• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Sabah 6 da ne ediyon bacım? Bildirimin sabahın nurunda gelmiş :KK39:
KK'nın saati geri.Sabah eşimi işe gönderince 1 bardak çay eşliğinde KK keyfi yapıp öyle geri yatıyorum:KK53:

Çok adiyim biliyorum:)) çok güzel bir tart tarifim var, görünüşü güzel, kendi güzel ama kimseyle tarifi paylaşmıyorum :))) yarışmaya katılmak isterdim ama herkes tarifi öğrenir diye korkuyorum:))
Görmeden inanmayız ,nerden belli güzel olduğu:KK53:

deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. yemek bolumunde misin:) diger mekani sevmedin degil mi:)
Siyaset diyeti yapıyorum :KK53:

Uyumuyor ,film izliyordu :KK53:

KK'nın saati geri.Sabah eşimi işe gönderince 1 bardak çay eşliğinde KK keyfi yapıp öyle geri yatıyorum:KK53:

Sen bizi bırakıp niye film izliyorsun:sinirli:

Uyumuyor ,film izliyordu :KK53:[/QUOTE. Bir tane daha var daha guzel ama yükleyemedim

Sen bizi bırakıp niye film izliyorsun:sinirli:
Buraya baktım kimse yoktu :KK45:
Dün akşamdan beri site beni kabul etmedi.Her beğeni yapmaya,yorum yazmaya tekrar giriş yapmak zorunda kaldım.Kendimi iyice yüzsüz hissettim.:63:İstemiyorlar seni daha ne giriyorsun dedim:KK53:Neyse düzelmiş Allahtan.Bir de her beğeni yapmama ,bu mesajı beğendiğinizden emin misiniz diye sordu.Yani bu mesajın beğenilecek bir tarafı yok demek istiyordu herhal:skandal:

Uyumuyor ,film izliyordu :KK53:[/QUOTE. Bir tane daha var daha guzel ama yükleyemedim

Eklentiler

• IMG_8683.JPG
    IMG_8683.JPG
    70,4 KB · Görüntüleme: 38
Buraya baktım kimse yoktu :KK45:
Dün akşamdan beri site beni kabul etmedi.Her beğeni yapmaya,yorum yazmaya tekrar giriş yapmak zorunda kaldım.Kendimi iyice yüzsüz hissettim.:63:İstemiyorlar seni daha ne giriyorsun dedim:KK53:Neyse düzelmiş Allahtan.Bir de her beğeni yapmama ,bu mesajı beğendiğinizden emin misiniz diye sordu.Yani bu mesajın beğenilecek bir tarafı yok demek istiyordu herhal:skandal:
Senin internetin ile ilgili bir problem vardır..o_OBu ara kk ağır mesajlarım zor gidiyor ve smilelerin sıraya dizilmesini bekliyorum:70:
Ama seninki daha ileri boyuta geçmiş:KK53:Bu bir işaret olabilir:KK70:

Back