• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Şimdi canım onu istedi :KK70: Ben yiyorum bazen, kahvaltı da canım birşey istemeyince falan hemen çaya ekmek doğrarım, Ne güzeldi ya, herşeyden zevk alırdık.
Hamilelik insana neler yaptırıyor:anneadayı::nazar:Afiyet,şifa olsun:kk77::KK19:
Tabi canım şimdi birşey beğendiremiyoruz:-)Gerçi benimkiler biraz orjinal çok çağımıza uymuyorlar:confused:

Yani sen bizim evde olsan çeşit çeşit yemek yapsan bende çay ekmek istemem :KK70:Tarif araştırır cins cins yemekleri isterim :ıslık:
Ne güzel olurdu:KK200: ben de yiyecek birilerini arıyorum:KK53:
Ben de meraklıyım cins yemeklere benimkiler açık değiller:KK53:Gerçi yine denemeler yapıyorum..:-)

Yo değişiyor ne zaman uykum gelirse o zaman uyuyorum sabah uyanıp kahvaltı yapıp tekrar uyuyunca gece biraz geç uykum geliyor. Senin nasıl eskisi gibi mi?
Dikkatli ol sonra bebişte o düzene uyar:KK46::nazar:
Benim değişiyor :KK51:En erken 1 de uyuyorum öncesinde uyuyamıyorum..Bu sıra 3'ü buluyor..Sabah pişman olup gece tekrar devam ediyorum:KK70:

Dikkatli ol sonra bebişte o düzene uyar:KK46::nazar:
Benim değişiyor :KK51:En erken 1 de uyuyorum öncesinde uyuyamıyorum..Bu sıra 3'ü buluyor..Sabah pişman olup gece tekrar devam ediyorum:KK70:
Bizim için fark etmez ki, ben uyusam eşim sabahlıyor olmadı gece o bakar :KK70: Hadi bizim kafamız dolu bebelerin ne derdi var uyumuyorlar

Bizim için fark etmez ki, ben uyusam eşim sabahlıyor olmadı gece o bakar :KK70: Hadi bizim kafamız dolu bebelerin ne derdi var uyumuyorlar
Siz birlikte bakarsınız problem olmaz.:nazar::nazar:Acıkınca babası seni uyandırır:-)
Onlarda bize uyum sağlıyorlar:-)

:halay::halay::halay::halay:
Nevreste bu mesajı beğendi:KK45:

shapee de bu mesajı begeneni çok beğendiii
halay.gif
halay.gif
halay.gif

Back