Umarım doğrudurHer yerde 16 yıllık kötü dönem bitti diyor ama ,bakalım
Ruhumu mengenede sıkıştırıyorlar gibi ama olsun,düşünmeyelim nevossÖyle düşünmeyelimNe düşünürsek o oluyor. Yoksa dediğin gibi günler sıkıcı geçiyor. Biraz havadan kaynaklı bence
Aslan burçları çok gergin ve asabi olacakmışRuhumu mengenede sıkıştırıyorlar gibi ama olsun,düşünmeyelim nevossdolunaydandir.2025 iyi gelir
Çarpa çarpa bir haloldukAmin aminduvardan duvara
Yükselenim yengeç, daha da bir şey demek istemiyorum artıkAslan burçları çok gergin ve asabi olacakmış6 ay onlardan korkun diyorlar
Aglaya ağlaya yosun tuttukÇarpa çarpa bir halolduk
Benimde öyleYükselenim yengeç, daha da bir şey demek istemiyorum artık
Ocak ayını bekliyorum. O zaman beklediğim şeyler var, olursa inanacağımAglaya ağlaya yosun tuttukbitti diyorlar ,pozitif düşünelim, bitmiştir belki gerçekten
Benim de Şubat ,gerçi o zamana kadar az çok netleşir amaOcak ayını bekliyorum. O zaman beklediğim şeyler var, olursa inanacağım
Astroloji dinlemekten astrolog olucam az kaldı nevosBenimde öyleHadi oradan yırtacağız
Amin aşkomBenim de Şubat ,gerçi o zamana kadar az çok netleşir amainşallah sevinçten ucariz be aşko
Sevinçten ağlamak nasıl bir şey acabaBenim de Şubat ,gerçi o zamana kadar az çok netleşir amainşallah sevinçten ucariz be aşko
Bizde mi eğitim alsakAstroloji dinlemekten astrolog olucam az kaldı nevoseğer olursa saygım artacak,olmazsa bitmistir
Belki deneyimlerizSevinçten ağlamak nasıl bir şey acaba
Hep üzüntüden ağladıkBelki deneyimleriz
Aminn binlerce kez aminBenim de Şubat ,gerçi o zamana kadar az çok netleşir amainşallah sevinçten ucariz be aşko