Saatlerdir aynı şeyi düşünüyorum, ama siz yine de Jenna için dua zinciri yapın benceBelki de şanslı olduğun için olmuyor
Ağzının suyu akmış hemsom ,bilemedimOlsa dert olmasa dert
İşte bende bilemedim hemsosuuAğzının suyu akmış hemsom ,bilemedimtövbesteyşın
Varlığı bir dert,yokluğu yaraİşte bende bilemedim hemsosuu
Bu dua zincirinden bende istiyom,çok ihtiyacım var aminnSaatlerdir aynı şeyi düşünüyorum, ama siz yine de Jenna için dua zinciri yapın bencegenel istekler için, kocisko için değil
Rabbim gönlüne göre versin aşkomSaatlerdir aynı şeyi düşünüyorum, ama siz yine de Jenna için dua zinciri yapın bencegenel istekler için, kocisko için değil
Hep senin yüzündenNe kadar sıkıcı bir ay yarabbim yaaa,2025 gelsin artik
Heh iste tam olarak bu,dört mevsim mubarekVarlığı bir dert,yokluğu yara
AmiiiiinBu dua zincirinden bende istiyom,çok ihtiyacım var aminn
Verecekse hayırlısını versin inşallahHeh iste tam olarak bu,dört mevsim mubarek
Ama ben bunu genel olarak söylemiştim nevos,burası için dememiştimHep senin yüzünden
Amiiiinnnnnnnn,en önemlisi bu gerçekten, hayırlısı her şeyin hemsosuuVerecekse hayırlısını versin inşallah
Öyle düşünmeyelimAma ben bunu genel olarak söylemiştim nevos,burası için dememiştimgenel manada bir kasvet ,buhran,rehavet, sıkıntı var sanki son 45 gün kaldı diye düşünmek istiyorum
Amin hemşom, insallahAmiiiinnnnnnnn,en önemlisi bu gerçekten, hayırlısı her şeyin hemsosuu
Her yerde 16 yıllık kötü dönem bitti diyor ama ,bakalımÖyle düşünmeyelimNe düşünürsek o oluyor. Yoksa dediğin gibi günler sıkıcı geçiyor. Biraz havadan kaynaklı bence
Gelsin gariKoşa koşa gelsin