bakma her aldığımızı görünüşe göre almaz mıyız?Çoğu zaman oylamada yapılan emek önemli olmuyor ki.En çok damak tadı ve sunum etkili.
Öyle tabi, iyi tepki aldıkça vites artırıyorsun İnsanın hoşuna gidiyor yaptığı şeyin beğenilmesi.Tabaktaki sunumun da güzelmiş.İlk başta sunumun öyle sanmıştım.Yorumlarda motive ediyor yarışmalarda.