- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
Gözünüz aydın ablacım. Sağlıcakla kucağına alsınGüzel haberi vereyim kızım 3 aylık hamilekimseye söyletdirmedi dünde 2'li tarama testinin sonuçlarıda belli oldu sıkıntı yok neyseki.Doğum mayıs ayına denk gelecek,bizim minnoşunda haberi yok daha hiçistemiyordu nasıl karşılayacak hiç bilmiyorum evde kıyameti kopartacak kesin.
Çok teşekkürler mavişim sağol,inşallah sağlıklı olsunda yeter ki..Gözünüz aydın ablacım. Sağlıcakla kucağına alsın
HoşgeldinGeldim hayırlı olsun şimdiden ne güzel tarifler gelir şimdi.
Sağlıkla gelsin inşallahGüzel haberi vereyim kızım 3 aylık hamilekimseye söyletdirmedi dünde 2'li tarama testinin sonuçlarıda belli oldu sıkıntı yok neyseki.Doğum mayıs ayına denk gelecek,bizim minnoşunda haberi yok daha hiçistemiyordu nasıl karşılayacak hiç bilmiyorum evde kıyameti kopartacak kesin.
Merakla bekliyoruz hepimiz ..Hoşgeldinbiz de öyle umuyoruz
İnşallah sağlıcakla gelsinde yeter ki,tahammülü yok nedense hiç istemiyordu.Sağlıkla gelsin inşallahTek prenses olmak istiyordur
Zamanla alışır,abla olmak hoşuna gider belkiMerakla bekliyoruz hepimiz ..
İnşallah sağlıcakla gelsinde yeter ki,tahammülü yok nedense hiç istemiyordu.
Mutlaka alışcakta nasıl olacak bakalım.Zamanla alışır,abla olmak hoşuna gider belki
Önceden kardeşin yolladı diye hediyeler verirler ,yavaş yavaş ısınır.Mutlaka alışcakta nasıl olacak bakalım.
Alışacak zatende nasıl olur bilmiyorum.Önceden kardeşin yolladı diye hediyeler verirler ,yavaş yavaş ısınır.
hint mutfağı yapıyoruzMadem Dünya Mutfağı, yabancı dilde yazışalım
Belli değil